Discutii Generale Constanta, Intalniri, Cazare, Vizite, Orice
![]() ![]() ![]() |
Discutii Generale Constanta, Intalniri, Cazare, Vizite, Orice
sonykel |
![]()
|
||
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
Logan MCV
- CT-87-SNK
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|||
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
de parca nu si-o tragea destul!
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
iara asta? zici ca-i tacsu machiat, oribila
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Bre, EBA e f.u.tomodel. Ai grijă cum vorbești.
|
--------------------
.
.
.
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
argoane, esti sigur ca nu matrozu' machit? Pardon! Machiat.
This post has been edited by Sony: 29 May 2009, 12:49 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Lostboy |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
|
|
Sony |
![]()
|
Da' vaporu' unde l-a ascuns? Ca doar n-o fi sub fusta?
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Lostboy |
![]()
|
Upside down.
|
--------------------
.
.
.
|
|
Sony |
![]()
|
O fi sirena vaporului.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Lostboy |
![]()
|
no no no....ăla e ligheanu ...acu' știu de ce veneai tu cu el plin...
|
--------------------
.
.
.
|
|
zbf |
![]()
|
![]() Membru cu acte`n regula Group: Members Posts: 168 Joined: 26 October 08 From: Constanta ![]() |
ma poate opri pentru leduri albastre @poporului puse la numaru` din spate?, ca imi tin rovinieta si asigurarea in portofel? pe parbriz am asigurarea aceea expirata si rovinieta din 2006
![]() P.S.: toate ca toate ![]() This post has been edited by zbf: 29 May 2009, 19:13 |
--------------------
Dacia
1310 L
1999 L Be the change you want to see in the world
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
tine-o tot asa ca-i bine !!!!!!!!!!!!!!!!
|
--------------------
Land Rover
Freelander
-
Td4, HSE
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Stie cineva un service (sau pe cineva) care are aparat de reglat farurile? Ceva care sa fie deschis si seara.
Eventual deschis si sambata. This post has been edited by Iulikk: 1 Jun 2009, 19:04 |
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
cu roti Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Orice statie ITP?
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
2011 Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Pai am intrebat, dar aia au zis ca ei doar verifica, nu si regleaza... am sa incerc la alta statie. Si la service la Saturn la 6 inchid, iar masina nu este disponibila decat dupa ora 7.
This post has been edited by Iulikk: 1 Jun 2009, 20:16 |
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
cu roti Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Vezi ca-n Neptun, linga Satul de Vacanta, e un service auto. Aia au sigur!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
|
|
Iulikk |
![]()
|
Multumesc. Cred ca stiu pe unde este. Ai cumva un numar de telefon, ceva?
|
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
|
|
Marty |
![]()
|
Faci misto d emine? esti acolo si ma-ntrebi pe mine, la 300 de km. distanta?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
|
|
Iulikk |
![]()
|
Masina este la mine doar seara (intre 19.00-6.00) si nu are rost sa ma duc acolo la 7-8 si sa aflu ca e inchis, d-asta te-am intrebat. Oricum multumesc pentru indrumari. Am sa incerc sa ajung zilele astea.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
|
|
zbf |
![]()
|
![]() Membru cu acte`n regula Group: Members Posts: 168 Joined: 26 October 08 From: Constanta ![]() |
gata, numai ziceti nimic, ati amutit?
![]() |
--------------------
Dacia
1310 L
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
cucu cucu
This post has been edited by sonykel: 1 Jun 2009, 22:00 |
--------------------
DACIA
Logan MCV
- CT-87-SNK
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
zbf |
![]()
|
stie cineva unde pot sa gasesc clanta de portiera fata stanga, pentru dacie model cn4?, caci poporului, delfinariu, casa de cultura, bratianu, cet, soveja, am fost la magazine de piese prin zonele alea, si ne-am daca am gasit, toti pe dreapta, aveti idee pe unde as gasi, nici la dezmembrari n-am gasit, nici site de comanda nu stiu, si sa ma duc pana in vitan, pt o clanta, prea departe, nu stie nimeni, sau nu are nimeni?
plsss ![]() |
--------------------
Dacia
1310 L
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Du-te prin service-uri, poate mai au tinichigii ramase. Sau la reprezentanta, poate ti-o aduce la comanda.
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
l@u |
![]()
|
|
--------------------
Land Rover
Freelander
-
Td4, HSE
|
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Zbf are la mine in oras la un magazin de piese auto. Te intereseaza clanta aia care deschizi usa care este si pe solenza si super nova nu ?
|
--------------------
Solenza Confort
2005
- CT-XX-CMF
Opel Astra Coupe Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
Loganu' |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 20 April 09 From: Constanta - Navodari ![]() |
Baieti unde exista o BRODERIE in COnstanta ? Ca am niste tricouri si vreau sa le brodez..a mai facut cineva pana acuma ? si asa un pret estimativ
|
--------------------
Dacia
Logan
- bla bla bla
bla bla bla... bla bla bla
|
|
Micutzu_BH |
![]()
|
![]() Driving around Group: Members Posts: 283 Joined: 11 September 06 From: D'aci ia ![]() |
@Loganu`: Vorbeste cu Elena poate ca ti le tricoteaza gratis...
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition - 2005 Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
|
|
zbf |
![]()
|
gata, nu mai e nevoie de clanta, s-a rezolvat, din 3 am facut una
![]() |
--------------------
Dacia
1310 L
|
|
l@u |
![]()
|
cum ai facut bre clanta aia ca ne faci curiosi ???
|
--------------------
Land Rover
Freelander
-
Td4, HSE
|
|
zbf |
![]()
|
QUOTE(l@u @ 15 Jun 2009, 19:54) pai cam asa, am luat baza de la a mea(care era rupta), clanta in sine de la un papuc, si arcu cu tija aia de la o dacie parasita, care ii ramase doar aia ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1310 L
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 12:03 |