Discutii Generale Constanta, Intalniri, Cazare, Vizite, Orice
![]() ![]() ![]() |
Discutii Generale Constanta, Intalniri, Cazare, Vizite, Orice
Iulikk |
![]()
|
||
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
|
||
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Prost polițistul că vrea să fie om cu cine nu trebuie...
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Ok... m-am blocat... da-ti-mi o bordura in cap ca atat m-a dus mintea sa ma opresc pe un scuar pentru a-mi reveni si pt a evita un accident. Am recunoscut vina 100%... Voi nu ati avut astfel de momente la inceput?
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Alta data mergi mai incet in localitate si pastreaza distanta, ca cel din fata ta semnaliza stinga chiar de multisor dar tu erai foarte aproape de el.Bine ca s-a terminat asa.vii la neptun pe la 9 ca vin baietii di Constanta.Daca vrei sanu-ma sa vb.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
Azi pe drumul Constanta-Babadag si retur am avut ocazia sa vad foarte multi viteji gen Iulikk, si bineinteles si 2 accidente; era inevitabil. Care de care mai inconstient, mai smecher sau pur si simplu mai prost. Din pacate drumul si oamenii astia au reusit sa-mi strice o zi de altfel foarte placuta.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
zbf |
![]()
|
![]() Membru cu acte`n regula Group: Members Posts: 168 Joined: 26 October 08 From: Constanta ![]() |
a fost super azi, vremea excelenta, dimineata la 7 cand m-am trezit si am vazut ca ploua
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1310 L
1999 L Be the change you want to see in the world
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Azi noapte,pe la 23, la intrarea in Baia, dinspre Constanta , pe valea aia lunga si dreapta (care te indeamna sa-i dai) se afla o dacie gri 1300(de genul) de-a curmezisul (adica perpendicular pe axul drumului). Nu stiu ce facea acolo, banuiesc ca a vrut sa intoarca si cand au iesit rotile de pe sosea, banuiesc ca i-a murit motorul.
E acel sofer si ocupantii ca erau 2+sofer sa se duca sa aprinda muulte multe lumanari, ca aseara era sa fie ultima lor seara. ![]() Eu veneam la vale si veneau si masini de pe sens contrar(adica aveam faza mica), multumesc Domnului ca nu ma grabeam si am putut sa opresc. Era sa fac 1Mai la spital. ![]() |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
Iulikk |
![]()
|
Vin la neptun. Ti-am dat PM bobo77.
PS: ce s-a intamplat azi... este subiect inchis, gata faptul este consumat.... am realizat unde am gresit si nu o sa mai fac. Promit ![]() This post has been edited by Iulikk: 1 May 2009, 19:17 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Acum am ajuns si eu acasa.....frant.... cat pentru plecarea spre Neptun e prea tarziu... asta e... distrati-va fara mine....
![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
![]() ne plimbam pe linga cazinou , si nu stiam ce se intimpla de vad atita politie pe acolo. mascati cu arme , un elicopter survola zona , iar chiar in capat muuulta lume . de abia cind am ajuns acolo am vazut ce se intimpla ! ![]() |
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
- mm 13 ral membru cooperant
|
|
Iulikk |
![]()
|
Cu 10 min in urma in Navodari: 2 ferrariuri
![]() Attached thumbnail(s) DSC01228.JPG ( Size: 1.25mb ) Number of downloads: 354 DSC01229.JPG ( Size: 1.21mb ) Number of downloads: 361 DSC01230.JPG ( Size: 1.25mb ) Number of downloads: 347 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
mai ai morcovul? Ca mie mi-a trecut, da' inca nu de tot
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
|
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
În curte.
|
--------------------
-
-
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
e acolo in fata portii
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
C a t a l i n |
![]()
|
După Skoda?
![]() |
--------------------
-
-
|
|
kog |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
Iulikk |
![]()
|
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
kog, erai pe scuar?
|
--------------------
-
-
|
|
kog |
![]()
|
@ MAERSK
![]() ![]() @Iulikk Stii tu expresia "cu morcovul in c*r" This post has been edited by kog: 2 May 2009, 20:20 |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Iulikk vii miine?
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
A zis ca daca vi tu bobo vine si el .... sa vi cu el de mana
![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
Iulikk |
![]()
|
Aaa... nu stiu... iti zic diseara pe PM. Pe la cat plecam din Mangalia, daca e? Daca e peste ora 13 cred ca vin... daca este mai devreme chiar nu am cum sa vin, duminica dimineata nu am masina la dispozitie niciodata.
This post has been edited by Iulikk: 9 May 2009, 15:08 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
intalnirea este la ora 16:00 ..... la cat plecati voi doar bobo stie
![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
Iulikk |
![]()
|
Pai... cu bobo vorbeam
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
bobo77 |
![]()
|
Eu o sa ajung in Constanta miine in jur de ora 9,30 si nu o sa putem pleca impreuna.Daca vii ma suni miine si in jur de ora 15,30 sa fii la intrare in Constanta dupa sensul giratoriu si vin sa te iau.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
Iulikk |
![]()
|
Ok... iti dau un SMS pe la 12 daca pot veni.
PS: cam pana pe la cat dureaza o intalnire obisnuita? This post has been edited by Iulikk: 9 May 2009, 21:16 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
bobo77 |
![]()
|
De la ora 16 cam pina la 17,30 dar nu te impiedica nimeni sa pleci mai devreme daca ai treaba.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
Iulikk |
![]()
|
Da' vin si fete?
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
Nu mancam fete.... si oricum unii vin si cu fetele lor ... tu decizi acum....
|
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 02:57 |