Folie Omologata vs Ionizare, Ce preferati? care e mai bun ce ati alege?
![]() ![]() ![]() |
Folie Omologata vs Ionizare, Ce preferati? care e mai bun ce ati alege?
and_rei |
![]()
|
||
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|||
cristi87 |
![]()
|
![]() fa-te viteaz knd esti singur in masina...nu chinui si p altii Group: Members Posts: 507 Joined: 2 May 08 ![]() |
eu am pus folie din targ vineri si azi m-a oprit un motociclist si mi-a cerut autorizatia.i-am aratat-o, a zis k e ok,si k p viitor,sa port centura:))bafta!! autorizatia e facuta de mine
|
--------------------
RENAULT
Megane 2.2 1.6 16v 82Kw
2007
- Unknown..yet [COLOR=blue][SIZE=7]omul este dator sa sculte, nu sa si creada....
|
|
tazzSN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 256 Joined: 21 February 09 ![]() |
am si eu o intrebare daca tot veni vorba....vreau si eu sa ionizez geamurile..toate..+luneta..cam la cat ma duce ??e legal??in ce proportii dupa legea asta noua??
|
--------------------
dacia
SUPERNOVA
2002 europa Radem Glumim F.T.M PLATIM
|
|
cristi87 |
![]()
|
![]() fa-te viteaz knd esti singur in masina...nu chinui si p altii Group: Members Posts: 507 Joined: 2 May 08 ![]() |
suna si tu la send 92 pitesti.le gasesti nr de contact p net si iti zic ei.e in jur de 4 mil.maxim.la ei iese treaba cel mai bn...
|
--------------------
RENAULT
Megane 2.2 1.6 16v 82Kw
2007
- Unknown..yet [COLOR=blue][SIZE=7]omul este dator sa sculte, nu sa si creada....
|
|
andreiy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 431 Joined: 21 February 09 From: Pitesti ![]() |
QUOTE(tazzSN @ 3 May 2009, 08:31) am si eu o intrebare daca tot veni vorba....vreau si eu sa ionizez geamurile..toate..+luneta..cam la cat ma duce ??e legal??in ce proportii dupa legea asta noua?? QUOTE(cristi87 @ 3 May 2009, 18:06) suna si tu la send 92 pitesti.le gasesti nr de contact p net si iti zic ei.e in jur de 4 mil.maxim.la ei iese treaba cel mai bn... La Send 92 Pitesti si-a ionizat un vecin de al meu geamurile(are o nova) si l-a dus maxim 150 lei(daca nu ma insel si mai putin) This post has been edited by andreiy: 4 May 2009, 12:36 |
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Imi place stilul tau, tunezi si apartamente?
|
|
b13mat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 256 Joined: 9 March 08 ![]() |
daca ar fi dat cu o pagina mai in urma ar fi vazut postul meu! Pe mine m-a costat 135 ron toate geamurile
|
--------------------
Renault
Laguna 2 phase 2
1.9 dCI 2005 privilege
- B 13 MAT
|
|
andreiy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 431 Joined: 21 February 09 From: Pitesti ![]() |
lasa ca e bn ca am lamurit omul
![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Imi place stilul tau, tunezi si apartamente?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th July 2025 - 15:57 |