Discutii Generale Constanta, Intalniri, Cazare, Vizite, Orice
![]() ![]() ![]() |
Discutii Generale Constanta, Intalniri, Cazare, Vizite, Orice
Iulikk |
![]()
|
||
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
|
||
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
cu roti Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|||
gabylzr |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 598 Joined: 7 October 06 From: MANGALIA ![]() |
QUOTE(fost membru @ 15 Dec 2009, 09:21) Da , bobo77 care-i problema , devii deja obositor cu bagatul asta in seama pe topicul pentru constanteni , unde e caterinca chiar daca nu e cazul hop si tu si nu esti singurul. Nu-ti doresc sa fi trecut prin ce am trecut eu , oricum mersi pentru felicitari , desi am vazut cai ai editat cu mine unul nu te mai baga in seama. |
--------------------
Skoda Octavia 2,
ex logan laureate 1,5 dci/2006
- CT------
1,6/2005 Forza Steaua
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
hai ma gabi, iar te-ai enervat?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
fost membru |
![]()
|
![]() membru analfabet Group: Members Posts: 239 Joined: 1 September 09 From: clasa I-a ![]() |
Eu ma pregateam sa laud gestul....dar vad ca .... mai bine nu mai zic. Cauta sa vezi cati useri bobo sunt, ce vina vezi la mine de vreme ce tie ti-e lene sa tastezi tot pseudonimul? La faza cu topicul constantenilor ....esti patetic...de...obosit.
RETORIC: Ce are lumea asta de e asa ...... ciudata? ...nasol sa vezi numai probleme in jur. This post has been edited by fost membru: 15 Dec 2009, 12:14 |
--------------------
dacia
dacia
- CT 09 FMB
logan
|
|
gabylzr |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 598 Joined: 7 October 06 From: MANGALIA ![]() |
Asa mi s-a parut ca vrei sa faci misto , poate sunt stresat , scuze.Am avut o perioada grea.
|
--------------------
Skoda Octavia 2,
- CT------
1,6/2005 Forza Steaua
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Cuscre, I AM WATCHING YOU!
Attached thumbnail(s) 3646873463_ee86654552_o.gif ( Size: 535.23k ) Number of downloads: 283 |
--------------------
.
.
.
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
In primul rand felicitari pentru bebe si multa sanatate la toata familia!!!
Ai dreptate cand zici sa lasam copilariile de-o parte iar la astfel de lucruri foarte importante oricine ar fi sarit in ajutor nu atat pentru ca esti membru daciaclub ci mai ales pentru ca esti om si e bine sa ajuti daca poti!!! Chiar daca au existat momente de tensiune intre noi toti acum cateva saptamani eu zic sa trecem peste acest lucru si sa uitam iar cel mai bun exemplu este bobo77 in cazul de fata. Jos palaria ![]() In ca o data felicitari. Apropo baiat/fetita? Ce nume o sa poarte? |
--------------------
DACIA
LOGAN
- CT - numere rosii
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
QUOTE(Ionut_Nedelcu @ 15 Dec 2009, 09:51) Iulik dute la Forte systems este in tomis 3 imediat dupa benzinaria aia lukoil . Mai este un nene care le are cu astea situat pe Soseaua Mangaliei peste bulevard fata de Billa. Are un magazin micut cu tot soiul de componente electronice. Billa stiu unde e.. caut eu magazinu... Da' Tomis 3 unde e? Ziceti-mi o cladire sau ceva mai cunoscut.... Vineri ma duc la Constanta si cred ca iau si dracia asta cu mine. PS: uitati exact asa face: This post has been edited by Iulikk: 15 Dec 2009, 20:09 |
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
cu roti Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Tomis 3 e între Tomis 2 și Tomis Nord.
![]() Știi unde e CityMall? Autogara Tomis 3? Poșta? Mega Image? This post has been edited by C a t a l i n: 15 Dec 2009, 20:16 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Iulikk |
![]()
|
Si alea unde sunt?
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
la city park ... pe coltul opus este benzinaria lukoil. Lipit de benzinarie este un gard care delimiteaza o alee.....acolo este intrarea la magazin. succes. Daca sunt in constanta vineri te ajut eu sa ajung dar cel mai probabil joi plec....Ma suni daca nu te descurci ca te ghidez eu prin telefon
![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN
- CT - numere rosii
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Google Earth știi unde e? Dar stația de taxi?
|
--------------------
-
-
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Sa fi-ti sanatosi gabylzr si sa dea Dumnezeu ca totul sa fie bine.Cu placere n-ai pentru ce, ma bucur ca te-am putut ajuta.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
- CT _ _ _ _
2008 ph 2 Multa lume,putini oameni...
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
maersk pretene daca nu ai chef de ajutat lasane pe noi prostii... iulik pe langa ca e aerian nici nu stie de loc constanta ca nu e de aici. nu mai face atat pe cocosu si efectiv lasane
QUOTE(BeciAcustic @ 15 Dec 2009, 18:19) sonykel? ![]() sa-ti traiasca ma razboinicule... daca se nastea la ora 14:00 era o mare chestie... ![]() |
--------------------
DACIA
Logan MCV
- CT-87-SNK
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
C a t a l i n |
![]()
|
Tot bădăran ai rămas... Și enigmatic... Lumea care te vede se întreabă dacă să te sară, sau să te ocolească...
|
--------------------
-
-
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
ma asa ma intrebam si eu la ultima trecere de pietoni la care te-am vazut... treci sau nu? calc frana sau nu? am ales sa incetinesc ca sa fiu sigur ca te prind pe trecere , dar nu ai trecut...
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
- CT-87-SNK
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
BeciAcustic |
![]()
|
Va urmariti in trafic si nu stiam? pe mine de ce nu ma chemi ma sony?
|
--------------------
DACIA
LOGAN
- CT - numere rosii
|
|
sonykel |
![]()
|
pe tine te chemam la priveghi
![]() This post has been edited by sonykel: 15 Dec 2009, 22:56 |
--------------------
DACIA
Logan MCV
- CT-87-SNK
|
leinad |
![]()
|
![]() Membru dacionist Group: Members Posts: 395 Joined: 17 March 05 From: Constanța ![]() |
QUOTE(Iulikk @ 15 Dec 2009, 20:17) Vii pe bd. 1 mai și o ții tot înainte pe Bd. Lăpușneanu (fosta linie de tramvai 100). Să-ți zic semafoarele ca să te descurci: primul la gară, al doilea la spitalul vechi (blocul turn albastru), al treilea la ICIL (Kaufland), al patrulea Trocadero, al cincilea Dacia, al șaselea la Tomis 3. Și iaca, ai ajuns. Pe stânga în spatele unei clădiri noi, lângă Luk Oil este Forte Systems. |
--------------------
Logan
Preferance
75 ponei
|
|
gabylzr |
![]()
|
Pe 22 decembrie o sa aflu ce este , pina atunci suspans , oricum sanatos sa fie indiferent de sex.
|
--------------------
Skoda Octavia 2,
- CT------
1,6/2005 Forza Steaua
|
|
Iulikk |
![]()
|
Da da, leinad multumesc fruos. Mi-a explicat si BeciAcustic pe unde e, prost sa fiu acum sa nu nimeresc
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
|
|
Ionut_Nedelcu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 364 Joined: 24 September 09 ![]() |
Iulikk eu lucrez in Tomis III asa ca te pot indruma daca reusesti sa ajungi in zona.
|
--------------------
Ex. dacia 1300/1310
Opel Vectra 1.8 16V
- CT-05-NSI
2001 "Oamenii nu se schimba, ci devin pe zi ce trece ceea ce sunt de fapt."
|
|
sonykel |
![]()
|
acum zi tot , varsa... unde lucrezi poate ne esti util...
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
- CT-87-SNK
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
QUOTE(leinad @ 16 Dec 2009, 08:36) Vii pe bd. 1 mai și o ții tot înainte pe Bd. Lăpușneanu (fosta linie de tramvai 100). Să-ți zic semafoarele ca să te descurci: primul la gară, al doilea la spitalul vechi (blocul turn albastru), al treilea la ICIL (Kaufland), al patrulea Trocadero, al cincilea Dacia, al șaselea la Tomis 3. Și iaca, ai ajuns. Pe stânga în spatele unei clădiri noi, lângă Luk Oil este Forte Systems. ... al patrulea Casa de Cultura, al cincilea Trocadero, al saselea Dacia, al saptelea Tomis III ( City Mall sau Park sau cum ii zice, fostul restaurant Bulevard ). |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
Ionut_Nedelcu |
![]()
|
![]() |
--------------------
Ex. dacia 1300/1310
Opel Vectra 1.8 16V
- CT-05-NSI
|
|
sonykel |
![]()
|
proiect??? poti sa detaliezi? electrica gen electrica auto sau electronica???
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
- CT-87-SNK
|
Iulikk |
![]()
|
Primaru' de la Mangalia suspendat din functie:
Aici detalii (click) Sincer, mie imi pare bine... nu-l suport. A venit inainte de alegeri sa imi zica mie ca sa ii dam pe astia de la parlament jos si nush ce vrajeli d-astea.... ![]() This post has been edited by Iulikk: 17 Dec 2009, 23:53 |
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
|
|
gabylzr |
![]()
|
Cred ca majoritatea locuitorilor din Mangalia se bucura ca a fost suspendat.
|
--------------------
Skoda Octavia 2,
- CT------
1,6/2005 Forza Steaua
|
|
Ionut_Nedelcu |
![]()
|
Sonykel..proiectare pe retele electrice pana la 1000 V (pana acolo am autorizarea)
|
--------------------
Ex. dacia 1300/1310
Opel Vectra 1.8 16V
- CT-05-NSI
|
|
zbf |
![]()
|
![]() Membru cu acte`n regula Group: Members Posts: 168 Joined: 26 October 08 From: Constanta ![]() |
ningeeeee, hai cu vinu` fiert si dansatoarele lui pufi pe bar
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1310 L
1999 L Be the change you want to see in the world
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 12:59 |