Discutii Generale Constanta, Intalniri, Cazare, Vizite, Orice
![]() ![]() ![]() |
Discutii Generale Constanta, Intalniri, Cazare, Vizite, Orice
Alydor |
![]()
|
||
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|||
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
![]() Continuati... This post has been edited by Iulikk: 30 Apr 2010, 13:16 |
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
cu roti Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
ipse, pai n-ai de unde sa stii pt. ca fost anul trecut
![]() Intalnirea moto, sau festivalul sau cum l-or numi ei va fi mai in vara (11-13 iunie). Acum se intalnesc cu ocazia zilei de 1 mai + ca dau astia de la constanta un party pentru ca fac nu stiu cati ani de la infiintare. "Astia" fiind clubul "seawolves" . This post has been edited by Steel Tormentor: 30 Apr 2010, 13:16 |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
ipse |
![]()
|
![]() ............... Group: Members Posts: 11 Joined: 29 April 10 From: ARPANET ![]() |
Mai eu stau de 4 ani la bulevard, pe unde defileza toti (inclusiv Bush)...asa ca aveam cum sa stiu...dar banuiesc ca eram plecat .
![]() |
--------------------
.........
........
...........
|
|
Emy_ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 212 Joined: 12 May 09 From: Mangalia ![]() |
QUOTE(Alydor @ 30 Apr 2010, 13:12) poti sa stai linistit ca gandesc mai bine decat multi altii. Eu macar am cu ce sa gandesc si nu tin capul pe gat doar ca sa am pe ce pune caciula. Eu iti doresc succes in viata si sper ca drumurile sa nu ni se intersecteze vreodata... Si apropo. Eu nu ma certam. Incercam sa iti clarific niste lucruri, dar se pare ca ne esti mult superior si nu ai ce invata de la noi astia mai batrani, si cu ceva mai multa experienta in ale condusului. P.S. Nu ti-ar strica niste lectii de limba romana si de gramatica. Suma respectelor, Alydor Cine ti-a zis ca gandesti mai bine decat altii?Poate sinea ta,ca de la altii n-o sa auzi asta.Un om cu Iq-ul atat de mic ar trebui sa aiba deasemena o voce mica!!! ![]() Acum ca vine vara iti poti arunca,capul ca n-ai nevoie de caciula si nici nu ploua ca sa-ti intre apa'n gat.......Ai terminat de vorbit sau mai trebuie sa dorm?Si faza cu "se pare ca esti mult mai superior" tu ai zis-o nu eu.Hai ca am lungit-o prea mult,data viitoare cand ai ceva de spus, sa taci din gura!! This post has been edited by Emy_: 30 Apr 2010, 14:42 |
--------------------
Renault
Clio 4 1.5dci
2015
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(Emy_ @ 30 Apr 2010, 14:33) Cine ti-a zis ca gandesti mai bine decat altii?Poate sinea ta,ca de la altii n-o sa auzi asta.Un om cu Iq-ul atat de mic ar trebui sa aiba deasemena o voce mica!!! ![]() Acum ca vine vara iti poti arunca,capul ca n-ai nevoie de caciula si nici nu ploua ca sa-ti intre apa'n gat.Ai terminat de vorbit sau mai trebuie sa dorm?Si faza cu "se pare ca esti mult mai superior" tu ai zis-o nu eu.Hai ca am lungit-o prea mult,data viitoare cand ai ceva de spus, sa taci din gura!! Te certi in oglinda??? ![]() |
--------------------
|
Emy_ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 212 Joined: 12 May 09 From: Mangalia ![]() |
Da ady si oglinda mea era Alydor.De ce,vrei sa participi si tu?
![]() This post has been edited by Emy_: 30 Apr 2010, 14:40 |
--------------------
Renault
Clio 4 1.5dci
2015
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Emy_, lasă-i în pace că nu știe ei. Ei e niște boșorogi casați. Tu bagă mare.
|
--------------------
.
.
.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Tu ce te bagi? N-auzi ca aduce calu'? Vrei sa "fi" si tu musca?
![]() ![]() |
--------------------
|
Emy_ |
![]()
|
QUOTE(ady77 @ 30 Apr 2010, 14:47) Era un alt mod de a spune "Te bagi ca muca'n curu calului!",dar nu ma asteptam sa intelegi oricum...numai cei cu IQ-ul peste 0 puteau intelege,pacat ca sunteti pe "minus"!! ![]() This post has been edited by Emy_: 30 Apr 2010, 14:58 |
--------------------
Renault
Clio 4 1.5dci
2015
|
|
ady77 |
![]()
|
Daca ma compari cu Alydor e bine, daca ma comparai cu tine iti dadeam report.
|
--------------------
|
ipse |
![]()
|
![]() ............... Group: Members Posts: 11 Joined: 29 April 10 From: ARPANET ![]() |
Este soare afara, e bine, iesiti sa luati o gura de aer. E sanatate curata.
![]() Spirala? 1 Mai/Herculane. Va purificati. ![]() This post has been edited by ipse: 30 Apr 2010, 15:08 |
--------------------
.........
........
...........
|
|
Emy_ |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Clio 4 1.5dci
2015
|
|
Lostboy |
![]()
|
Sincer, o să te distrezi pe seama ăstora de merg cu viteza legală e vreme bună. Ai prins și perioada estivală. Enjoy!
|
--------------------
.
.
.
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Daca esti zmeu si vrei sa-ti dovedesti ca esti barbat, calc-o tata, da-i in goarna, nu conteaza ca n-ai implinit anu` de cand ai permis.
Da` daca vii pe forum sa te lauzi nu te-astepta sa primesti laude. |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
Emy_ |
![]()
|
ady tu nu te compari cu nimeni... toti sunt mai buni,asa ca stai linistit!
![]() <span class='edit'>30 Apr 2010, 15:20:</span> QUOTE(pastrama @ 30 Apr 2010, 15:11) Daca esti zmeu si vrei sa-ti dovedesti ca esti barbat, calc-o tata, da-i in goarna, nu conteaza ca n-ai implinit anu` de cand ai permis. Da` daca vii pe forum sa te lauzi nu te-astepta sa primesti laude. Dac-as dovedi asa ca-s barbat,ma lasa gagica! ![]() This post has been edited by Emy_: 30 Apr 2010, 15:20 |
--------------------
Renault
Clio 4 1.5dci
2015
|
|
Dead-Angell |
![]()
|
![]() Sustinator Anarchy Group: Members Posts: 311 Joined: 15 October 08 From: Mangalia ![]() |
Aveti de gand sa incetati ?
|
--------------------
Dacia1310
Berlina
1998
|
|
Lostboy |
![]()
|
nu
|
--------------------
.
.
.
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Dati-va idurile de messenger unul altuia, faceti o conferinta si injurati-va acolo.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
cu roti Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Lostboy |
![]()
|
Nici aici nu mai e voie?
Vă întindeți ca imperiul roman. This post has been edited by Lostboy: 30 Apr 2010, 16:07 |
--------------------
.
.
.
|
|
Alydor |
![]()
|
QUOTE(Emy_ @ 30 Apr 2010, 14:56) Era un alt mod de a spune "Te bagi ca muca'n curu calului!",dar nu ma asteptam sa intelegi oricum...numai cei cu IQ-ul peste 0 puteau intelege,pacat ca sunteti pe "minus"!! ![]() Hai ca poti mai mult... ma bazam pe tine. se pare ca am ratat ![]() QUOTE(Emy_ @ 30 Apr 2010, 15:06) S-a distrat viata si natura destul pe seama ta. Acum si politia. ![]() QUOTE(Emy_ @ 30 Apr 2010, 15:17) Daca tu stanga si dreapta le numesti gagici... vai de viata ta ![]() Duma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
ipse |
![]()
|
OOSsssss , ajuta te rog oamenii acestia. Multumesc.
![]() This post has been edited by ipse: 30 Apr 2010, 16:50 |
--------------------
.........
........
...........
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
|
--------------------
DACIA
LOGAN
- CT - numere rosii
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
Lostboy |
![]()
|
Mi-ai luat o piatră de pe inimă. Nu prea înțeleg eu ce e aia cafenena, dar bănuiesc ceva.
|
--------------------
.
.
.
|
|
Alydor |
![]()
|
e locul unde se bea cafea. ca daca se bea ceai era ceainarie.
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Uitasem....are cineva sa imi imprumute pentru maine un gratar? L-am uitat la tara marti cand am fost si am ramas fara ..... Ms.
|
--------------------
DACIA
LOGAN
- CT - numere rosii
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
Alydor |
![]()
|
am eu doua... daca vii pana in bv pentru el, ti-l dau cu placere
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
QUOTE(ipse @ 30 Apr 2010, 17:39) auzi bre da de unde il stii tu pe Os ? cumva ai fost forumist intr-o viata anterioara? QUOTE(BeciAcustic @ 30 Apr 2010, 17:58) bai sa nu te recunosc !!! de ce nu faci asa de fiecare data ? in ceea ce il priveste pe sumahar lasati-l in pace ca, este o vorba(atentie nu bat apropouri) ...,,prostii nu trebuie pedepsiti caci se pedepsesc singuri " |
--------------------
Land Rover
Freelander
-
Td4, HSE
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 17:45 |