suport motor rupt, cum il schimb si cat costa
![]() ![]() ![]() |
suport motor rupt, cum il schimb si cat costa
danelu |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 23 February 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio III
2007
|
|||
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.514 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
nope, pune-l pe o capra (motorul) si schimba suportul
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
clau lcf |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 23 February 05 From: Constanta ![]() |
Ridica motorul cu cricul (de sub baie)cat iti trebuie ,nu sa rupi suporti si schimba-l. Daca este ala de cauciuc e vreo 70.000
|
--------------------
Volskwagen
Corrado
1995
- CT 29 VRG VW Corrado VR6 2.9 & Opel Astra G caravan 2.0 DTL.
|
|
ionut L. |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 884 Joined: 7 February 05 From: Pitesti ![]() |
si la mine partea de pe motor e rupta pe jumatate(ce suport ai tip nou? ) cand remediezi problema imi zici si mie cum ai facut ca sunt interesat
|
--------------------
Renault
Megane 3_1.5 dci 110_2012
***Clio IV 0.9_ 2019 "Daca viata e o calatorie scurta, trebuie sa incercam sa o facem la clasa intai"
|
|
ionut L. |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 884 Joined: 7 February 05 From: Pitesti ![]() |
acum am citit ca ai 1300, stiu ca sunt diferiti (eu am o berlina din 97)
|
--------------------
Renault
***Clio IV 0.9_ 2019 "Daca viata e o calatorie scurta, trebuie sa incercam sa o facem la clasa intai"
|
|
danelu |
![]()
|
am cumparat suportul 200K, mai ramane sa icerc sa-l schimb. nu este tamponul de cauciuc . Am inteles ca datorita faptului ca sta inclinat pe partea dreapta posibil sa afecteze planetara .
|
--------------------
Renault
Clio III
2007
|
|
ionut L. |
![]()
|
probabil inclina si cutia, se uzeaza partea de la cutie a planetarei
|
--------------------
Renault
|
|
AC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 569 Joined: 11 March 04 From: Iasi ![]() |
QUOTE(clau lcf @ 24 Feb 2005, 00:32) Ridica motorul cu cricul (de sub baie)cat iti trebuie ,nu sa rupi suporti si schimba-l. Daca este ala de cauciuc e vreo 70.000 Am tot auzit discutii pe forum despre acesti suporti. Lamuriti-ma si pe mine unde este ecest suport de cauciuc, eu n-am vazut decat niste suporti metalici, unde oro fi ascunsi aia de cauciuc oare? ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TX
|
|
danelu |
![]()
|
Este vorba de suportul metalic depe motor,orcum exista un tampon de cauciuc intre suportuce se fixeaza pe motor si suportul ce se fixeaza pe sasiu
|
--------------------
Renault
Clio III
2007
|
|
Funny |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.272 Joined: 7 October 04 ![]() |
Vezi ca se schimba destul de greu.Trebuie sa dai jos scutul motor,filtrul de aer si electromotorul.Merge si cu cric normal si cu hidraulic insa trebuie sa gasesti pozitia optima pe blocul motor.(in nici-un caz pe baia de ulei-o vei perfora)Atentie mare,risc de accidentare!
Suportii de 1300 sunt diferiti de cei pentru 1310(de la vers.'95 incolo) si oricum sunt mai buni cei pentru 1300.In general se rupe cel din dreapta. ![]() |
--------------------
Dividae
et
impera! Lasciate ogni speranza , voi ch'entrate!
|
|
D2ani |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 110 Joined: 21 February 05 ![]() |
acum o saptamina am fost in service din cauza ca am avut rupt un tampon de la motor.cu ocazia asta le-am schimbat pe toate(2 cutie, 2 motor).la motor mecanicul a scos intii suportii pe care stau tampoanele (dupa ce a ridicat motorul cu macaraua).de preferat sa il schimbi in service,este destul de greu,eu am stat in service cam 2 ore.schimbandu-le pe toate am descoperit ca aveam rupt si un tampon de cutie .schimbul la toate 4 m-a costat 400k.(la un service de cartier,recomandat, si de care sint f multumit;am mai fost pe la ei.
|
--------------------
dacia
nova gt
1998
- b16rgw
|
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
E de munca si are si o pozitie ciudata....te chinui un pic pina il schimbi! Mai bine dute la un service. Pe frigul asta nu as face asa ceva.....
![]() |
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd May 2025 - 23:30 |