Nu am lumina in portbagaj!, Lampa portbagaj bizara.
![]() ![]() ![]() |
Nu am lumina in portbagaj!, Lampa portbagaj bizara.
razvanamza |
![]()
|
||
![]() Membru Numarator Group: Members Posts: 509 Joined: 25 November 07 From: Buzau ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Oarecare
Candva
- Bz-00-xxx (\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste Bunny into your (")_(") signature to help him gain world domination. |
|||
adriandu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 20 August 15 ![]() |
buna ziua ,
-am problema cu lampa portbagaj nu functioneaza -nu vine curent la mufa lampa -contactul din porbagaj aprinde/stinge plafoniera -am plecat pe trseu de lamufa portbagal pana la mufa prag sofer -mufa este varza un bou a varsat vinarom si a ajuns pana sub mocheta sofer implicit si mufa imbracata in vinarom -acolo am gasit 8 fire -4 fire difuzoare le-am sunat si au raspuns si 4 fire pecare le-am sunat si nu au raspuns ,2 albe , 2 negre -in mufa lampa am potocaliu/maro in mufa prag ajunge negru/alb -inspre borg pleaca portocaliu/maro si gri/mov -tensiune nu am pe nici una din cele 2 perechi -masina a avut alarma dar au ramas doar mufele -are vreo legatura ca nu mai are modulul de alarma -masina un1.5 dci 86 cp-2007 -am inchidere centralizata pe cheie -rugaminte sa pot rezolva cu lumina in portbagaj |
--------------------
dacia
logan
2007
- b76eci
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd May 2025 - 12:36 |