Discutii Generale Constanta, Intalniri, Cazare, Vizite, Orice
![]() ![]() ![]() |
Discutii Generale Constanta, Intalniri, Cazare, Vizite, Orice
vizitatorul |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 248 Joined: 10 May 09 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 L
- B453SCU
1998
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
doosutezece taticu...
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Emy_ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 212 Joined: 12 May 09 From: Mangalia ![]() |
Breeee....da multe-am pierdut.Alydor nu pot sa-ti zic doar ca ai replici de 2 bani,mai bine te abtii,iar cu semnatura aia "Suma respectelor Alydor......
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio 4 1.5dci
2015
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
am mers si eu cu doosutezece odata, am vrut sa vad cum e
![]() pe A1, pe vremea cand nu era calamitata, cu un volvo S60. era insa noapte si era pustiu. permis aveam de vreo 15 ani pe-atunci. ca impresie, la viteza aia, noaptea, se produce un foarte interesant "efect de tunel" de la conul ala de lumina al farurilor. dupa 15 min am lasat-o mai moale, ca ametisem ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ipse |
![]()
|
![]() ............... Group: Members Posts: 11 Joined: 29 April 10 From: ARPANET ![]() |
@lau
Uf, ai ajuns la varsta asta si nimic nu stii. De aici. Si bre sa-i spui lu' Sony , ca el v-a invatat cu apelativul asta. Mie poti sa-mi spui simplu...Stapane. ![]() This post has been edited by ipse: 30 Apr 2010, 18:41 |
--------------------
.........
........
...........
|
|
Emy_ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 212 Joined: 12 May 09 From: Mangalia ![]() |
Noaptea nu ma tinea sa fac asa ceva...plus ca ai zis 15 min
![]() ![]() ![]() <span class='edit'>30 Apr 2010, 18:24:</span> QUOTE(ipse @ 30 Apr 2010, 18:21) Uf, ai ajuns la varsta asta si nimic nu stii. De aici. Si bre sa-i spui lu' Sony , ca el va invatat cu apelativul asta. Mie poti sa sa-mi spui simplu...Stapane. Bine bre... alta data nu-ti mai zic "bre" bre... ![]() This post has been edited by Emy_: 30 Apr 2010, 18:24 |
--------------------
Renault
Clio 4 1.5dci
2015
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
Emy_ |
![]()
|
Ei na...ori se terminase benzina?
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4 1.5dci
2015
|
|
vizitatorul |
![]()
|
jalnic...
mai incearca... |
--------------------
Dacia
1310 L
- B453SCU
1998
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Markos |
![]()
|
nu ma, mai erau fo 15 km
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
QUOTE(ipse @ 30 Apr 2010, 18:21) 1. Îmi pare bine că îl știi pe Sony care a fost banat înainte să te înscrii tu pe forum, clonă mică. ![]() ![]() 2. Da' ce, Sony îi profesor?!?! I-a fost interzis dreptul de a mai folosi internetul ![]() ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
QUOTE(ipse @ 30 Apr 2010, 19:21) @lau Uf, ai ajuns la varsta asta si nimic nu stii. De aici. Si bre sa-i spui lu' Sony , ca el v-a invatat cu apelativul asta. Mie poti sa-mi spui simplu...Stapane. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
-
Td4, HSE
|
|
ipse |
![]()
|
![]() ............... Group: Members Posts: 11 Joined: 29 April 10 From: ARPANET ![]() |
QUOTE(Lostboy @ 30 Apr 2010, 21:00) 1. Îmi pare bine că îl știi pe Sony care a fost banat înainte să te înscrii tu pe forum, clonă mică. ![]() ![]() Va simtiti voi mai bine daca tot aruncati cuvantul clona in stanga si dreapta. Repet, ultima data. Urmaresc de ceva timp, in tacere, activitatea pe acest forum. Cand am avut timp mai mult, am scormonit si in arhiva. Asa am dat de multi useri printre care si Sony. Daca sunt mai direct si daca de atata citit, am inceput sa va cunosc. Gata clona sau "scalv". Sper ca esti multumit de raspuns baiatule pierdut. Care-i semnificatia pseudonimului tau? @lau . Esti interesant. Mai vorbim, daca vrei iti pun o pila la aliodor...cica are un prieten rocker, in Tg. Mures ..... ![]() Sa te ajut... ![]() master my precious (varianta corecta) ![]() This post has been edited by ipse: 1 May 2010, 09:51 |
--------------------
.........
........
...........
|
|
Emy_ |
![]()
|
Oameni buni,mai suferiti mult?
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio 4 1.5dci
2015
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Asa, Emilashu, bine le ai ziso ! Astia, pe timpu lor, invata armetica cu numaratoare d'aia cu bile si gramatica cu cartea de rugaciuni. Da mai mult prindea muste cu cartea decit sa citeasca despre conjugarile sfintilor. Si daca nu si-a pus creierele la treba, li s-a incretit de tot, nu le are netede ca voi, generatia lu Dorobanti.
Si sa si oftica cind leo zici pa aia dreapta ! This post has been edited by corbex: 1 May 2010, 10:58 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
haudi catsaj...
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
vizitatorul |
![]()
|
QUOTE(Emy_ @ 1 May 2010, 07:08) Fiecare o tine pe-al lui.. ![]() |
--------------------
Dacia
1310 L
- B453SCU
1998
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
p'a mea nu! Ca nu e cioc de rata sa intre in toate gunoaiele...
Suma respectelor, Alydor This post has been edited by Alydor: 1 May 2010, 12:05 |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
l@u |
![]()
|
|
--------------------
Land Rover
Freelander
-
Td4, HSE
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
cu limba scoasa?
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Emy_ |
![]()
|
QUOTE(vizitatorul @ 1 May 2010, 11:28) QUOTE(Alydor @ 1 May 2010, 12:04) Fie vorba'ntre noi...macar de-avem de ce sa tin,nu va ramane decat sa le folositi la pescuit,prindeti si voi guvizi aici la mare. ![]() PS:Imi retrag intrebarea de sus...Vadca suferiti inca ![]() This post has been edited by Emy_: 1 May 2010, 15:30 |
--------------------
Renault
Clio 4 1.5dci
2015
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Bine faci ca nu te pui cu iei! Nu stie decit mistocareala.La scoala pe care a facut-o,
nici nus in stare de mai mult. Ce putea Markos, de exemplu, sa invete la scoala asta? This post has been edited by corbex: 1 May 2010, 16:52 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Emy_ |
![]()
|
Si "homo sapiens" erau mai destepti decat profesoru' asta...
![]() This post has been edited by Emy_: 1 May 2010, 17:00 |
--------------------
Renault
Clio 4 1.5dci
2015
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
![]() ![]() ![]() La replica asta chiar nu ma asteptam ! ![]() This post has been edited by corbex: 1 May 2010, 19:17 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
|
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
cu roti Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
l@u |
![]()
|
ala cu creieru odihnit nu s-a prins .
|
--------------------
Land Rover
Freelander
-
Td4, HSE
|
|
driver |
![]()
|
![]() i'm not driving fast, i'm flying low... Group: Members Posts: 542 Joined: 10 November 04 From: South Coast ![]() |
Musai sa facem un split de la ultima pagina, e pacat sa se piarda asa ceva.
|
--------------------
Nissan
Leaf
- RLU
cu baterie
|
|
ipse |
![]()
|
Pe unde o fi lau ?
![]() |
--------------------
.........
........
...........
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 15:31 |