Ce ii atrage pe caini la roti?, ferodoul sau roata?
![]() ![]() ![]() |
Ce ii atrage pe caini la roti?, ferodoul sau roata?
liviu_lb |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 11 October 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan
Ambition
2004 1.6MPI Fluence 1.5 dCi 110 cp
|
|
Al Cap0nE |
![]()
|
![]() Lex talionis Group: Members Posts: 407 Joined: 19 February 04 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca am gasit raspunsul. Probabil urineaza pe roti in speranta de a le duce noi semnatura mai departe. Va dati seama ce mandru e cainele meu cand vede ca plec la munte ? Stie ca se va face cunoscut pe acolo, la fetele de munte
![]() |
--------------------
Dacia
1310
84
- KPN
|
|
Marius |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 595 Joined: 13 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Eu sunt de parere ca simt mirosuri straine pe anvelope. De aici pleaca toata treaba. Am caini acasa, dar foarte rar imi marcheaza rotile. Iar cand se intampla asta, toti cainii de pe strada cand imi prind masina oprita fac acelasi lucru. Si de aici incepe sarabanda. Ajung acasa, incep si aia sa le miroasa in draci si sa le "ude". Pana nu spal masina (si am grija sa spal foarte bine rotile) nu scap de fenomen. Bine, acesta reapare dupa ce trec eu prin cine-stie-ce cu masina si iar incep sa miroasa rotile dubios pentru ei,... si iar o iau de la inceput.
![]() |
--------------------
ex Dacia
ex Solenza
ex 2003 Clima
- ex 1.4 MPI
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
In concluzie: este un cerc vicios, inceput dintr-o "urgenta" a unui caine care nu a gasit un copac prin preajma. Apoi "marcarea" se mentine pana la prima spalare buna, care este insa urmata, dupa un timp nedefinit, de alta "urgenta" unui caine care nu a gasit un copac prin preajma...
|
--------------------
.
.
.
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
De ce alearga dupa masini. Explicatia pe bune ar fi ca au oaresice instincte de vanatori si sunt atrasi de tot ce se misca mai repede decat ei. La fel ca si lupii. Si tocmai de-aia daca te latra un caine nu e bine s-o rupi la fuga. La fel, eu am patit-o de nenumarate ori ca, daca alergam dupa autobuz sa ma latre caini care in alte conditii (mers normal) nici nu se agitau la trecerea mea pe langa ei. Noroc ca ma cunosteau si cand s-au apropiat m-au lasat in pace. De ce aleg tocmai rotile? Pai probabil le gasesc mai usor de apucat decat, sa zicem o usa sau un spoiler.
Cu marcatul teritoriului cred ca au vreo preferinta. Spoliere, roti dar niciodata tabla. La fel,eu nu am vazut caine care samarcheze o poarta din fier. Ziduri da. Or avea ei ceva impotriva metalelor. Posibil ca urina lor sa oxideze in contact cu metalul si de aceea sa nu-si mai poata pastra carateristicile, de unde probabil si animozitatea cainilor de a-si marca teritoriile pe tot ce e metalic. Nu stiu sigur, dar e o parere. Oricum, astept cu interes un topic care sa dezbata pe larg motivatiile care influenteaza decizia zburatoarelor de a lasa slobod gainatul pe masinile proaspat spalate. |
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(costi @ 3 Mar 2005, 10:40) Explicatia-i simpla. Cum multi avem Montana mesajul ciinilor este "Poti sa te p*** pe ele". Cei cu alte gume constituie exceptia de la regula. Madalina si "vegetarianul" musca ceva (roti de biciclete de eg) ? ![]() "Vegetarianul" musca numai jucarii din cauciuc (un bonus pentru cele ce fac zgomot), jucariile din plus si mainile oamenilor (l-am batut numai cu palma si el nu stie sa muste picioarele, sare pana reuseste sa ajunga la o mana, daca nu reuseste, se rusineaza si se baga sub pat sau sub masa). Iar masinile le adora! Cum vede o portiera deschisa, cum sare in masina! |
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|
Mr_K |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 134 Joined: 25 November 03 From: Dej ![]() |
nu cred ca ii atrage nimic special, vor doar sasi marcheze teritoriul.
Intrebarea este: De ce fug dupa roti (si cand cand mergi cu bicicleta si cu masina)? |
--------------------
Opel
Vectra 1.6i
- CJ 07 KLO
|
|
Uncle-Sam |
![]()
|
![]() MEMBRU DE PARTID Group: Members Posts: 1.377 Joined: 1 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Revin: are careva idee daca exista vreo solutie de dat pe roti sau in jurul masinii ca sa nu mi-o mai ude cainii???
|
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
- B ** *** Eu am numai 3 pistoane si ma cheama piTICOt
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Hmmm, de doi ani te framanta problema asta...
![]() Mai bine te-ai resemna cu ideea. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Exista electrificator de genul asta , care in colaborare cu un invertor (sau tragi fir de pe geam din casa ) legat la masa masinii o sa faca cainii sa nu se mai mictioneze pe masina. Zic si eu
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
nu stiu de ce fac acest gest dar cred ca in curand o sa ne punem curent pe jante (curent de intensitate mica bine-nteles) si pana la urma o sa se invete minte
![]() cred ca link-ul lui argon este destul de sugestiv in acest sens ![]() |
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|
GIC |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 929 Joined: 13 January 04 From: Oradea ![]() |
QUOTE(boby13 @ 3 Mar 2005, 12:35) Cat am avut Oltcit cu cauciucuri Barum, nu a trecut saptamana sa nu fie "sfintita" roata...decand am Solenza, cu cauciuc Matador, nici urma de "sfintiri"! ![]() La mine e invers - nu conteaza ca sunt Montana (cele de vara) sau Vredestein (cele de iarna) tot sunt botezate te cainele socrilor. Sau fiind la tara nu stie sa citeasca? Ar fi o explicatie! ![]() |
--------------------
Dacia
Duster 2021 TCe 150 EDC / Rover 45 1.6L -
2002 Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
|
|
Uncle-Sam |
![]()
|
![]() MEMBRU DE PARTID Group: Members Posts: 1.377 Joined: 1 April 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(radian @ 1 Oct 2007, 13:00) Intre timp s-a agravat situatia ![]() O tin in curte si potaia o uda de jur imprejur de zici ca imi curge ulei din toata masina. Faza e ca stie ca n-are voie (dupa ce o comite se ascunde cand ies din casa) si totusi... Curentul ala trece si prin vopseaua masinii? ![]() |
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
QUOTE(argon @ 1 Oct 2007, 14:32) Exista electrificator de genul asta , care in colaborare cu un invertor (sau tragi fir de pe geam din casa ) legat la masa masinii o sa faca cainii sa nu se mai mictioneze pe masina. Zic si eu ![]() QUOTE(ionut.tanase @ 1 Oct 2007, 14:58) nu stiu de ce fac acest gest dar cred ca in curand o sa ne punem curent pe jante (curent de intensitate mica bine-nteles) si pana la urma o sa se invete minte ![]() cred ca link-ul lui argon este destul de sugestiv in acest sens ![]() Voi v-ati dilit ?...cum dracu' sa curentati cainii ? ![]() |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.792 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
Kruger |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.660 Joined: 18 August 05 From: Bucuresti ![]() |
E vorba de miros. Ati incercat sa luati un cauciuc cu voi in masina ? Iti muta nasul. E o mixtura de urina, otet, rahat, cauciuc, si alte minunatii.
|
--------------------
Honda
Accord
2005, Sport Tourer Automatic 2.0 VITEZA NU UCIDE
OPRIREA BRUSCA DA |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(Uncle-Sam @ 1 Oct 2007, 15:52) ... O tin in curte si potaia o uda de jur imprejur ... Schimba potaia, si ia-ti o catelusa, sigur nu o sa-ti mai ude roata... ![]() QUOTE(wolfin @ 1 Oct 2007, 16:57) ...nu tot pe roata faceti?????? ... NU! Nu sunt indragostit de masina mea, nu o ador, dar nici sa ma usurez pe ea nu-mi vine... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Plus ca daca nu esti adrian minune trebuie sa te pui in genunchi sa nimeresti roata...
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Adrian78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 816 Joined: 24 April 06 From: Bucuresti ![]() |
![]() Sunteți tari ... hai să vă dau eu o metodă "comunistă" ... pui prelată pe mașină și înfigi între prelată și roți cartoane mari care să acopere roțile în întregime ... minune ... nu mai are cuțu cum să ajungă cu jetu' pe roată. Dacă vă plimbați destul prin București încă mai aveți șansa să vedeți vreo mașină camumflată în genul ăsta ... This post has been edited by Adrian78: 1 Oct 2007, 20:43 |
--------------------
Logan Laureate
1.6
gri perla "Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face!"
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
25072007.jpg ( Size: 209.68k )
Number of downloads: 207
Io-te asa trebuie camuflajul! De remarcat cartoanele de origine. ![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Dar silueta masinii cam semana cu modelul ce a consacrat firma cu sigla de pe prelata....
Cainii fac aceiasi chestie si pe motociclete? Dar pe biciclete (aleau nu au frane cu ferodo de obicei, deci ar fi important)? |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
YO4RLP |
![]()
|
![]() membru radioactiv Group: Members Posts: 331 Joined: 20 December 05 From: Galați ![]() |
O observație personală: câinii atacă tot ce are culoare închisă și pute, e jegos. Ca exemplu, trecea o dată un călugăr pe stradă, dintr-ăia cu opinci în picioare, îmbrăcat cam ponosit (să-mi fie cu iertare, se știe că ei nu prea se omoară cu îngrijirea trupească); am avut un presimț, în clipa următoare a fost înconjurat de o haită de câini.
|
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort 2002
- GL-06-EAF Cine vrea, găsește posibilitați; cine nu vrea, găsește scuze.
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Rotile calca peste tot, prin alta urina de caine, prin alte mirosuri... si cum simte un miros suspect, trebuie sa marcheze locul respectiv...
E de ajuns ca un singur caine sa-si marcheze teritoriul pe roata, ca dupa aia fiecare caine care va trece pe langa roata, va urina pe ea. Multi caini, dupa ce isi fac nevoile, tot mai ridica piciorul daca gasesc vreo roata suspecta, chiar daca nu mai urineaza nimic. |
--------------------
-
-
-
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
|
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|
Uncle-Sam |
![]()
|
|
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
(noi) azi am facut cunostinta cu un bulgare de ace (arici).....
atractie mare, chiar iesita din comun.... noroc ca era lesa atasata ca ma trezeam cu botu-i plin de sange ![]() LE: a fost pentru prima data cand (noi) am intalnit un asemenea exemplar, probabil a fost mai mult curiozitate si indignare cand se facea nea Rici ghemotoc ![]() This post has been edited by Logan_Stepway: 26 Jun 2011, 22:18 |
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
radian |
![]()
|
N-as vrea sa fiu rautacios, dar, cine o fost cel inspirat de ti-o pus lesa si ai scapat cu botul intreg?
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 10:00 |