UPC (astral) mareste viteza de internet de 4x, cool !!!
![]() ![]() ![]() |
UPC (astral) mareste viteza de internet de 4x, cool !!!
musicall |
![]() ![]()
|
||
![]() musicall Group: Members Posts: 547 Joined: 6 February 05 From: Braila ![]() |
|
||
--------------------
Fiat
Punto Classic |
Blogu personal
- delfinul.com Va salut dintr-o clinica de dezintoxicare pentru dependentii de webdesign!
|
|||
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
lucrezi la astral ?
|
--------------------
-
-
-
|
|
musicall |
![]()
|
![]() musicall Group: Members Posts: 547 Joined: 6 February 05 From: Braila ![]() |
NU!!! Dar aceasta informatie se gaseste si pe site-ul lor.
Am auzit ca trebuie resetat modemul... si merge !!! |
--------------------
Fiat
Punto Classic |
Blogu personal
- delfinul.com Va salut dintr-o clinica de dezintoxicare pentru dependentii de webdesign!
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Hmmmm...mie a inceput sa-mi mearga iar prost...si iar am urlat in telefon la aia. Si au zis ceva de schimbari de nu stiu ce instalatii d-ale lor...si cica mai dureaza. Sa vedem...ar fi bine sa fie cum zice Musicall. Io am al doilea abonament, deci ar trebui sa am 4 mbps.
![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Super. Stiam de faza, dar nu stiam cand intra in vigoare. Am resetat modemu si suprise...am 4 mega
![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
steph |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 775 Joined: 18 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Eu se presupune ca as avea 6 Mb. Am facut un test pe un site din usa si ajunge pe la 3.5.
edit: Am gasit si ceva Europa, 5.6 Mb. This post has been edited by steph: 27 Feb 2007, 01:34 |
--------------------
Toyota
Yaris
TS
- Bucuresti
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Vezi ca eu is Astral (fostul), la el acasa in CJ. Nu stiu ce retea ai tu, dar aici si in Bucale intotdeauna s-au implementat mai repede lucrurile.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
RainHawk |
![]()
|
![]() Dus cu pluta. Group: Members Posts: 349 Joined: 4 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Mama ce ma enervati..... ma duc sa imi comand parabolica pentru downlink ca vad ca nu ma mai tin dupa voi.
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza 1.4MPI
2004 Confort
- B-xx-XXX "I've started with nothing, Now... I still have most of it left!"
|
|
pastrama |
![]()
|
Hmmm...ceva, ceva se simte. Am latime de banda de 1.40 Mbps...record pana acum. Da de aici pana la 4 mbps e cale luuuuunga.
This post has been edited by pastrama_stelistu: 27 Feb 2007, 01:54 |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
driverx |
![]()
|
Mda. Deja am tras Ubuntu, inca niste fisiere, VMWare player, si inca altele.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
pastrama |
![]()
|
Mergeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...am resetat si routeru si chiar mergeeeeeeeeeeee!!!! Hahaaaaaaaaaaaa
![]() Problema e ca nu stiu ce sa downloadez. ![]() This post has been edited by pastrama_stelistu: 27 Feb 2007, 02:13 |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
musicall |
![]()
|
Pai depinde ce vrei sa downloadezi ... poate site-ul asta te ajuta !
|
--------------------
Fiat
Punto Classic |
Blogu personal
|
|
Dan98 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 84 Joined: 28 November 04 From: Constanta ![]() |
viteze de "pana la..." aveti grija si nu va aruncati la abonamentele lor ULTRA
|
--------------------
Mercedes-Benz
W211
2003
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Deci mareste la abonatii deja existenti, nu numai la cei noi nu-i asa? o sa restartez si eu modemul
![]() Inca ceva..cunoaste cineva daca se poate sa am de la ei internet si telefon fara TV? LE: 3,8 mb/s ![]() This post has been edited by argon: 27 Feb 2007, 08:30 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
1.6 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 276 Joined: 2 May 05 ![]() |
fatilor..restartarea modemului inseamna scos si apoi bagat in priza??????
|
--------------------
Dacia Seat
Logan Preferance 1.6 - Leon 2.0 TDI
2004 - 2007
- PH 08- GPK
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
exact..scoti mufa de alimentare din el si o bagi inapoi.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Serpico |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 511 Joined: 10 April 03 From: Timisoara ![]() |
Prin august 2006, cand i-am intrebat eu, mi-au spus ca nu se poate internet fara abonament la cablu TV tot de la UPC. Telefonia nu m-a interesat, dar banuiesc ca situatia e la fel.
Upload-ul nu s-a dublat, dar a crescut totusi si el. UPC Standard: 1Mbps Down / 256 kbps Up UPC Plus: 4 Mbps Down / 512 kbps Up UPC Ultra: 6 Mbps Down / 512 kbps Up |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 1.4MPI 2007
|
|
pastrama |
![]()
|
Sa vedeti voi ce-mi bag io p... in UPC-u lor de kkt!!!!!!
Iar merge ca un c.r. ![]() ![]() Si la ei suna ocupat! ![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
driverx |
![]()
|
Pai s-a pus lumea pe supt internetul
![]() ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
cosmin800331 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 20 September 06 ![]() |
De azi la Galati merge super!!!
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Scala
- GL-05-UJR
|
|
Petea |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 142 Joined: 31 August 05 From: Iasi ![]() |
La mine a mers inca de ieri seara la viteza dubla (1Mb/s) fara sa resetez modemul. Initial am zis ca s-a tampit firefoxul
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006
- is Eten Glofiish x500 + iGo Romania 2006
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
deci sa ma oftica sau nu cu viteza ,ca sunt la click net de 1,5 mbity pe secunda
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
argon |
![]()
|
Pastrama, de azi dimineata am downloadat 14,5 giga, asa sa te oftici
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
pastrama |
![]()
|
Mda...mersi de info.
![]() I-am prins pe ticalosi la telefon si cica n-au ce sa faca...mai dureaza maxim 2-3 zile pana se rezolva problemele cu noua aparatura. ![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(C@talin @ 27 Feb 2007, 19:04) Eu pot sa am 3 mb/s atat la download cat si la upload cu 48.9 ron, trafic nelimitat, asa ca nu ma oftic, si am si metropolitan. La Astral cat costa? Momentan am 1mb/s cu 28 ron. Mictionez pe astralul lor. This post has been edited by Laurentziu83: 27 Feb 2007, 19:57 |
--------------------
.
.
.
|
|
cosmin800331 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 20 September 06 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Scala
- GL-05-UJR
|
|
Vlad Georgescu |
![]()
|
![]() /----\ <--- Logan Group: Members Posts: 342 Joined: 24 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Puteti testa viteza la http://www.speedtest.net care va da si niste link-uri de postat pe forum.
La mine, cu abonament Ultra, merge cam asa: Cu un server din Bucuresti: 92387327.png Cu un server din New York: 92388306.png |
--------------------
Volțvagăn
Glonț
2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8
- - Athos, Porcos si Bairamis
|
|
argon |
![]()
|
QUOTE Azi dimineata la 06:25! la mine nu tine seama de ora, oricand e constanta viteza. Cum imi merge dimineata la prima ora asa imi mereg si la apogeul orei de varf. Asa e si normal. Daca tie nu ti se intampla asa, in sensul ca scade viteza in orele de varf cum am mai auzit pe unii, e nasoala reteaua UPC in zona ta. Daca e de crescut e de bine ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
pastrama |
![]()
|
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 12:35 |