aspirator auto, de unde imi iau si la ce bani ???
![]() ![]() ![]() |
aspirator auto, de unde imi iau si la ce bani ???
mihaimmm |
![]()
|
||
![]() Member Group: Members Posts: 178 Joined: 5 October 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 3
- *
2011 1.5 dCi 110hp
|
|||
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.734 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
La fel m-am intepat si eu cu un aspiratoras dasta de masina ... L-am luat dupa net` cam acu` un an la 130 lei. Cand l-am pus la treaba pauza ... se invartea motorul de ziceai ca sare de acolo dar nu sugea nimic ... L-am bagat si in tarana sa vad daca trage ceva si pauza ... Dupa am tras curent electric la garaj si aspir masina cu un aspirator din `90 (vb serios) dala rotund, rosu, care avea si borcan dala de zugraveai peretii, i-am schimbat rotorul de vre-o 3 ori dar inca mai merge si isi face treaba din plin, evident ca retine numai mizeria mai mare iar praful il elimina prin spate dar chiar nu ma afecteaza
![]() Numai bine all ! |
--------------------
Solenza Confort
2005
- CT-XX-CMF
Opel Astra Coupe Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
parfum_originall |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 25 August 08 ![]() |
sunt utile si alea mai ieftine pana in 50 ron, daca masina nu e murdara rau , namol etc, isi face treaba si te scuteste de 10-15 ron la spalatorie.
niciodata nu o sa cureste ca alea profesionale de la spalatorie sau alea normale de acasa ![]() ![]() |
--------------------
BMW
320d
2002
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
de care ?
am vazut la dedeman asa ceva: http://www.dedeman.ro/ro/aspirator-auto-cy...213/produs.html ce parere aveti ? sau asa: http://www.compari.ro/aspiratoare-c3170/f:...a/?st=aspirator auto&orderby=1 multumesc, This post has been edited by george_scala_2004: 2 Dec 2009, 16:35 |
--------------------
...
...
... “The old world is dying and the new world struggles to be born: now is the time of monsters.”
- Antonio Gramsci. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 00:53 |