disc ambreiaj?
![]() ![]() ![]() |
disc ambreiaj?
danut 69-71 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.933 Joined: 26 January 07 From: SUCEAVA ![]() |
|
||
--------------------
Colectionar
Dacia
1300
- 0744/555816
|
|||
PH-06-BOA |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.731 Joined: 28 April 07 ![]() |
"meseriasul" s-a uitat sa vada ce strangere are discul? Discul treduie sa aiba o grosime totala de 8mm. Deci daca puneai placa peste volanta fara disc, intre ele trebuia sa fie o distanta de mai putin de 6 mm, pentru ca atunci cand discul se va uza la 6mm (care ar fi cam minim), tot sa fie strangere de macar 1mm. Pentru ca asa era mai greu de masurat, cand pui placa peste disc, inainte de a incepe sa strangi suruburile, vezi ce distanta e intre volanta si suportul placii, in dreptul bolturilor de ghidare. 3 mm sunt destui. Daca are mai putin, poti sa pui si disc nou, si tot patineaza (adica ceva aproape de 1mm). In acest caz, dai bolturile de ghidare afara, si strunjesti din marginea volantei pana aproape de locul de contact al discului cu volanta, cam 1mm. Centrata cu comparatorul, nu e nicio problema.
|
--------------------
Dacia
1310
1988
- ph-99-aob
|
|
ghitza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.806 Joined: 23 April 08 From: ARAD ![]() |
sal.PH zimi si mie cum se regleaza acel rulment de presiune.ca eu nu am vazut ce sa reglez la el.ziceau nu mai stiu in ce post ca se regleaza
|
--------------------
Dacia/BMW 316i an 99
1310 li
2003 Berlina
- Ar-07-GIB/BG
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th May 2025 - 10:29 |