Discutii Generale Constanta, Intalniri, Cazare, Vizite, Orice
![]() ![]() ![]() |
Discutii Generale Constanta, Intalniri, Cazare, Vizite, Orice
edge |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 2 December 08 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
logan
2007/1.4
|
|||
vic24 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 509 Joined: 14 April 08 ![]() |
salut. problema: masina sparta azinoapte. butucul dreapta e putin scos in afara, tabla aia acoperitoare rotunda e deformata putin si cu o taietura inferioara (de la obiectul fortarii). si tablita de protectie e lipsa sau in interior. intrebare: unde/cine in constanta ma poate ajuta cu o rezolvare a problemei ? adica, fie sa repar butucul (daca se poate, inclusiv inlocui inelul exterior de protectie?), fie schimbatul butucului (nu ma intereseaza sa se potriveasca cu cheia, vreau doar estetic) fie un antifurt din ala de se pune in locul butucului ? pls help, nu imi place deloc halul in care arata acum.....
|
--------------------
Dacia
Sandero
1.4
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Propun întalnire în Constanta. Am vorbit cu bobo77, si-a dat ocheiul.
Care te bagi? |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Daca e vorba de tombole si alte hotii, se baga beciacustic.
|
--------------------
BMW
730Ld
- AR - -
'07 High Executive M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Acum întreb serios: sunt multi puțoii astia - organizatori pe plan judetean de întalniri autorizate DC? Ca sa stiu, sa ma luminez si sa ma feresc.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
grecule vezi ca pe jud. C-ta sunt doi...poti sa le faci fatza?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
-
Td4, HSE
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Grecule, te inseli. Bogdan e super ok, pune mult suflet in ce face acolo, de asta reactioneaza asa cateodata. Ce spui tu era pe vremea sonycheilor si beciacustocilor.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Markos |
![]()
|
Pai si atunci de ce i-a dat copilului aluia peste bot, scurt pe doi? Are monopol?
Daca vreau sa caut trei constanteni, sa ne admiram motoarele, trebe sa-i cer voie? This post has been edited by Markos: 15 Feb 2012, 23:10 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
l@u |
![]()
|
si eu l-am cunoscut pe Bogdan ,dar faza asta e de kko rau !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
-
Td4, HSE
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Eh, a exagerat, dar faptul ca se aduna destul de multi membrii acolo, in mod regulat, e in primul rand meritul sau, si dorinta lui de a nu exista offtopic de niciun fel in acel topic.
|
--------------------
-
-
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
l@u |
![]()
|
si faza cu stersul posturilor respective din topic cum e?
Dane s-au dus ca de se facu baietu de rahat ! This post has been edited by l@u: 15 Feb 2012, 23:13 |
--------------------
Land Rover
Freelander
-
Td4, HSE
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(C a t a l i n @ 15 Feb 2012, 23:11) Inteleg cu offtopicul. Dar daca scrie un constantean "baieti, care veniti la un cico?" pe topicul ala, e tot offtopic? Pentru ca nu e "garantat bobo77"? QUOTE(cdadan @ 15 Feb 2012, 23:12) S-a sters rapid, relax. This post has been edited by Markos: 15 Feb 2012, 23:15 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
E offtopic relativ la intalnirile alea regulate... Pana mea, va lamureste iulikk
![]() |
--------------------
-
-
|
|
l@u |
![]()
|
mai stiu cate unii nr de tel al moderatorilor, alea alea ,a se vedea faza cu cauciucurile
![]() Catalin las-o asa cum e ...este ,,Topic intalniri regulate C-ta" ? si se automodereaza ca la jurnal de bord? This post has been edited by l@u: 15 Feb 2012, 23:17 |
--------------------
Land Rover
Freelander
-
Td4, HSE
|
|
Markos |
![]()
|
Deci e de căcat atitudinea, părerea mea. Apropo, primul post din topic e asta:
QUOTE(ghost4ever @ 10 Aug 2006, 14:09) deci membrii clubui constanteni si nu numai care doriti / puteti sa veniti haideti sa organizam o intalnire ... staibilim un loc o ora si ... !! astept raspunsurile vostre...!! ce ziceti ? Pe la postul patru apare si bobo, urzicat nevoie mare. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.639 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
QUOTE(l@u @ 15 Feb 2012, 23:15) ,,Topic intalniri regulate C-ta" Or fi ramas neregulate si s-au ofticat... |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Eu am vrut sa subliniez faptul ca nu e cazul de vreun putoi. Aia s-au dus dracu' de mult.
In rest nu spun ca e bine sau e rau. |
--------------------
-
-
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
l@u |
![]()
|
@ Catalin : ti-e frica sa iei atitudine ?
This post has been edited by l@u: 15 Feb 2012, 23:23 |
--------------------
Land Rover
Freelander
-
Td4, HSE
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Adica?
|
--------------------
-
-
|
|
l@u |
![]()
|
|
--------------------
Land Rover
Freelander
-
Td4, HSE
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Candva, demult, am incercat si eu sa organizez ceva similar in Ploiesti. E greu. Multa bataie de cap, multi raceri, multi afoni in ceea ce inseamna fenomenul auto in general. Comunitatea ce se reuneste periodic in CT este una oarecum selecta, sunt oameni care nu sunt neaparat foarte activi pe aici, insa oameni de calitate, cu care ai ce discuta. A fost si o perioada influentata de gloata loganclub, dar a trecut.
Bogdan imi e prieten, stiu cat se implica sa ii adune pe toti pe acolo, plus ca nu locuieste in CT, bate o gramada de drum pt intalnirile alea, asa ca nu imi permit sa ii comentez deciziile. |
--------------------
-
-
|
|
Markos |
![]()
|
Babaieti, îmi pare rau ca am intervenit pe topicul ala exclusivist. Asa sunt eu, mai boulean, ma oftic atunci cand vad ca un coforumist este flituit fara vreun motiv real. Coforumist pe care nu-l cunosc si nici nu-l voi cunoaste vreodata, probabil.
Daca bobo se gandeste maine sa ma întrebe "ba tarane, ce te phute pe tine grija de întalnirile din Constanta?", îi raspund în avans ca întreaba degeaba. 15 Feb 2012, 23:36: QUOTE(C a t a l i n @ 15 Feb 2012, 23:34) Ma scuzati, nu mai fac ![]() This post has been edited by Markos: 15 Feb 2012, 23:36 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
cdadan |
![]()
|
QUOTE(C a t a l i n @ 15 Feb 2012, 23:01) Da' oare ce face ala asa deosebit acolo? E unul din aia vechi, care se crede sef? Am vazut si prin alte parti, exista indivizi care intre timp au ajuns chiar modelatori. Ne-am lamurit de echipele astea de organizatori, jupanul+secretara, multumim. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Ma, cam cum sa va explicitez voua ca sa pricepeti?
Daca nu ii cerni din fasa, unii anonimi d-astia se infiinteaza precum magellan explorer, pe blat. Aparent juniorul asta cu intalnirea de la maritimo e inocent, numai ca aparentele inseala. Defapt face racolari incognito. Gata, I rest my case. |
--------------------
-
-
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
Daca topicul ala a devenit unul specific intalnirilor unui grup de care aminteste Catalin mai sus, ce e asa de greu de respectat asta? Si alti dacioti, raceri si ce mai sunt ei, organizati pe alte cai si retele sociale, sa isi racoleze doritori intr-un topic separat. Nu e singura tentativa de genul asta si de-asta cred ca a exagerat si Bogdan. Daca o dam strict in regulamente forum, atunci da, orice constantean poa` sa-si dea acolo intalnire cu cine vrea....si facem topicul praf.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
l@u |
![]()
|
Se putea face diplomatic de genul ,,De ce sa va intalniti separat ,haideti la Niu Pizdico sa ne intalnim cu totii, sa ne cunoastem, sa bem o cicoritoare ,etc.,etc." si atunci putea avea controlul si asupra lor daca asta urmareste si sunt sigur ca asta vrea acolo, dar sa ii dai cu flit unuia care nu ti s-a adresat tie si in casa ta este naspa.Si mai naspa este faptul ca s-au sters posturile iar asta denota ca, ceva este putred.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
-
Td4, HSE
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(Steel Tormentor @ 15 Feb 2012, 23:43) Daca topicul ala a devenit unul specific intalnirilor unui grup de care aminteste Catalin mai sus, ce e asa de greu de respectat asta? Pai sa-i schimbe titlul, ca e perimat. Sa-i zica "Intalniri exclusiviste Bobo-CT", sau ceva de genul asta, sa fie clar. Sa nu mai scrie juniorii deampulea în el. Repet, acum îi zice "PROPUN INTALNIRE IN Constanta, sa stabilim". Puah, ce mizerie de titlu. This post has been edited by Markos: 15 Feb 2012, 23:47 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 20:03 |