Baterie Li-Ion DELL terminata. model Inspiron 6400, niste janghine! vreau sa schimb elementii
![]() ![]() ![]() |
Baterie Li-Ion DELL terminata. model Inspiron 6400, niste janghine! vreau sa schimb elementii
Fratzica |
![]()
|
||
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
|
||
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|||
tzepesch |
![]()
|
![]() Japan Jupan Group: Members Posts: 2.403 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Fratica, esti meserie.
multumesc! la ala de la romana o sa ma interesez.. ps, daca va uitati pe link, baterie Dell de 6cell, originala, e pese 600lei. ce va mirati ca de 9cell e 750? This post has been edited by tzepesch: 29 Apr 2009, 23:13 |
--------------------
Dacia
DELTA GALIDI Station Wagon
1982 - 1310 - 4VIT.
- B-xx-xxx De ce caraie cioara in zbor? ... Schimba vitezele
Toyota Auris 2L D-4D Luna Plus + |
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
cu placere!
ai grija sa nu fie cine stie ce chinezarii. Sa iti dea garantie la ele. |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
tzepesch |
![]()
|
![]() Japan Jupan Group: Members Posts: 2.403 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
minunat. am montat-o la loc, dupa ce a stat pachetul de elementi deconectat de aseara de modulele de incarcare.
nu o mai vede laptopul. |
--------------------
Dacia
1982 - 1310 - 4VIT.
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(tzepesch @ 29 Apr 2009, 21:57) argon tata in ce manual de laptop, SCRIE OFICIAL, ca dupa incarcarea bateriei sa o scoti? arat-ami tu ca io-l printez si-l mananc. in plus un laptop este definit in primul rand de notiunea de portabilitate. adica oricand de plimbi cu el. deci nu stai sa footi bateria bagand-o si scotand-o din el de-an p-lea. tepesh fiule, din intamplare ai remarcat ca eu intrebam acelasi lucru, sau postezi de dragul contrazicerii? |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Asta cu scosul bateriei este ca aia cu inchisul telefonului noaptea de dragul de a tine bateria mai mult
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
tzepesch |
![]()
|
QUOTE(argon @ 30 Apr 2009, 06:37) tepesh fiule, din intamplare ai remarcat ca eu intrebam acelasi lucru, sau postezi de dragul contrazicerii? Fiu esti tu ![]() 30 Apr 2009, 22:30: Acu , totusi, de ce n-o mai vede, nu se mai incarca nimic, si clipeste ledul ca si cum ar fi baterie streina bagata in el, nu originala. ce drk, doar ca am deconectat modulul elelctronic de la elementi sa faca asa? This post has been edited by tzepesch: 30 Apr 2009, 22:30 |
--------------------
Dacia
1982 - 1310 - 4VIT.
|
tzepesch |
![]()
|
Am gasit baterie, in sfarsit http://www.4lifetime.ro/Dell--24/Acumulato...E1505--399.html
de 9 cell, 7700mA 85Wh, exact ca si ce originala, cu denivelarea aceea pe fata acumulatorului langa Counter 3mil Elementi Japonia, Asamblare in China. sa ma arunc, ce parere aveti? |
--------------------
Dacia
1982 - 1310 - 4VIT.
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Doar daca este originala si din 2007 incoace. Altfel - stai cu un oki pe okazii - si intr-o luna sigur gasesti ceva rezonabil.
LE: sau cauta pe ebay. ![]() This post has been edited by AIX: 5 May 2009, 12:20 |
--------------------
.
.
.
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Ebay 100% domnule
![]() In domeniul IT gasesti lucruri la preturi extrem de bune DAR trebuie sa urmaresti atent si zilnic licitatiile pt chilipiruri. De asemenea majoritatea vanzatorilor vor fi MULT mai seriosi in ceea ce priveste garantia/probleme ulterioare decat de la vreun magazinas din Ro. Multa bafta! This post has been edited by Executron: 5 May 2009, 16:33 |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
pitox |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 6 May 10 ![]() |
noua si cu un an garantie:
http://www.powerlaptop.ro/products/Baterie...a-9-celule.html |
--------------------
smart
fortwo
2000
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
te-ai uitat la data ultimului post?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
"Astăzi, 20:29"
![]() L.E.: mă rog, 20:30. ![]() This post has been edited by DragosP: 24 Sep 2010, 19:30 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th May 2025 - 16:35 |