fransiza se dubleaza, ati mai intalnit asta?
![]() ![]() ![]() |
fransiza se dubleaza, ati mai intalnit asta?
vic24 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 509 Joined: 14 April 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Sandero
1.4
|
|||
alex.vano |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 9 February 08 From: Bucuresti, 5 ![]() |
Eu nu am asa ceva la Omniasig. Polita incheiata in noiembrie 08.
|
--------------------
Renault
Clio
75 caluti
- numar de sarpe
|
|
adrian.paul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 367 Joined: 23 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Nici eu la BT nu am asa ceva, polita incheiata in martie 2009.
|
--------------------
Logan
Prestige
2008 1.5 Dci
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.706 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Nici la Allianz nu e asa. Polita incheiata in decembrie 2008.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
Danezu |
![]()
|
![]() un fost proprietar de megan..... Group: Members Posts: 914 Joined: 3 January 06 From: Bucuresti ![]() |
Fiecare societate de asigurari isi rezerva dreptul de a dubla,tripla fransiza in functie de daunele avute,singura problema este ca trebuie stipulat in contract/act aditional. Altfel este ilegal.
In urmatoarea perioada o sa apara multe modificari pe la asigurartori din cauza service-urilor care maresc preturile la piese si manopera peste noapte,incarcand facturile asiguratorilor.....daca nu mai vand masini,trebuie sa traiasca din ceva,nu? @vic: daca nu ai trecut in contract asa ceva fa-le scandal! Bafta! |
--------------------
Saab 9-3
2.2 TiD
Vector
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
E prea mult daca le cerem sa actioneze in cazurile in care reparatia este un rasol imens?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Danezu |
![]()
|
![]() un fost proprietar de megan..... Group: Members Posts: 914 Joined: 3 January 06 From: Bucuresti ![]() |
Daca reparatiile sunt facute prost nu este vina firmei de asigurare,fara suparare! Este treaba ta sa verifici masina cand o scoti din service. Eu de cate ori am avut masina in service am verificat-o la sange si dupa aia semnam pe deviz. Asiguratorul plateste o factura,nu-l intereseaza mai mult de atat!
|
--------------------
Saab 9-3
2.2 TiD
Vector
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
QUOTE(Danezu @ 10 Apr 2009, 12:59) [...] In urmatoarea perioada o sa apara multe modificari pe la asigurartori din cauza service-urilor care maresc preturile la piese si manopera peste noapte,incarcand facturile asiguratorilor[...] As mai adauga si pe cei care daca e zgariata un pic masina sau de la cea mai mica scama pusa pe masina se duc repede in service si apeleaza la casco.... Pur si simplu nu prea e rentabil ptr. ei daca din 1000 de asigurati sa zicem, se duc in service 800....Ati inteles ideea.. |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
Danezu |
![]()
|
Pai din cauza lor s-a introdus fransiza. In strainataturi nici nu te baga in seama pentru o zgarietura,la noi,pe care-l auzi ca are o piscatura de pietricica,gata la casco cu ea
![]() |
--------------------
Saab 9-3
2.2 TiD
Vector
|
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
La noi masina a fost mult timp un lux. In vest masina este o unealta (ceva care te ajuta sa-ti faci treaba) si nimic mai mult. Noi ne "scremem" sa ne luam o masina cat mai "bengoasa" si apoi o pazim ca pe ochii din cap. Ei isi cumpara o masina cat mai corect adaptata bugetului disponibil si cu care sa isi poata face treaba. De aici si modul diferit de a vedea o simpla zgarietura. E o realitate, mai trebuie sa treaca timp sa ne civilizam, sa ne treaca frustrarea anilor din comunism si sa ne corectam atitudinile gresite.
On topic: daca dublarea fransizei este inscrisa in contract atunci se aplica, daca nu e inscrisa in contract, atunci nu se aplica, indiferent de cum isi modifica ei normele interne. |
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
ricochet2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.770 Joined: 8 November 08 From: Timisoara ![]() |
Ce inseamna fransiza, concret ?
Editat de Moderator: Foloseste functia Cauta sau macar citeste topicurile Lipicioase din sectiune. Exista deja raspunsuri detaliate la aceasta intrebare. |
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th June 2025 - 13:19 |