DONEAZA CINEVA O MASINA?, donatie masina
![]() ![]() ![]() |
DONEAZA CINEVA O MASINA?, donatie masina
valytgv |
![]()
|
||
![]() valytgv Group: Members Posts: 11 Joined: 14 October 07 From: Targoviste ![]() |
Attached thumbnail(s) slide0005_image011.jpg ( Size: 412.15k ) Number of downloads: 335 |
||
--------------------
volvo
volvo 240 gl
1978
- DB 04 LVF valytgv
|
|||
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(valytgv @ 2 May 2009, 23:55) Da rai mai pot fi unii ! Este posibil sa fie si excroci,de aceea am cerut sa ma convinga ca merita si le-am dat si numarul meu de telefon.Acuma problema ca telefonul meu este masluit o puteau verifica oferind pentru inceput un alt numar de contact !Domnului care spune ca vrea sa o cumpere pot sa-i spun ca nu o mai vand,dar o pot imprumuta,pentru ca am ramas cu doua din cele patru masini pe care le veti gasi pe acest forum.O masina rezista mai mult daca circula !Eu nu merg decat cu una,iar volvo este numai pentru plecat la pescuit.Dacia 1100 am casat-o,dar mai am piese bune de pe ea,la fel si Moskvici 408.Detalii despre volvo gasiti pe volvoforumro.Sunt la pensie si chiar vreau sa-i ajut pe copii din Bacau !Motorul volvo b21a cu patru cilindri are un consum cel mult echivalent cu cel al multor masini sofisticate ale anului 2009.Pentru alte intrebari va stau la dispozitie si la email: valytgv@k.ro Cu respect , valytgv Nu vedeti ca s-au luat si de mine, ca as fi complice cu bacauanii. Eu sunt un profesor de franceza - engleza, originar din Bacau, mutat intre timp la Galati unde predau la un liceu unde disciplina e la loc de cinste. In tara asta daca nu faci bine e rau, daca faci bine, iar e de rau... ![]() Va felicit pentru initiativa dvs., de a-i fi ajutat pe cei doi copii, tineri, muncitori din Bacau! Cu stima, Prof. D. |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
flovld |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 29 January 08 ![]() |
Pe aceeasi tema:
Capture.PNG ( Size: 339.87k ) Number of downloads: 384 This post has been edited by flovld: 3 May 2009, 16:50 |
--------------------
Ex DACIA
LOGAN
LAUREATE 1,5DCI 2006
- BV- -VLD
|
|
vdaniel |
![]() ![]()
|
![]() Dacia si atat Group: Members Posts: 267 Joined: 24 March 09 From: moldova di nord ![]() |
ceva nou? nu mai doneaza nimeni nimic
|
--------------------
dacia
1310
1999
- bt-www respir deci traiesc
|
|
Speedy |
![]()
|
![]() Membru donator Group: Members Posts: 916 Joined: 27 December 05 From: Anytown USA ![]() |
QUOTE(valytgv @ 2 May 2009, 22:55) Da rai mai pot fi unii ! Este posibil sa fie si excroci,de aceea am cerut sa ma convinga ca merita si le-am dat si numarul meu de telefon.Acuma problema ca telefonul meu este masluit o puteau verifica oferind pentru inceput un alt numar de contact !Domnului care spune ca vrea sa o cumpere pot sa-i spun ca nu o mai vand,dar o pot imprumuta,pentru ca am ramas cu doua din cele patru masini pe care le veti gasi pe acest forum.O masina rezista mai mult daca circula !Eu nu merg decat cu una,iar volvo este numai pentru plecat la pescuit.Dacia 1100 am casat-o,dar mai am piese bune de pe ea,la fel si Moskvici 408.Detalii despre volvo gasiti pe volvoforumro.Sunt la pensie si chiar vreau sa-i ajut pe copii din Bacau !Motorul volvo b21a cu patru cilindri are un consum cel mult echivalent cu cel al multor masini sofisticate ale anului 2009.Pentru alte intrebari va stau la dispozitie si la email: valytgv@k.ro Cu respect , valytgv daca aveti piese de moskvich si nu va mai trebuie, cunosc pe cineva care este pasionat de aceasta masina. de curand a restaurat una si ar vrea sa se apuce de al doilea proiect. va va fi recunoscator |
--------------------
....
...
.... Opel Astra J Innovation 2012 2.0 CDTI Ex Logan Prestige 1.6 16v
Suzuki XF650 Freewind 2001 Specialized Carve Expert |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 06:48 |