Discutii Generale Constanta, Intalniri, Cazare, Vizite, Orice
![]() ![]() ![]() |
Discutii Generale Constanta, Intalniri, Cazare, Vizite, Orice
Emy_ |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 212 Joined: 12 May 09 From: Mangalia ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio 4 1.5dci
2015
|
|||
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Eu cred că ăștia sunt invidioși pe topicul vostru de-i momiți mai rău ca muștele ....
This post has been edited by Lostboy: 29 Apr 2010, 18:01 |
--------------------
.
.
.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(Emy_ @ 29 Apr 2010, 18:51) Dute mama si fa-ti unul pentru Galati asa! cu Dragoselu! |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ipse |
![]()
|
![]() ............... Group: Members Posts: 11 Joined: 29 April 10 From: ARPANET ![]() |
Emy, lau e vulpoi carunt...cauta sa te enerveze!
|
--------------------
.........
........
...........
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Gata... ajunge
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
cu roti Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Emy_ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 212 Joined: 12 May 09 From: Mangalia ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio 4 1.5dci
2015
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
daca eram io in locu lu' politaiu nu iti mai dadeam carnet veci. Ca aia se numeste inconstienta! Sper sa nu te vad la stirile de la ora 5...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Emy_ |
![]()
|
Mai citeste legislatia,apoi da-ti cu parerea.Pe ce motiv imi luai tu dreptul de a conduce "pe veci"?Uneori se mai si grabeste omu',iar 155 nu-i viteza maxima ca s-o luam si altfel....daca eram inconstient o calcam la fund.Si ce "carnet" ziceai ca nu-mi dai?Eu stiu ca ii zice "permis de conducere" decand lumea si Pamantul...
This post has been edited by Emy_: 30 Apr 2010, 08:04 |
--------------------
Renault
Clio 4 1.5dci
2015
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
De la 80 km/h la 155 km/h este o diferenta de 75 km/h , iar pentru un novice si nu numai este foarte mult.Asta se numeste inconstienta,teribilism sau cum se mai poate spune si de aceea meritai anularea permisului ,dar cred ca viteza aia cu care spui ca rulai e sf caci sigur mai faceai odata scoala.Problema nu era de tine ca puteai sa iti rupi gatul ci caci pui in pericol oameni nevinovati...dar la 19 ani mintea e inca mai invata si se pare ca la tine invata de rau.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
-
Td4, HSE
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.638 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
Dar daca ai o problema ceva si te grabesti? Sa ajungi la un spital mi se pare singurul motiv sa incalci limita de viteza... Nu neaparat sa mergi cu 200 in limitare 90 dar 140 cand ai loc merge...Deci ti s-ar lua permisul pe loc si pe viata? Nu cred ca e chiar corect..
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
da, sa te grabesti la spital si sa ajungi in rai
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.638 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
Depinde ce ai facut in viata
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
ai incalcat limita de viteza, deci mergi in iad
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
ipse |
![]()
|
![]() ............... Group: Members Posts: 11 Joined: 29 April 10 From: ARPANET ![]() |
Care participati la Parada?
|
--------------------
.........
........
...........
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
ce parada?
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
Alydor |
![]()
|
si te miri de ce exista stirile de la ora cinci.... ca orice putzoi si-a luat "permisul de conducere", si apoi zboara ca inconstientul pe sosea. Si dupa aia il plange ma-sa cand il scoate Smurdu' pe bucati din masina. Ba o mana, ba un picior... Are impresia ca el e cel mai bun sofer care exista pe planeta, si restu-s niste prosti si retardati. Ca el are kilometri parcursi doar in week-end si aia odata pe luna cand scoate alocatia, nu conteaza... ca habar nu are ce inseamna responsabilitate in trafic, iar nu conteaza. Ca deh el e jmecher...
![]() ![]() Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
ipse |
![]()
|
|
--------------------
.........
........
...........
|
|
Emy_ |
![]()
|
QUOTE(Alydor @ 30 Apr 2010, 12:04) si te miri de ce exista stirile de la ora cinci.... ca orice putzoi si-a luat "permisul de conducere", si apoi zboara ca inconstientul pe sosea. Si dupa aia il plange ma-sa cand il scoate Smurdu' pe bucati din masina. Ba o mana, ba un picior... Are impresia ca el e cel mai bun sofer care exista pe planeta, si restu-s niste prosti si retardati. Ca el are kilometri parcursi doar in week-end si aia odata pe luna cand scoate alocatia, nu conteaza... ca habar nu are ce inseamna responsabilitate in trafic, iar nu conteaza. Ca deh el e jmecher... ![]() ![]() Suma respectelor, Alydor Lasa ca nu fac kilometrii numai in week-end si nu inteleg de ce va agitati ca am mers eu cu atat. ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio 4 1.5dci
2015
|
|
Alydor |
![]()
|
ma scuzati. pot sa va ating
![]() Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Steel Tormentor |
![]()
|
QUOTE(ipse @ 30 Apr 2010, 12:06) o sa fie o parada si cu motociclisti si masini de epoca. nu stiu prea multe detalii. |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
Emy_ |
![]()
|
Se pare ca tu n-ai calcat p-acolo ca nu prea intelegi "ce zice oamenii".Nu incerca sa gandesti, ti-ar putea imprastia creierul.!!!!Nu era vorba de "dat voie" ci de faptul ca nu ne-am intalnit fata'n fata sa discutam diferite chestii.Acum sper ca s-a inteles.
This post has been edited by Emy_: 30 Apr 2010, 12:54 |
--------------------
Renault
Clio 4 1.5dci
2015
|
|
Lostboy |
![]()
|
@Emy_ - La mulți ani pe 19 aprilie. 19 ani - o vârstă frumoasă.
|
--------------------
.
.
.
|
|
Emy_ |
![]()
|
Era 17 defapt
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4 1.5dci
2015
|
|
Lostboy |
![]()
|
Ok.
|
--------------------
.
.
.
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
Emy sa nu crezi ca daca "te lauzi" pe-aici cum ai mers cu 155 intr-o zona cu limita de 70 o sa primesti aplauze si o sa cadem in fund de admiratie pt. ca masina ta merge si cu 200 km/h. Am inteles avertismentul tau referitor la radare, iti multumim.
This post has been edited by Steel Tormentor: 30 Apr 2010, 12:56 |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
Alydor |
![]()
|
nu stiu de ce crezi ca o discutie fata in fata mi-ar schimba parerea despre tine. Eu iti doresc numai da nu ajungi material de studiul la anatomie pentru studentii din constanta. Daca vrei sa pricepi bine, daca nu... asta e. Poate peste ani o sa iti dai seama ca nu tot ce zboara se mananca si ca nu faptul ca mergi cu 210 km/h iti demonstreaza barbatia si potenta. Probabil de la maturitatea celor 19 ani asa pare...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
ipse |
![]()
|
Aia-i in iulie....Mamaia exotic car show (editia a treia) ce rost ar avea acum...cand incepe sezonul...inghesuiala...turistii.
|
--------------------
.........
........
...........
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
nu vorbeam de expozitia aia..ci de o simpla parada. Se plimba si ei prin oras. Si dupa aia se strang la camping pescaresc sa se imbete
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
Emy_ |
![]()
|
Foarte amuzant unii se cearta altii vorbesc de intalniri
![]() Stell nu ma laud c-am mers cu 155,pur si simplu am vrut sa stiti si voi de boacana si radare atata tot.Iar limita de 70 era in spate :)Se pare ca unii n-au luat-o ca pe un avertisment si-au inceput cu mistocareala. ![]() Si sa-ti raspund si tie Alydor,de ce n-ai zis asta de la inceput si-ai inceput cu asta:"si te miri de ce exista stirile de la ora cinci.... ca orice putzoi si-a luat "permisul de conducere", si apoi zboara ca inconstientul pe sosea. Si dupa aia il plange ma-sa cand il scoate Smurdu' pe bucati din masina. Ba o mana, ba un picior... Are impresia ca el e cel mai bun sofer care exista pe planeta, si restu-s niste prosti si retardati. Ca el are kilometri parcursi doar in week-end si aia odata pe luna cand scoate alocatia, nu conteaza... ca habar nu are ce inseamna responsabilitate in trafic, iar nu conteaza. Ca deh el e jmecher... 166.gif showfinger.gif Poate ar trebui sa mai treci odata prin scoala de soferi si sa te pui la punct cu restrictiile de viteza si cu semnificatia semnelor de circulatie. Si apoi sa mai dai lectii altora... Ca mori tu ... paguba-n ciuperci. Problema e ca nenorocesti oameni nevinovati." Daca omu numai are cuvinte incearca s-o termine asa nu?"Eu iti doresc...Ca am vrut sa te atentionez....Daca nu intelegi etc etc...Ia aminte ce ti-am spus mai sus!!!Nu gandi ca ti se imprastie creierul si atunci te vedem pe tine la ora de anatomie ![]() This post has been edited by Emy_: 30 Apr 2010, 13:15 |
--------------------
Renault
Clio 4 1.5dci
2015
|
|
ipse |
![]()
|
http://www.ziare.com/stiri/frauda/nemirsch...toarelor-770376 de asta nu stiu nimic.
|
--------------------
.........
........
...........
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 20:59 |