Pareri, opinii, recomandari Ford Kuga?
![]() ![]() ![]() |
Pareri, opinii, recomandari Ford Kuga?
mk2 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 5 August 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan
1.5 dci
2006 Laureate
- BxxXXX Our enemies are never as evil as we imagine them to be. And maybe we're never quite as good.
|
|||
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(driverx @ 24 Apr 2009, 11:02) Ma tem sa nu fi intrat ca mine anu trecut cu idea sa schimbi masina. Ma tem ca ai luat-o pe cai gresite, ca si mine de altfel. Iar la mine s-a terminat crunt, mai ales ca am luat o masina cu probleme tehnice...deh..norocul. Cam asa ceva! ![]() N-am mai urmarit cap-coada povestea cu lancer-ul tau, asa de problematica s-a dovedit, sau vrei sa ma sperii? (caz in care iti multumesc, poate ma linistesc, pe moment cel putin ![]() Scout-ul e de la 26k in sus. This post has been edited by Garett: 24 Apr 2009, 12:18 |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Poate se rezolva joia viitoare cand ii schimb ECU. Dar oricum, sunt muuulte luni de chinuiala.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.543 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
koleos se cam usureaza pe kuga la destul de multe capitole
iar hyundai, vorba lu' modus ... hyundai who? aia nu-i masina This post has been edited by IRONICK: 24 Apr 2009, 14:27 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
auzi drivere
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Am eu un coleg cu ala nou, pana acum nu s-a plans de nimic, si are vreo 8-9 luni.
Am facut drive-test in seara asta cu un C5 cu suspensie hydractiva, ala SUV! ![]() Cu suspensia la pozitia maxima avea garda la sol mai mare decat Loganul. O senzatie destul de ciudata totusi, parca esti intr-o barca. Pana si tipul de la dealer ii zicea "barcuta". Ca idee mi-a placut, ai masina "normala" dar daca vrei poti sa ai si garda mai mare. Dac-ar fi si 4x4 ar fi ok. QUOTE(IRONICK @ 24 Apr 2009, 14:27) koleos se cam usureaza pe kuga la destul de multe capitole iar hyundai, vorba lu' modus ... hyundai who? aia nu-i masina Mda, fan-club Renault in actiune! ![]() Glumesc, sa stii dar chiar ma amuza faza cu Hyundai who? Am facut drive-test cu Koleos si chiar mi-a placut cum se comporta in off-road (am testat-o pe malul Dunarii si s-a comportat super ok, pe drum in schimb mi s-a parut un pic "barcuta", ca veni vorba. Alminteri destul de ok, exceptand forma care-i destul de weird, nici cal nici magar, un fel de hatch inaltat. BTW, in filmul pus de apophis nu reusea sa urce o panta ceea ce mi s-a parut destul de ciudat, o panta cam la fel am urcat la drive-test, mai joasa dar inclinarea era cam la fel, si tot cu nisip. Astept sa fac drive-test cu Ford-ul sa vad ce si cum, poate ma linistesc vorba lui Driver. P.S. Hyundai: This post has been edited by Garett: 24 Apr 2009, 18:06 Attached thumbnail(s) hyundai_ix_onic_580.jpg ( Size: 34.86k ) Number of downloads: 385 |
--------------------
No
Reno
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(driverx @ 24 Apr 2009, 11:09) Pentru 2-3 iesiri off-road pe an mai bine inchiriezi ceva gunoi dinasta numit SUV care cica ar avea capabilitati off-road si in rest tii Logan-ul. Sau iti iei un L200. Mitsubishi L200. Sau frate-su de la Nissan. Care vrei tu. Asta DACA vrei off-road. Super fain Mitsubishi L200, dar ... pe multe drumuri forestiere poti ramane blocat cu el, la cat ii de mare, eventual iei si drujba cu tine si te apuci de defrisat padurile. Io cu Loganu am trecut si unu cu Navara o trebuit sa se intoarca ca nu putea lua o curba, pe un drum forestier. Navara sau L200 tot pe acolo sunt la dimensiuni,, dar parca L200 darata mult mai bine. |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Garett |
![]()
|
|
--------------------
No
Reno
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Pe aici mai exista inca, sper ca pentru mult timp, dar ...
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
L200 nu recomand! Am o ruda care are firma privata de paza, si si-a achizitionat mai multe Mitsu L200 pentru supraveghere la niste sonde de petrol, si nu exista luna sa nu se strice ceva la ele. Si nu e vorba ca nu sunt ingrijite, dar pica piese la directie foarte repede.
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
Garett |
![]()
|
|
--------------------
No
Reno
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(Garett @ 24 Apr 2009, 18:57) Mda, fan-club Renault in actiune! Eu le-am vazut desfacute si le-am comparat. Imi este greu sa recunosc (am spus si prin alte parti, nu prea sunt fan koleos), dar aici este peste kuga.![]() Glumesc, sa stii dar chiar ma amuza faza cu Hyundai who? Si vezi ca trebuia sa dai totul pe sport la C5. Ca altfel intradevar zici ca este barcuta. This post has been edited by IRONICK: 25 Apr 2009, 09:35 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Garett |
![]()
|
|
--------------------
No
Reno
|
|
IRONICK |
![]()
|
sper ca tu nu te asteptai sa topaie ca o suspensie normala?
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Garett |
![]()
|
Habar n-am! Am facut drive-test tocmai pentru ca eram curios sa vad o suspensie activa cum se comporta. Presupun ca te poti obisnui cu asa ceva, nu era neplacuta senzatia, doar neobisnuit sa vezi botul masinii urcand si coborand, pe drum relativ plan.
|
--------------------
No
Reno
|
|
loganfan2008 |
![]()
|
![]() Volvo Group: Members Posts: 392 Joined: 6 May 08 ![]() |
|
--------------------
Volvo
S40
1996 Swedish car
|
|
Garett |
![]()
|
Nu, ca astia de la GL sunt cam... iar drum la Braila n-am avut. Oricum, nu te poti apropia de modelul nou ca preturi pentru o echipare decenta.
|
--------------------
No
Reno
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(loganfan2008 @ 25 Apr 2009, 15:20) cum adica desfacute si ce fel de comparatie? Erau desfacute du desfacatorul de conserve. Am comparat ce a ramas dupa macel.![]() |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 14:08 |