Limitator franare spate nou.... curge :(, SC Comefin S.A
![]() ![]() ![]() |
Limitator franare spate nou.... curge :(, SC Comefin S.A
DaciaPower |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 197 Joined: 23 May 08 From: Craiova ![]() |
|
||
--------------------
Dacia 1310 Break
CL
1998
- DJ-xx-ZLI
|
|||
razvanamza |
![]()
|
![]() Membru Numarator Group: Members Posts: 509 Joined: 25 November 07 From: Buzau ![]() |
pulsor mot, de uzina, de import pentru R12.
|
--------------------
Dacia
Oarecare
Candva
- Bz-00-xxx (\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste Bunny into your (")_(") signature to help him gain world domination. |
|
DaciaPower |
![]()
|
de import nu stiu daca merge (de R12) pt ca am pompa cu dublu circuit si din cate stiu eu nu se potrivesc
|
--------------------
Dacia 1310 Break
CL
1998
- DJ-xx-ZLI
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
ia de uzina.cam asta e singura solutie.
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
DaciaPower |
![]()
|
|
--------------------
Dacia 1310 Break
CL
1998
- DJ-xx-ZLI
|
|
razvanamza |
![]()
|
![]() Membru Numarator Group: Members Posts: 509 Joined: 25 November 07 From: Buzau ![]() |
pretul la magazinele de profil. Sfatul meu sa-l montezi in service auto (dacoserv posibil), ca sa poti demonstra ca e defect si sa-l poti duce inapoi la magazin. Si le schimbi pana se potriveste unul calumea.
|
--------------------
Dacia
Oarecare
Candva
- Bz-00-xxx (\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste Bunny into your (")_(") signature to help him gain world domination. |
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
@razvan: vezi ca in service montajul il platesti de fiecare data... Asa ca nu castigi mare lucru! Pe ala de la magazin ca sa ti-l schimbe il intereseaza doar hartia din service si iti inapoiaza banii sau iti schimba produsul! Nu iti deconteaza nimeni manopera.
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
paul_damian |
![]()
|
![]() Membru mult Group: Members Posts: 644 Joined: 21 April 04 From: Medias, Romania ![]() |
Tin minte ca dupa ce m-am saturat de schimbat repartitoare pe barba mea m-am 'nervat si l-am schimbat in service-ul Dacia. Piesele lor, manopera lor, garantie 18 luni. Mi-a convenit, am dat un ban, dar m-am dus cu satisfactie de inca doua ori la ei, ca sa-l schimbe in garantie. Al treilea a fost "cu noroc", fiindca nu curge nici pana in ziua de azi, si sunt vreo patru ani de atunci. Asa ca consider ca banii dati la service au fost cu folos
![]() |
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway, 2021 Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999 Ex Dacia 1100, 1969 |
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
am vazut si la 120lei/buc.dar cauta pe la magazine poa mai au din stocurile vechi la un pret mult mai mic.
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
decat sa schimbi la aele de marca mai bine schimbi de Asam si iesi mai ieftin
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
DaciaPower |
![]()
|
pai asta ar insemna sa schimb zilnic
![]() |
--------------------
Dacia 1310 Break
CL
1998
- DJ-xx-ZLI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 11:09 |