cilindrii vs garnituri
![]() ![]() ![]() |
cilindrii vs garnituri
Merced |
![]()
|
||
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|||
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
pai aia de break au conducta pe mijloc;)
nu e st/dr:) |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
motanpaul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 601 Joined: 8 July 08 From: Timisoara ![]() |
Dar la magazin Daniel zicea de 50 lei bucata la magazin.Si de la fabrica ei pleaca la 18 lei.Cat adaos pun astia.
Va dati seama daca cilindru de asam in magazin e 18 lei, de la fabrica pleaca la 5 lei. ![]() |
--------------------
Dacia
1310 tx
1986
- tm-06-zsv
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Nu stiu ce sa zic, poate nu e o regula, poate se gasesc si mai ieftini. Ca oricum daca o luam altfel, ei de fapt produc de ceva vreme cilindrii astia(ai mei sunt facuti in octombrie 2008), dar n-a auzit lumea de ei...
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
ia zi bre...cum sunt?
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
gangara |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 882 Joined: 30 October 07 ![]() |
cilindrii i-am schimbat și eu la insistența unui mecanic (nu tb nici un elevator, doar un cric). frânele îmi țin foarte jos. fac aerisire și dupa câteva apăsări mai puternice revine. asta și înainte de cilindrii noi și după.
am luat unii ungurești la vreo 20 lei bucata. am vrut să iau inițial din ăia în cutie albastră cu hologramă (de uzina) dar erau vreo 100 lei bucata. |
--------------------
Renault
Megane
2011/E2
- rosii
|
|
ydaniel |
![]()
|
unguresti?mi se par fff ieftini!
pompa de frana in ce stare e? |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
si aia de uzina costa tot 20 ron cand ies din fabrica, restul e taxa pe prostie impusa de uzina.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
gangara |
![]()
|
ydaniel: întradevăr..sunt ieftini. chiar vânzătorul mi i-a recomandat.
oricum..dubioasă treaba cu piesele ungurești. acu vreo doua săptămâni am schimbat discul de ambreaj și placa de presiune(tocit, respectiv spartă) cu unele ungurești. preț: disc-cca 35 ron; placă-cca 65ron. Mai ieftine decât de Asam. În legătură cu pompa... ea lucrează. Ce e ciudat..de fiecare dată când fac aerisirea la un anumit mecanic, pt o perioadă foarte scurtă, am niște frâne precise care țin foarte sus. Din păcate pt prea puțin timp. El mi-a sus să schimb cilindrii, că asta ar fi boala lor. I-am schimbat, dar degeaba. Ar putea fi repartitorul? |
--------------------
Renault
Megane
2011/E2
- rosii
|
|
Minel |
![]()
|
![]() Pauard bai Remat Nord Group: Members Posts: 4.043 Joined: 4 April 07 From: Cluj .......Resita ,C-S ![]() |
Ai pierderi de lichid cumva
![]() |
--------------------
Dacia
1310-L /VW Passat
1995/1397cmc
- CS-01-TMS Mandru posesor de Dacia
|
|
gangara |
![]()
|
![]() |
--------------------
Renault
Megane
2011/E2
- rosii
|
|
Merced |
![]()
|
QUOTE(ydaniel @ 6 May 2009, 13:44) Cilindrii sunt buni, adica din toate cumparaturile mele doar astia erau cu adevarat necesari, stangu' vechi era blocat de nici cu ciocanu' nu se mai misca iar dreptul curgea prin "frumuseste" de garnituri Rolast pe care le luasem de la un mecanic dupa un incident similar cu d-alea de Armcomp. Dar, dupa cum scriam si pe topicul lui argon, in afara de faptul ca acum tine pedala mai sus, nu mai e aer in instalatie si deci nu mai fac a doua pedala cand mi se pare ca tre sa incetinesc mai repede, tot nu-mi "ingheata" rotile, orice i-as face. ![]() Dar frane sa zicem ca am, eu si asa nu sunt genu' de om care sa franeze una, doua, eu ma bazez mult de tot pe frana de motor, rar mai franez cu masina pe liber. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
ydaniel |
![]()
|
deci esti multumit de ei?
ca sa nu mai cumpere lumea asam-turcesti:) la ei pe site zic ca fac cilindrii de frana pt toate automobilele romanesti. prin magazine nu am mai vazut-au adus doar 2 buc care le-au dat repede. cum sunt garniturile?scrie ceva pe ele? |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
Merced |
![]()
|
Pe garnituri nu scrie absolut nimic, pareau ok. Singurele garnituri pe care am vazut scris erau unele de Rolast.
Pe mine ma intereseaza sa nu curga. Si sa nu mai desfac tamburii cat oi mai merge cu masina. Nu prea am cum sa nu fiu multumit la cat am dat pe ei, sunt cred mai ieftini decat aia de Asam, cel putin direct de la sursa. Daca isi cumpara si unu' care merge mult cu masina, ca a mea in ultima perioada e mai mult de fatait prin oras si imprejurimi, si dupa un an merg in continuare ca noi putem spune ca-s decenti. Daca merg si peste cinci ani ca-s buni. De exemplu la Cielo-ul din familie in 14 ani si 115.000km s-au schimbat pe partea de frane placutele. O singura data. Si cilindrii aia receptori aratau ca noi, mie nu mi-a venit sa cred cand am fost cu ea la un mecanic sa fac o mica revizie cand au fost reglati si rulmentii spate, deci dat jos tamburul. De aia poti spune ca-s extraordinari. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
danut 69-71 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.933 Joined: 26 January 07 From: SUCEAVA ![]() |
Cum crezi ca au tinut atitia ani cele Frantuzesti ? lucru de calitate nu Trompete de Asam .
![]() ![]() |
--------------------
Colectionar
Dacia
1300
- 0744/555816
|
|
Merced |
![]()
|
Nici nu stiu daca vin, ca nu stau deloc bine cu banii. Nu-si au rostul ornamentele pe rabla mea, o sa vezi de ce in caz ca apar.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
baranga |
![]()
|
![]() ...eu merg cu DACIA iar tu pe jos.... Group: Members Posts: 888 Joined: 8 February 08 From: Slobozia- IALOMITA ![]() |
QUOTE(gangara @ 6 May 2009, 15:28) ![]() motorul cum merge??intreb pentru ca e posibil ca lichidul tau sa se afle in servofrana,de acolo poate ajunge in motor; iarasi lichidul tau mai poate fi sub presul dinj stanga(verifica si ipotezele astea) ![]() |
--------------------
Dacia
Break
1999 - 1310CL
- IL 03 HLE mi-au sters reputatia;eu o aveam cea mai mare
|
|
Mr_Devil83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.254 Joined: 14 June 08 ![]() |
daca aia de uzina ar fi de 5 ori mai scumpi decat restul, dar sa stiu ca tin 100 de mii de km fara sa faca probleme in opinia mea ar fi ok. Numai ca nici aia de uzina nu sunt extraordinari la capitolul fiabilitate.
eu momentan am o solutie cat de cat decenta: un cilindru de asam cu garniturile schimbate, garniturile sunt de prin anii 88- 89, de alea "de la batrani", in cutiute mici, de carton pe care scrie cu rosu pe ele ce sunt. Sunt mult mai moi si strang mult mai bine decat porcariile cu care a venit cel de asam si fratele sau este ceva frantuzesc pentru reno12 care in ciuda pretului de 17 lei cat a costat anul trecut, parea a avea garnituri mai decente. Faza cea mai tare este ca eu, atotstiutorul, nu am observat ca sunt reglabile pozitiile sabotilor la 1300. Abia azi m-am prins cum sta treaba dar mi lene sa ma joc si pe acolo. |
--------------------
Dacia
1300 / SUPERNOVA EUROPA
1984 / 2002
|
|
ydaniel |
![]()
|
eh paia cu vreun an cilindrii de uzina era 35 aia mici si 50 aia marii:) maxim:)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
gangara |
![]()
|
@baranga: motorul merge normal..în limitele unei dacii. Ce e totuși ciudat este că de câteva zile am observat că îmi scade cu vreo 200 rpm turația la relanti când apăs frâna. Nu scade brusc, dar scade. Nu știu dacă are vreo legătură, însă am rămas uimit pt că nu aveam pb cu asta.
Dar cum ar putea ajunge lichid în motor? Prin furtunul de servo care intră în galerie(cel puțin așa e la mine)? Sub preșul din stânga m-am uitat și nu e lichid. Mă gândesc să nu îmi fi luat țeapă cu cilindrii aștia ungurești și să curgă. |
--------------------
Renault
Megane
2011/E2
- rosii
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
am gasit garnituri etrier de Rolast
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
deceneu32 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.371 Joined: 7 February 08 ![]() |
Unde?Ca si eu am cautat prin diferite magazine.Ma gandeam ga gasesc vreunele uitate de timp si de lume dar n-am avut noroc.
|
--------------------
Dacia
1300
1970
- DJ 70 ABC
|
|
argon |
![]()
|
La Malvina, aia de fac aprinderi, am luat ultimele doua, sunt in termen ca au data..din cate stiu eu astea le pun si minim 3 ani n'am treaba.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Merced |
![]()
|
Lasa ca luasem si eu de la un mecanic pentru un cilindru receptor si a curs in continuare. Si nu pareau imbatranite, daca erau in termen sau nu habar n-am.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
ydaniel |
![]()
|
rolastu s-a inchis de aproape 4 ani.si garniturile au cam 3 ani maxim termenul de valabilitate.
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
tzepesch |
![]()
|
![]() Japan Jupan Group: Members Posts: 2.403 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
auziti
un harait din cand in cand din spate poate veni f clar de la saboti, nu? si cate o troznitura tot de la saboti-cilindru? ca ma exaspereaza. asta iarna chiar daca nu dadeam in balti sa intre apa sa inghete , plecam cu rotile taras la propriu. iar acu, din cand in cand trozneste, parca in special pe stanga. sa mor, sabotii sunt schimbati asta vara. ce-i drept la cilindrii garnituri n-am umblat, nefiind cazul. sunt de Autonova daca nu ma insel si de cand am facut rep. capitala. acu 3 ani n-am umblat la nimic la ei. |
--------------------
Dacia
DELTA GALIDI Station Wagon
1982 - 1310 - 4VIT.
- B-xx-xxx De ce caraie cioara in zbor? ... Schimba vitezele
Toyota Auris 2L D-4D Luna Plus + |
|
ydaniel |
![]()
|
cand ai schimbat sabotii ai uns reazemele?
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
gangara |
![]()
|
Troznituri de genul ăla am de vreo 3 ani. De unde ? Habar nu am. Dar nu s-a stricat nimic. E drept că frâne să înghețe instant nu prea am, dar nu are legătură cu trozniturile.
|
--------------------
Renault
Megane
2011/E2
- rosii
|
|
tzepesch |
![]()
|
![]() Japan Jupan Group: Members Posts: 2.403 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Am uns tot cu vaselina grafitata, toate zonele de frecare a pieselor, mai putin sabotii, nah
![]() |
--------------------
Dacia
DELTA GALIDI Station Wagon
1982 - 1310 - 4VIT.
- B-xx-xxx De ce caraie cioara in zbor? ... Schimba vitezele
Toyota Auris 2L D-4D Luna Plus + |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th May 2025 - 04:25 |