o alta metoda de a fura bani de la populatie, pensii private
![]() ![]() ![]() |
o alta metoda de a fura bani de la populatie, pensii private
Garett |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
||
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|||
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
|
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Garett @ 24 Apr 2009, 15:53) Comisionul este stabilit prin lege (e adevarat, maximalul, dar cam toti il utilizeaza pe ala) QUOTE(GoGu @ 24 Apr 2009, 15:33) Ce plm ar trebui sa inteleg de aici? Pt. mai multe informatii imi trebuie cont VIP (care nu stiu ce presupune). [attachmentid=1627518335] Pai dat fiind ca valoarea unei unitati de fond este 10 lei (prin lege) s-au virat la fondul de pensii privat in 12 luni suma de 419 lei (reprezentand 2% din salariul brut) din care dupa ce s-a retinut comisionul a ramas suma de 394,68 lei si care, printr-o meseriasa si competenta gestionare a fondului general are o valoare de fond de 434.09 (adica fondul a crescut cu 11% anul trecut). Pe romana: ai ales bine fondul. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
QUOTE(klaus @ 24 Apr 2009, 16:48) Multumesc, m-am uitat cu foarte mare competenta la reclame in perioada aderarii. ![]() ![]() Acu' nu stiu, care a fost cresterea medie a fondurilor astora in primul lor an de activitate? Eu am gasit ceva cu 7%, dar cica ING-ul a mers cel mai bine... |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
eu am primit de la ING o foicica unde am toate informatiile . cit sa depus , cind sa depus , cit am acumulat , etc , etc.
au de la mine o bila alba pentru treaba asta. |
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
- mm 13 ral membru cooperant
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.685 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
si eu am primit de la ING aceeasi foicica, dar pe luna septembrie imi apare ca nu am contribuit deloc :|
o sa ma interesez mai bine despre ce este vorba, deoarece sumele depuse lunar oscileaza foarte mult. intr`o luna am 16 in alta luna 36. |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Mai intreb si eu ca prostu.Exista vreun control asupra a ce sa face cu banii aia?Anu trecut au crescut cu 11%.Da poate aia care se ocupa de fondu ala au facut 30%.Sau anu asta o sa scada 30% si de fapt o sa creasca.
|
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
E hai ca e totu 100% sigur.
![]() This post has been edited by Arhimede: 25 Apr 2009, 15:02 |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 21:05 |