[VAND] Dezmembrez Logan Mcv 1.5dci, 16.000km Laureate 7 locuri
![]() ![]() ![]() |
[VAND] Dezmembrez Logan Mcv 1.5dci, 16.000km Laureate 7 locuri
valiaviator |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 710 Joined: 9 March 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
logan/laureate
2006
|
|||
dionutzu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 12 April 07 ![]() |
Salut.
Volanul il mai ai? Cat ceri pe el fara airbag? Poti atasa o poza te rog? Multumesc. |
--------------------
Renault
Megane 2.2 / VW Passat
2007
- B 984 DIM
|
|
danic |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 65 Joined: 22 July 06 ![]() |
QUOTE(Illusi0n @ 28 Apr 2009, 17:48) Si daca este cineva care o sa-ti ceara blocul de lumini o sa-i spui ca se da doar impreuna cu maneta de stergatoare? Ofer 40 lei pe maneta de stergatoare, daca vrei sa mi-o vinzi. Pe mine ma intereseaza un pret pt. blocul de lumini...sper ca ii cu buton pt. proiectoare ceata.....numai bine. |
--------------------
Dacia
Logan
2006 1.4 Ambiance de HU cu AC/SERVO/CB TM oras de 5 *****
|
|
toporas |
![]()
|
![]() Schizofrenic Group: Members Posts: 1.611 Joined: 21 December 06 From: Bucuresti ![]() |
- bloc lumini - 170 lei [cu comanda pt proiectoare];
- bloc stergatoare - 60 lei; - sau impreuna bloc lumini + comanda stergatoare - 200 lei; - am volanul.intra pe mess sa ti dau poze: vandsaucumpar - cd mp3 player model Sony GT 20 - 130 lei inclusiv mufele [aproape nou, posibil sa mai aibe si garantie]; This post has been edited by toporas: 15 May 2009, 14:04 |
--------------------
Vand anvelope
iarna si vara
noi si sh Care a fost primul barbat care a spus: "E nevoie de o femeie in casa!"?
Raspuns: Mesterul Manole |
|
1.6mpi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 50 Joined: 31 July 06 ![]() |
- cd mp3 player model Sony GT 20 - 130 lei inclusiv mufele [aproape nou, posibil sa mai aibe si garantie];
- conductele de incalzire pt locurile din spate - 70 lei ambele un pret bun ? |
--------------------
Dacia
Logan
2006/1.6mpi
- b00mpi
|
|
GIC |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 930 Joined: 13 January 04 From: Oradea ![]() |
Iti ofer 50 de lei (transport inclus) pentru spatiul de depozitare de la baza consolei!
|
--------------------
Dacia
Duster 2021 TCe 150 EDC / Rover 45 1.6L -
2002 Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
|
|
dionutzu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 12 April 07 ![]() |
Fa-mi te rog un pret pentru :
- spatiul de depozitare de la baza consolei - Volan - Cap schimbator cu tot cu imbracamintea textila. |
--------------------
Renault
Megane 2.2 / VW Passat
2007
- B 984 DIM
|
|
toporas |
![]()
|
![]() Schizofrenic Group: Members Posts: 1.611 Joined: 21 December 06 From: Bucuresti ![]() |
1.6 mpi:
- cd player-ul are pret fix deoarece nou costa 274 lei cel mai mic pret.ro vezi linkul atasat. - conductele pt. spate trebuie sa le caut.nu mai stiu daca le am dat. ti le ofer la 190 lei. GIC: - ti am raspuns pe PM. dionutzu: - spatiu depozitare + volan 200 lei.pt poze cu volanul intra pe mess: vandsaucumpar - capul de schimbator se vinde cu tot ansamblul care este pe dedesubt. Reintra la vanzare etrierii de frana .Au fost rezervati pt. un user neserios care s a razgandit. pret 250 lei. This post has been edited by toporas: 19 May 2009, 11:23 |
--------------------
Vand anvelope
iarna si vara
noi si sh Care a fost primul barbat care a spus: "E nevoie de o femeie in casa!"?
|
1.6mpi |
![]()
|
Ok, te rog sa ii spui daca mai sunt conductele, ma intereseaza pachetul CD+ conducte sau numai conductele
Multumesc |
--------------------
Dacia
Logan
2006/1.6mpi
- b00mpi
|
|
toporas |
![]()
|
Reintra la vanzare etrierii de frana .Au fost rezervati pt. un user neserios care s a razgandit - pret 250 lei.
Alte preturi: - 1 bucata janta tabla + capac - 75 lei; - spatiu depozitare consola centrala - 70 lei [pret fix]; - volan fara airbag - 150 lei; - brate stergatoare prabriz - 70 lei ambele fara lamele.nu sunt Bosch; - bloc lumini - 170 lei; - comanda stergatoare - 60 lei; - sau impreuna bloc lumini + comanda stergatoare - 200 lei; - bare de pavilion longitudinale [include sistemul de prindere cu suruburi si garnituri de cauciuc] - 300 lei [la dealer costa 635 lei]; - sticla oglinda si motorasele oglinda stanga - 50 lei; - masca consola centrala [cea argintie] - 40 lei; - motor + cutie + ambreiaj - 2000 Eur negociabil; - electromotor - 700 lei negociabil; - cd mp3 player - 130 lei [pret fix] inclusiv mufele [aproape nou, posibil sa mai aibe si garantie]; - scrumiera - 30 lei; - etrierii frana [inclusiv pistonasele] -250 lei; Pt poze folositi messul: vandsaucumpar sau pe site |
--------------------
Vand anvelope
iarna si vara
|
toporas |
![]()
|
@1.6 mpi ai PM.
Uppp |
--------------------
Vand anvelope
iarna si vara
|
toporas |
![]()
|
@1.6 mpi n am primit nici un raspuns de la tine.te mai intereseaza ?
|
--------------------
Vand anvelope
iarna si vara
|
1.6mpi |
![]()
|
scuze , am fost cam prins in ultimele zile, raman daca e numai cu conductele la pretul lor de "lista" (70 lei)
Spune-mi cand si unde ne putem intalni te rog. |
--------------------
Dacia
Logan
2006/1.6mpi
- b00mpi
|
|
Mausika |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 29 July 06 ![]() |
Salut
Masca argintie de pe consola centrala o mai ai ? Multumesc! |
--------------------
Dacia
Logan
2007 KISS FM 1.5DCI
- B-87-MAW
|
|
adictoma |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 19 January 09 ![]() |
mai ai bratele stergatoarelor? m-ar interesa doar cel de la sofer, in special pt arc. daca da, da nr tau de tel pe pm ca sunt foarte interesat
|
--------------------
mitsubishi
lancer
2007
|
|
valiaviator |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 710 Joined: 9 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Scaunnul soferului mai exista si la ce pret?
|
--------------------
dacia
logan/laureate
2006
|
|
toporas |
![]()
|
Mausika - ti am dat PM.
adictoma - momentan sunt rezervate.daca pana la sfarsitul saptamanii nu le ia, te anunt. valiaviator: - scaunele se vand la set in 3 variante de combinatii: - scaune fata + bancheta a 2a [inclusiv centuri siguranta] - 900 lei; - scaune fata + bancheta a 2a + bancheta a3a [inclusiv sistemul de prindere] + centurile siguranta - 1100 lei; - doar bancheta a 3a - [inclusiv sistemul de prindere] + centurile siguranta - 550 lei Pentru cine e interesat mai am [intr un topic separat] un absorbant capota nou nout, de vanzare. |
--------------------
Vand anvelope
iarna si vara
|
Mausika |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 29 July 06 ![]() |
toporas din pacate nu am primit PM
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 KISS FM 1.5DCI
- B-87-MAW
|
|
valiaviator |
![]()
|
Pai crezi ca va avea nevoie cineva de atatea scaune? Combinatiile in care vinzi scaunele mi se par cel putin hilare!
|
--------------------
dacia
logan/laureate
2006
|
|
toporas |
![]()
|
E alegerea proprietarului.Nu vrea sa vanda unul singur si apoi sa ramana cu restul.In fine.Treaba lui.
|
--------------------
Vand anvelope
iarna si vara
|
Steve From Oradea |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.002 Joined: 11 October 04 From: Oradea ![]() |
Ansamblu stergator la ce pret? Ai cumva suportul acela din interior,prins de plafon?
|
--------------------
Renault
Laguna II Dynamique 1.9dCi - 140CP
2003
- BH
|
|
toporas |
![]()
|
Despre ce suport este vorba?Cel de care te ti cu mana ?
|
--------------------
Vand anvelope
iarna si vara
|
dany_av |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 895 Joined: 25 March 07 From: pitesti ![]() |
as dori spatiul de depozitare de sub consola centrala. astept pm. multumesc anticipat
|
--------------------
dacia
logan
2006 / ambition
- XXX
|
|
tsh |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 22 May 09 ![]() |
Buna,
Mai ai ceva din cablajul masinii? Ma intereseaza ceva mufe/conenctori gen mufa care intra la ECU. Multumesc, C. |
--------------------
Renault
Megane II
2003/15 DCI
- B-XX-XXX
|
|
toporas |
![]()
|
Nu mai am nimic din instalatia electrica.
|
--------------------
Vand anvelope
iarna si vara
|
altieri |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 81 Joined: 12 February 07 ![]() |
Salut, m-ar interesa capota deoarece am vazut ca nu e grav sifonata, eventual un pret daca se poate te rog.Merci
|
--------------------
DACIA
LOGAN
Prestige Logan Prestige 1.6 16Volti :)
|
|
sorette |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 28 April 09 ![]() |
Consola franei de mana o mai ai daca da niste poze si pret
Mersi |
--------------------
Logan Preferance
Berlina
2009/Preferance
- MH02XXX
|
|
georgeand21 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 2 March 07 From: Iasi ![]() |
proiectoarele de ceata le ai cu tot cu suporti?
|
--------------------
dacia
logan
2005
- is-05-jhc
|
|
toporas |
![]()
|
Nu mai am nimic de vanzare.
Se poate inchide Multumesc |
--------------------
Vand anvelope
iarna si vara
|
catalinrx25 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 6 March 09 ![]() |
Salut Chederele de la usi le ai?
|
--------------------
renault
symbol
II 2008
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 00:35 |