DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> franele fac zgomot

Mr_Devil83
post 4 May 2009, 16:21
Post #31

Membru autentic

Group: Members

Noi astia cu 4 trepte mergem cu 100 - 110 la ora in a 4-a de obicei si nu facem raliu...

--------------------
Dacia 1300 / SUPERNOVA EUROPA 1984 / 2002
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
dacia23
post 4 May 2009, 20:13
Post #32

Membru incepator

ce aveti fratilor? de unde atata remarci sarate, eu doar spuneam cum merge masina dupa pb care le am, si voi acu incepeti replicile ironice, poezii, mai sunt pe un forum si la fel si acolo vad ca sunt oameni de rasa superioara, de la niste afirmatii simple se dau replici de poeti ca vadim.

pacat ca pe aceste forumuri sunt oameni care se cred mai interesanti decat sunt.

numai bine
emil

--------------------
dacia break 2003 - tm
+
kog
post 4 May 2009, 21:15
Post #33

epuri orijinali

From: Lipova - Arad

noi astia cu dacii berline/combi/papuc/1310/1410/1300 etc. nu ne laudam ca mergem tare "ca la raliu" chiar daca uneori o facem wink.gif . Nu este neaparat o rusine sa treci de suta cu Dacia, dar totusi este destul de riscant (drum & parteneri) si la viteze normale 70-80kmh, iar dacia nu exceleaza la siguranta. Degeaba incercam sa le facem sa mearga tare ca tot dacii made in Romania sunt. Eu sunt multumit de limitele ei si nu incerc sa i le depasesc . Daca e barca in curbe, o las mai incet ca nu e graba si piesele cedeaza cand nu te astepti. Pur si simplu nu se merita sa ii dai "in gura" pe distante mari, te expui fara rost la pericol.
Am un coleg ce se lauda ca a facut nus ce bmw la semafor. L-am intrebat ce masina are. Raspunsul: CU MANDRIE Dacia 1300 DIN '78. Daca venea alt meserias, daca pierdea controlul si se infigea intr-un stalp? Ala cu bmw proiectat pentru viteza ar fi scapat nevatamat dintr-o intalnire cu un stalp la aceeasi viteza, dar soferul daciei nu stiu... Eu O DATA am facut o prostie de era mai sa ma rastorn si nu aveam numa vreo 60, de atunci mi-am spus "Am Dacie, imi vad drac' de treaba si las manevrele periculoase celor care au masini ce "pot".

Nu fac pe moralistul, dar Dacia nu e o masina pe care sa o conduci la limita, cu atat mai mult cat gasesti pe piata peise de calitate indoielnica.

si ca sa nu fiu total pe langa subiect, am placute noi ~3000km si ni scartaie deloc tongue.gif

This post has been edited by kog: 4 May 2009, 21:15

--------------------
Dacia 1310 1989 TLX - AR-05-DGF
Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos...
"ti ciuda ca consum putin?" by argon
+
argon
post 4 May 2009, 21:19
Post #34

Mesaj semiautomat

io zic ca inainte sa va dati cu parerea sa conduceti si o Dacie mai noua, de dupa 2000, ca si eu conduc una din 2004 aproape zilnic si jar mananca, la drum sub 120 nu o las, ca nu-i a mea, si sta in curbe foarte bine, frane beton, merge cu 140, pe scurt face ce orice vechitura de Dacie s-ar rupe in doua daca ar face.

--------------------
Renault Laguna 2007 - 2.0 DCI 16v 180
Fara turbo, viata e pustiu.
+
kog
post 4 May 2009, 21:31
Post #35

epuri orijinali

From: Lipova - Arad

QUOTE(argon @ 4 May 2009, 21:19)
pe scurt face ce orice vechitura de Dacie s-ar rupe in doua daca ar face.
*

blink.gif io nu prea dau cu seama...

de mers merge nu zic, da' vezi ca mai nou te saboteaza fabricantii de piese 'tui mama lor. Am mers si eu cu una mai noua dar totusi... siguranta cam tot aia e... Am vazut o dacie busita la 80-->dauna totala raniti destul de grav cum ar fi la 140? Si rabla mea prinde 140 nu vazaie, nu huruie, vibreaza putin de la rotile patrate dar la cum se misca la viteza aia am transpirat la volan. Pe cand cu varamiu cu vw bora tedei la 160 nici nu simti ca mergi, comenzi precise frane bune airbaguri multe etc. Nu se pot compara, dar pentru mine tot nu merita viteza aia in Daciana. Acuma fiecare cum crede...

--------------------
Dacia 1310 1989 TLX - AR-05-DGF
Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos...
"ti ciuda ca consum putin?" by argon
+
ydaniel
post 4 May 2009, 21:42
Post #36

Adrenaline junkie!

From: black sea

QUOTE(argon @ 29 Apr 2009, 06:40)
atentie, trebuie pilite putin, ca nu-s de Dacie la origini.
*

nu trebuie pilit nimica!
se monteaza cu boltul in sus:)

--------------------
Oriunde, oricand... ARO!
Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita!
+
argon
post 5 May 2009, 06:18
Post #37

Mesaj semiautomat

bine ca esti tu destept, daca iti place sa te chinui sa mai scoti etrierul dupa, pune-le nepilite, proeminenta aia vine fix in interiorul pistonului, deci trebuie pilita doar placuta din interior.

--------------------
Renault Laguna 2007 - 2.0 DCI 16v 180
Fara turbo, viata e pustiu.
+
ydaniel
post 5 May 2009, 07:54
Post #38

Adrenaline junkie!

am montat la destule dacii si la nici una nu am pilit.si a iesit f usor etrieru.

--------------------
Oriunde, oricand... ARO!
+
Merced
post 5 May 2009, 12:41
Post #39

No fear. No limit. No equal.

Nici la mine nu s-a pilit nimic la montaj. Da' nici nu cred ca o sa mai dau joc etrierul pana o pensionez. radmasa.gif

--------------------
Ford Ka 2012 1.2 benzina 69 cai Titanium
it's a kind of peace.
+
dacia23
post 10 May 2009, 22:26
Post #40

Membru incepator

salutare,

in primul rand nu ma laudam, am facut acel raliu cu bunicu in masina sa scoatem un timp mai bun nu ca am vrut eu, am mers de musai, stiu nu merita riscul, aveti dreptate tot dacie este, merge bine dar te poate lasa cand nu vrei si consecintele pot fi catastrofale.

eu ma pus in subiect acel rali, doar ca o completare la topicul inceput de mine, cum a mers cei 800 km in doua zile.

sincer si eu merg ok la 80/90 km, e ok asa, peste e riscant , vine vorba greu la deal cu boii mici....ar mai fi un secret, un mecanic super ar putea sa o puna la punct pt siguranta.

numai bine
emil

--------------------
dacia break 2003 - tm
+
ydaniel
post 10 May 2009, 22:32
Post #41

Adrenaline junkie!

eu am facut buc-nadlac in 6h:))
da nu cu dacia:)

la frane recomand ferodo:)

--------------------
Oriunde, oricand... ARO!
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 17th May 2025 - 15:17
Forum Renault