Cutremur!, De cate grade o fi fost?
![]() ![]() ![]() |
Cutremur!, De cate grade o fi fost?
skija |
![]()
|
||
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
|
||
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|||
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Pai din Vrancea pana-n Bucuresti a pierdut grade din cauza infrastructurii jalnice.L-o mai fi prins si vre-un radar...si s-a descarcat in buzunaru organului
![]() This post has been edited by Arhimede: 25 Apr 2009, 22:47 |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
Probabil de la masina mea de spalat care are defect tamburul
![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Tu esti interpus intre vrancea si buc. si s-au suprapus frecventele si s-au anulat
|
--------------------
dacia
lgn
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
Arhimede |
![]()
|
Chiar..ai avut raceala unui tortionar:D...asta era un compliment
|
--------------------
dacia
lgn
|
|
vladrehau |
![]()
|
![]() Instalator Group: Members Posts: 918 Joined: 22 January 07 From: middle moldova ![]() |
acusi si replica....
![]() |
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Si ai filmat-o?
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
kkmash pe el de cutremur ca m-am speriat ca naiba, nu de cutremur, am zis ca-i altceva.... ca eram singur pe intuneric in camera, ma uitam linistit la un serial, si deodata incepe sa se clatine monitoru si sa se zgaltaie sticlele goale de pe birou fara sa ating io nimic... am zis ca ma bantuie careva, si pe urma a inceput sa se miste si scaunu si podea si tot.... m-am simtit foarte usurat cand mi-am dat seama ca e cutremur
![]() ![]() ![]() oricum frumos contrastu... tot palieru a iesit din camere.... ca sobolanii aia, numai io stateam in camera si in gandu meu slava Domnului ca a fost cutremur ![]() This post has been edited by SSilent: 25 Apr 2009, 23:32 |
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
cum am raspuns in primul topic gasit , acesta a fost comentariul meu
![]() |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
loganfan2008 |
![]()
|
![]() Volvo Group: Members Posts: 392 Joined: 6 May 08 ![]() |
bygy007, apropo de cutremur, ce consum de GPL ai cu motorul 1.6MPI?
|
--------------------
Volvo
S40
1996 Swedish car
|
|
bendix |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.005 Joined: 10 November 04 From: Timisoara.RO ![]() |
QUOTE(bulan @ 25 Apr 2009, 19:19) Unde, unde ? ![]() Cel mai rau m-a speriat madama de pe Antena3. Ma uitam si io ca tot omu' dupa-masa la tembelizor. Era istoria familiei Hilton si voiam sa vad ce bunici a avut Paris Hilton. Cand, deodata, apare duduia de la stiri si zice ca intrerupe emisiunea pentru o stire importanta. Zice ceva zambind de un cutremur. Eu nu stiam ce sa mai cred. Sau a fost un cutremur insignifiant si rade ca au deranjat-o pentru atata de la uitatul in oglinda, sau a fost un cutremur deosebit de mare si gagica a cam luat-o razna. Am mai vazut cazuri dupa cutremurul din '77. Apoi am vazut ca e vorba de prima varianta si m-am linistit. P.S. Oricum, Antena3 imi este datoare cu reportajul despre Hilton, ca au cam facut harcea parcea emisiunea. ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Ambiance - 2005
- TM10### , alb arctic In mileniul III automobilele vor merge cu apa sau nu vor merge deloc !
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Si eu credeam ca la d-astea se uita doar femeile...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
MihaiD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 691 Joined: 21 July 05 From: Ro ![]() |
Labele triste de pe Antena3 anuntau cutremur in Romania si aratau imagini cu case daramate de la cutremurul din Italia
![]() This post has been edited by MihaiD: 26 Apr 2009, 08:41 |
--------------------
Renault
Megane R26
2008
- XX-xx-xxx
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Lăbile e corect
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
MihaiD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 691 Joined: 21 July 05 From: Ro ![]() |
ok, Labiile
![]() |
--------------------
Renault
Megane R26
2008
- XX-xx-xxx
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
body |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 568 Joined: 19 July 04 From: Ploiesti ![]() |
In ploiesti am simtit doua zgaltaieli scurte dar relativ puternice . Motanii mei dormeau ca porcii , i-a trezit nevasta-mea cand a tipat
![]() Pe motanii mei ii anuntam noi ca e cutremur. In curtea alor mei care stau vis a vis de mine , cateii au inceput sa urle abia dupa cutremur , la fel cu cainii altor vecini . I-a luat si pe ei pe nepregatite ! This post has been edited by body: 26 Apr 2009, 09:40 |
--------------------
Mitsubishi/Suzuki
Lancer/SX4
2007/2008
- PH-72-BVR PH-77-MMR body cu lancer si nevasta cu suzuki sx4
|
|
bendix |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.005 Joined: 10 November 04 From: Timisoara.RO ![]() |
QUOTE(vis-a-vis @ 26 Apr 2009, 08:35) Daca se uita femei frumoase, nu ma dau in laturi sa particip si eu ![]() Pe scurt: Era vorba de batranul Hilton, care isi facuse deja un lant de hoteluri. Dar ciza economica interbelica americana l-a zgaltait puternic. Personal mergea cu trenul in diverse localitati ca sa-si salveze hotelurile de la faliment. Nu am mai apucat sa vad cum a iesit omu' cu fata curata din criza ca a aparut anuntul cu cutremurul. |
--------------------
Dacia
Logan
Ambiance - 2005
- TM10### , alb arctic In mileniul III automobilele vor merge cu apa sau nu vor merge deloc !
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
![]() |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(OAP @ 26 Apr 2009, 10:32) Zdrastviute, tavarischia ! Ce sa fi cautat eu la Chisinau? Ar fi facut aia poligon de tragere si exercitii de tinichigerie cu bulanele pe masina mea daca as fi indraznit sa intru in Chisinau.. Atunci eram la Giurgiulesti, langa Galati.. Totusi am stat "exilat" 2 zile la Giurgiulesti, nu am putut trece in Romania din cauza lui Voronin care a inchis vamile... ![]() ![]() <span class='edit'>26 Apr 2009, 13:24:</span> <span class='edit'>26 Apr 2009, 13:30:</span> Am gasit si o solutie pentru cutremure: avertizorul de cutremure. Ia trageti cu coada ochiului aici: http://www.lamit.ro/ro/sistem-avertizare-cutremur.htm Apropo are cineva un asemenea avertizor ? D. This post has been edited by dragoselu: 26 Apr 2009, 12:31 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Arhimede |
![]()
|
Dan Nica a dispus o ancheta pt a afla de ce s-au blocat retelele telefonice.Astai prost ca noaptea. De ce dracu sa se blocheze, ca 5 milioane de romani s-au apucat sa apeleze toti odata.
This post has been edited by Arhimede: 26 Apr 2009, 13:01 |
--------------------
dacia
lgn
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Motivul probabil il stie si el, dar ti se pare normal ca la orice chestie sa se blocheze retelele? De sarbatori, sau cand sunt evenimente mai mari (in zona respectiva) un doi se blocheaza retelele... poate vrea sa-i pune pe operatori sa-si rezolve sistemele sa nu se mai intample asa ceva, asa ar fi normal. Doamne fereste de o catastrofa pe undeva, ca la noi se blocheaza retelele.
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
semaforul de la otv
![]() ![]() |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.511 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
O sa ajungeti ca aia 2 internauti pe YM:
Internaut1: Baaah, e kutremur!!!!!!!!!!! Internaut2: Da si mie linku.... |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
REPEDE PE OTV!
"Cod portocaliu dat acum de institutul national de seismologie" Aparent au prevazut cutremurul de ieri si mai e un "build up" de energie. |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
ROK |
![]()
|
![]() Membru incoruptibil Group: Members Posts: 226 Joined: 10 November 06 From: Bucuresti ![]() |
semafor cutremur
|
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 18:39 |