Discutii Generale Constanta, Intalniri, Cazare, Vizite, Orice
![]() ![]() ![]() |
Discutii Generale Constanta, Intalniri, Cazare, Vizite, Orice
Iulikk |
![]()
|
||
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Attached thumbnail(s) Capture.JPG ( Size: 26.76k ) Number of downloads: 435 |
||
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
cu roti Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|||
Dead-Angell |
![]()
|
![]() Sustinator Anarchy Group: Members Posts: 311 Joined: 15 October 08 From: Mangalia ![]() |
QUOTE(Iulikk @ 22 Apr 2010, 15:25) Sper sa nu ma opreasca si pe mine cand o sa scot batrana din barlog,voi nu aveti ce face, de poluati pe aici topicul? Ca sa fiu on topic, unde naiba e rematu' ala? This post has been edited by Dead-Angell: 23 Apr 2010, 21:08 |
--------------------
Dacia1310
Berlina
1998
|
|
Emy_ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 212 Joined: 12 May 09 From: Mangalia ![]() |
De ce,vrei s-o duci si tu?
![]() Iulikk nu vedeai ca n-aveam ceata aprinsa,iar la pozitie pe spate am becuri de 5w parca,ca la Dacie si se vede lafel(poate o foarte mica diferenta pentru ca am stopurile fumurii,dar nu foarte mare).Sa treci pe la mine intr-o zi cand vii la Mihaela sa le compari.Mi-e ca daca pun becuri mai puternice imi da eroare in bord. This post has been edited by Emy_: 24 Apr 2010, 09:26 Attached thumbnail(s) IMG_0183.JPG ( Size: 253.64k ) Number of downloads: 407 IMG_0184.JPG ( Size: 249.82k ) Number of downloads: 404 |
--------------------
Renault
Clio 4 1.5dci
2015
|
|
Dead-Angell |
![]()
|
![]() Sustinator Anarchy Group: Members Posts: 311 Joined: 15 October 08 From: Mangalia ![]() |
QUOTE(Emy_ @ 23 Apr 2010, 21:30) De ce,vrei s-o duci si tu? ![]() Iulikk nu vedeai ca n-aveam ceata aprinsa,iar la pozitie pe spate am becuri de 5w parca,ca la Dacie si se vede lafel(poate o foarte mica diferenta pentru ca am stopurile fumurii,dar nu foarte mare).Sa treci pe la mine intr-o zi cand vii la Mihaela sa le compari.Mi-e ca daca pun becuri mai puternice imi da eroare in bord. Nu e nevoie sa o duc acolo, vreau doar sa fur cateva piese! |
--------------------
Dacia1310
Berlina
1998
|
|
zbf |
![]()
|
![]() Membru cu acte`n regula Group: Members Posts: 168 Joined: 26 October 08 From: Constanta ![]() |
@Dead-Angell---pt rematu din cta, trebuie sa ajungi pe interioara 3
![]() This post has been edited by zbf: 25 Apr 2010, 19:14 |
--------------------
Dacia
1310 L
1999 L Be the change you want to see in the world
|
|
fost membru |
![]()
|
![]() membru analfabet Group: Members Posts: 239 Joined: 1 September 09 From: clasa I-a ![]() |
Pregatiti-va..vine sezonul....se baga toate radarele.
![]() |
--------------------
dacia
dacia
- CT 09 FMB
logan
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
statie cb alan 42 - ``check``
antena ml145 - ``check`` detector cobra 9340 - ``check`` oricum la cum se mere vara pe litoral adica bara la bara detectoarele sunt cam fix pix... |
--------------------
DACIA
Logan MCV
- CT-87-SNK
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Si cu radarele astea noi, mai bine scapi de ele sa nu-ti mai ocupe spatiul prin torpedo.
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
Eu n-am si n-am avut niciodata nici CB nici detector. Si n-am avut nici o amenda de viteza in peste 100 000 km de sofat. Evident ca nu sunt usa de biserica sa merg numai regulamentar, dar si viteza isi are rostul ei, o calci un pic mai mult pe unde se poate si sunt si riscuri putine. Cred ca sunt si norocos
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
cristio 79 detectoru are locu lui e ascuns sus langa oglinda. iar statia cb e un ``drog`` nu o folosesc doar ptr radare info trafic , plus ca te ajuta sa scapi de plictiseala cand esti blocat in trafic.
steel nici eu nu am luat nici un radar de cand am permis si detectoru il am doar de vreo 2 ani si statia de un an deci si eu consider ca sunt norocos. ![]() ![]() This post has been edited by sonykel: 27 Apr 2010, 10:23 |
--------------------
DACIA
Logan MCV
- CT-87-SNK
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
@ Steel Tormentor idem.
Cand plec la drum, plec cu gandul sa merg regulamentar, nu plec din start cu gandul sa incalc legea. Cand am incalcat-o, am fost oarecum silit de imprejurari, iar limita de viteza nu am depasit-o niciodata cu mai mult de 30 km/h. Asta acolo unde nu riscam mai nimic. Pe masina de la fostul loc de munca aveam o statie, dar eu o foloseam extrem de rar. In 13 ani de cand am permis am luat doua amenzi de depasire a vitezei, culmea, in Constanta, ambele intre orele 01:00 - 03:00, amandoua cu 62 km/h, in timp ce "baietii de baieti" treceau pe langa mine cu peste 80 si nu se intampla nimic. This post has been edited by cristio_79: 27 Apr 2010, 10:28 |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
QUOTE(fost membru @ 27 Apr 2010, 10:49) Mangalia e plina de radare... sunt 2 spre Contanta si 2 spre Negru-Voda. Cel putin asa erau duminica. ![]() Eu am luat 2 amenzi intr-un an de cand am permis: una fix de 1 mai si una prin vara ![]() ![]() This post has been edited by Iulikk: 27 Apr 2010, 15:41 |
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
cu roti Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
fost membru |
![]()
|
![]() membru analfabet Group: Members Posts: 239 Joined: 1 September 09 From: clasa I-a ![]() |
... pai din cate imi aduc aminte Constanta a primit 16 radare noi (MCV) + cate mai avea...
|
--------------------
dacia
dacia
- CT 09 FMB
logan
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
Erau aseara chiar la intrare in Mangalia. Pai in zona aia vii lansat, nici nu stii cand ai intrat in localitate...noroc cu un tip de treaba care mi-a facut flash-uri inainte, pt. ca mi-o luam aiurea cu 60-70 km/h. Inteleg sa stea in oras, unde viteza peste limita legala este foarte riscanta, sau in afara localitatii , dar nu chiar la intrare in localitate unde poa` s-o prinda si pe bunica-mea cu viteza peste limita.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
Iulikk |
![]()
|
La intrarea aia... daca e la curba aia de langa lac... acolo e limitare de 70... tocmai d-aia stau acolo cu radaru... oricum e aiurea sa mergi cu 50 de la curba pana la intrarea efectiva in oras... adica la gara si in oras joaca baietii NFS cu mercedesuri si bmw-uri.
This post has been edited by Iulikk: 27 Apr 2010, 16:03 |
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
erau pe partea stanga cum vii de la constanta, dupa intersectia ce duce la saturn.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
fost membru |
![]()
|
radare in lant?
![]() |
--------------------
dacia
dacia
- CT 09 FMB
logan
|
|
Iulikk |
![]()
|
Steel Tormentor: acolo stau de obicei. Si la herghelie si la curba de la lumotex (curba la stanga cand vi din constanta spre mangalia... dupa podu' de peste calea ferata de la neptun)
|
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
|
|
cristio_79 |
![]()
|
Pana la urma stie careva cum se dau amenzile cu radarele astea noi ?
Adica e ca si pana acum cu marja aceea de 10 km/h si amenda se da de la 61 km/h sau articuleaza direct de la 51 km/h ? ( valabil in localitati ) |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
|
|
vic24 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 509 Joined: 14 April 08 ![]() |
pai nu are treaba tipul de radar. codul rutier nu prevede sanctiuni pana la 10 kmh peste viteza legal stabilita. deci e ca si pana acum.
|
--------------------
Dacia
Sandero
1.4
|
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Sa nu uitati si de roviniete ! Eu mi-am "furat-o" la iesire din Ovidiu cum vi spre Medgidia. Imi expirase de 4 zile. Nenea militianu` ma iertat de amenda care este de la 500 la 2000 lei si mi-a dat doar avertisment si talonul suspendat. Mi-am cumparat rovinieta am mai platit 28 euro taxa de despagubire bla bla si mi-am recuperat talonul. Am scapat relativ ieftin, se putea mult mai nasol asa ca mare grije.
|
--------------------
Solenza Confort
2005
- CT-XX-CMF
Opel Astra Coupe Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
Iulikk |
![]()
|
Pe mine cand m-a oprit ARR-u s-au uitat si la talon + rovigneta (desi eram in oras) + asigurare RCA.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
|
|
Emy_ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 212 Joined: 12 May 09 From: Mangalia ![]() |
Tin sa va anunt ca am ramas fara permis incepand de azi(mi-a expirat dovada de 15 zile).4luni pe bara.Rulam cu 155 cand limita maxima pentru mine era de 80km/h pentru ca nu aveam anul facut.M-a luat un radar clasic,nu din cele noi si era intr-un Logan albastru foliat si pe fata si pe spate,cu placutele de inmatriculare sterse.Exact pe pod la Neptun.Asa ca aveti grija!
This post has been edited by Emy_: 28 Apr 2010, 20:55 |
--------------------
Renault
Clio 4 1.5dci
2015
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
asa...si ?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
-
Td4, HSE
|
|
cristio_79 |
![]()
|
QUOTE(bolidu @ 28 Apr 2010, 18:08) Sa nu uitati si de roviniete ! Eu mi-am "furat-o" la iesire din Ovidiu cum vi spre Medgidia. Imi expirase de 4 zile. Nenea militianu` m-a iertat de amenda care este de la 500 la 2000 lei si mi-a dat doar avertisment si talonul suspendat. Mi-am cumparat rovinieta am mai platit 28 euro taxa de despagubire bla bla si mi-am recuperat talonul. Am scapat relativ ieftin, se putea mult mai nasol asa ca mare grije. Eu nu cumpar decat foarte rar. Amenda parca era 1000 de lei, 500 in 48 de ore. This post has been edited by cristio_79: 29 Apr 2010, 11:00 |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
|
|
Emy_ |
![]()
|
QUOTE(l@u @ 28 Apr 2010, 22:09) Domnu l@u din Gl. eu doar i-am avertizat pe colegii mei Constanteni,iar daca citeai si sfarsitul iti dadeai seama.Era ceva de genu' "Asa ca aveti grija!"Daca tu n-ai reusit sa termini cele 3 randuri nu-i vina mea.Iar daca tu esti din Galati nu inteleg de ce te-ai bagat singur in seama...ori ai gresit topicul? ![]() This post has been edited by Emy_: 29 Apr 2010, 13:39 |
--------------------
Renault
Clio 4 1.5dci
2015
|
|
ipse |
![]()
|
![]() ............... Group: Members Posts: 11 Joined: 29 April 10 From: ARPANET ![]() |
Asa se strecoara el, lasa-l, ii place sa stea in locurile inghesuite.
![]() |
--------------------
.........
........
...........
|
|
sonykel |
![]()
|
tu clona/scalvu cui esti?
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
- CT-87-SNK
|
ipse |
![]()
|
![]() ............... Group: Members Posts: 11 Joined: 29 April 10 From: ARPANET ![]() |
Daca urmaresc de mai mult timp forumul si abia azi m-am inregistrat inseamna ca sunt clona sau "scalv" ?
lau ce nume are pe LC? |
--------------------
.........
........
...........
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
ia d'acilea....tu esti al de si-o infipse ?
29 Apr 2010, 18:48: QUOTE(Emy_ @ 29 Apr 2010, 14:36) Domnu l@u din Gl. eu doar i-am avertizat pe colegii mei Constanteni,iar daca citeai si sfarsitul iti dadeai seama.Era ceva de genu' "Asa ca aveti grija!"Daca tu n-ai reusit sa termini cele 3 randuri nu-i vina mea.Iar daca tu esti din Galati nu inteleg de ce te-ai bagat singur in seama...ori ai gresit topicul? ![]() randurile alea ce le-ai editat ? ![]() This post has been edited by l@u: 29 Apr 2010, 17:48 |
--------------------
Land Rover
Freelander
-
Td4, HSE
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 19:52 |