Discutii Generale Constanta, Intalniri, Cazare, Vizite, Orice
![]() ![]() ![]() |
Discutii Generale Constanta, Intalniri, Cazare, Vizite, Orice
sonykel |
![]()
|
||
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
Logan MCV
- CT-87-SNK
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|||
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Si eu apreciez promptitudinea, in 2 minute de la report s-au luat masuri. Bravo!
|
--------------------
DACIA
LOGAN
- CT - numere rosii
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Ba, voi va plictisiti tare de tot!
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
pastrama, prietenul tau cu dvd-uri cu navigatie se mai ocupa de subiect? mai are noutati pentru sefa mea ?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
Caut Hyundai Coupe Negru cu posibil numar de inmatriculare CT-50-CID(sau alt numar) , cine doreste sa-mi dea informatii pe pm. Orice informatii unde in ce zona la vazut in trafic sau parcat.
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
- CT-87-SNK
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
gabylzr |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 598 Joined: 7 October 06 From: MANGALIA ![]() |
Te-a ciocanit?
![]() |
--------------------
Skoda Octavia 2,
ex logan laureate 1,5 dci/2006
- CT------
1,6/2005 Forza Steaua
|
|
Ionut_Nedelcu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 364 Joined: 24 September 09 ![]() |
Muahahahaha
![]() |
--------------------
Ex. dacia 1300/1310
Opel Vectra 1.8 16V
- CT-05-NSI
2001 "Oamenii nu se schimba, ci devin pe zi ce trece ceea ce sunt de fapt."
|
|
sonykel |
![]()
|
ionut nedelcu ms mult de info.
nu e acuzat de un ``jaf`` el si cu un fiat alb , fiat ca alea sunt multe dar hyundaiuri coupe mai rare. numaru de inmatriculare care apare pe camere sa verificat , apartine unei mazde parasite pe strada bucuresti. si nu doamne fereste nu ma ciocanit |
--------------------
DACIA
Logan MCV
- CT-87-SNK
|
Ionut_Nedelcu |
![]()
|
Nu mare mi-ar fi mirarea. In zona aia sunt cativa "indieni" cu joburi de genul asta. Acum 2 ani umblau in dacii si in prezent in Q7 si mertane in contextul in care ei freaca menta toata ziua prin cartier.
P.S. Nu vreau sa te descurajez dar probabil masina aia are alt numar de inmatriculare acum, ca doar a avut cine sa ii invete ( baietii de la sectia 5 ) This post has been edited by Ionut_Nedelcu: 10 Dec 2009, 09:25 |
--------------------
Ex. dacia 1300/1310
Opel Vectra 1.8 16V
- CT-05-NSI
|
|
sonykel |
![]()
|
pai clar are alt numar de inmatriculare , dar cate hyundai coupe negre sunt? putine...
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
- CT-87-SNK
|
Ionut_Nedelcu |
![]()
|
Poate ai noroc si ii prinzi..cine stie. Eu diseara ajung in zona pe la ai mei si dau un ochi pe la masini. Oricum la ce politie avem noi.....poti sa il arati cu degetul si tot nu ii face nimic. Eu sunt patit.
|
--------------------
Ex. dacia 1300/1310
Opel Vectra 1.8 16V
- CT-05-NSI
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Maine vin si eu la mare. E plaja curata, marea e ok?
![]() This post has been edited by Marty: 10 Dec 2009, 19:03 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
2011 Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Da, da, totu` e-n regula! Sa-l anunt pe mazarel sa pregateasca dansatoarele? Vrei vreun program special, ceva?
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Clar nu e de facut plaja......sunt 3 grade afra..... poate chiar mai putin maine....
![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN
- CT - numere rosii
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
zici tu?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Ionut_Nedelcu |
![]()
|
Daca aveti soricu` gros pe voi merge si de o baie. Si dupa.... fuga in masina (unde caldura era la maxim de ceva vreme
![]() |
--------------------
Ex. dacia 1300/1310
Opel Vectra 1.8 16V
- CT-05-NSI
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
QUOTE(Ionut_Nedelcu @ 10 Dec 2009, 10:22) Nu vreau sa te descurajez dar probabil masina aia are alt numar de inmatriculare acum, ca doar a avut cine sa ii invete ( baietii de la sectia 5 ) Au furat jegosii BMW-ul lui Stoichita acum o luna din Constanta si l-a gasit Jiji cu numere de Jermania in Bucuresti. Aia-s cei mai tari. ![]() This post has been edited by cristio_79: 10 Dec 2009, 21:06 |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
Ionut_Nedelcu |
![]()
|
pai se pun aia cu jiji pac-pac.
![]() |
--------------------
Ex. dacia 1300/1310
Opel Vectra 1.8 16V
- CT-05-NSI
|
|
Ionut_Nedelcu |
![]()
|
Ningeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!
|
--------------------
Ex. dacia 1300/1310
Opel Vectra 1.8 16V
- CT-05-NSI
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Un service de PC-uri unde gasesc si eu prin Constanta? Imi face monitorul figuri, adica se stinge din senin si dupa aia face ceva de genu: ON-OFF-ON-OFF si continua asa pana ii dau eu 2-3-4-5 pumni.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
cu roti Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Loganu' |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 20 April 09 From: Constanta - Navodari ![]() |
e monitor cu tub ? asa am patit si eu ... a trebuit sa il schimb cu unul nou..imi cerea 2 mil jumate pentru repararea benzii care face contactu de la mufa video la ecran ..
This post has been edited by Loganu': 12 Dec 2009, 22:20 |
--------------------
Dacia
Logan
- bla bla bla
bla bla bla... bla bla bla
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
|
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
cu roti Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Pentru monitoare si frigidere adresati-va lu' dragoselu, va rugam.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
2011 Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
-
Td4, HSE
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
gabylzr |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 598 Joined: 7 October 06 From: MANGALIA ![]() |
Multumesc din tot sufletul , mult de tot , bobo pentru tot ce ai facut pentru mine , sotia mea si implicit pentru bebelusul nostru din burtica ei , care acum este din nou bine datorita tie si usilor care le-ai deschis pentru noi la spital , desi nu dormisei 48 de ore m-ai ajutat chiar daca eu am fost un nesimtit nu cu mult timp in urma , mi-ai dovedit ca esti om si prieten pe care ma pot baza.Am scris aici pentru a vedea lumea , nu sa-ti ridic statuie , mai ales pt cei care stiu despre cum m-am purtat ca regret mult si ca sunt mult mai multe lucruri importante pe lumea asta decit unele copilarii.bobo te sun dupa ora 15 ca stiu ca nu poti raspunde la tel la munca , astazi o externeaza pe Mari.Daca vezi inainte de ora 15 mesajul meu da-mi un bip.
|
--------------------
Skoda Octavia 2,
ex logan laureate 1,5 dci/2006
- CT------
1,6/2005 Forza Steaua
|
|
fost membru |
![]()
|
![]() membru analfabet Group: Members Posts: 239 Joined: 1 September 09 From: clasa I-a ![]() |
Mai gabylrz, bobo si mai cum ? 77 cumva?
Felicitari, fericitule! Sa fie sanatos! (din cate vad ai un bebe la ...barza ![]() This post has been edited by fost membru: 15 Dec 2009, 09:25 |
--------------------
dacia
dacia
- CT 09 FMB
logan
|
|
babanu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 696 Joined: 23 March 07 From: Constanta ![]() |
bobo, poti sa deschizi usi si pe la Constanta??????????
|
--------------------
Seat
Altea 2.0 TDI
FR 170CP DONEZ CETATENIA ROMANA
|
|
Ionut_Nedelcu |
![]()
|
Iulik dute la Forte systems este in tomis 3 imediat dupa benzinaria aia lukoil . Mai este un nene care le are cu astea situat pe Soseaua Mangaliei peste bulevard fata de Billa. Are un magazin micut cu tot soiul de componente electronice.
|
--------------------
Ex. dacia 1300/1310
Opel Vectra 1.8 16V
- CT-05-NSI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 19:54 |