Cont blocat pentru neplata impozitului, de Primaria sector4
![]() ![]() ![]() |
Cont blocat pentru neplata impozitului, de Primaria sector4
logan1.5dci |
![]()
|
||
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
|
||
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|||
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Mai, am lucrat cativa ani la primarie, e drept m-am ocupat de cu totul altceva, dar stiu ca primarul daca ar fi avut astfel de parghii la indemana nu ar fi ajuns sa adune doar 40-45% din impozite.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
http://www.capital.ro/articol/fiscul-va-pu...ilor-10420.html
Vad ca ti le blocheaza pe toate, nu scapa decat conturile de afara. Ar fi fost culmea sa poata sa le blocheze si pe alea. Cu asta raspund si de unde au stiut: "Numele titularului de cont, adresa si numarul conturilor acestuia vor fi sintetizate de catre bancile comerciale intr-un fisier al conturilor bancare care va fi remis Ministerului Finantelor.· Lunar, bancile vor raporta Finantelor modificarile intervenite in aceasta statistica." This post has been edited by logan1.5dci: 6 May 2009, 15:39 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
lucian_v |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 543 Joined: 13 December 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
---
---
---
- ---
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
"De asemenea, a fost luata hotararea ca in momentul in care exista un ordin judecatoresc de executare silita a unui cont sau a unei proprietati ale unui rau-platnic, toate conturile bancare ale acestuia sa fie blocate."
Cititat din articolul la care ai facut trimitere. 6 May 2009, 15:41: QUOTE(lucian_v @ 6 May 2009, 15:33) Ar fi avut el cativa "clienti" la care sigur ar fi vrut, unul din ei e fratele lui Guta care e un prosper om de afaceri in domeniul fierului vechi... This post has been edited by radian: 6 May 2009, 15:41 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Ok, ala e articolul, la care au dat o modificare care acum le permite sa blocheze fara instanta. O ordonata de urgenta ceva.
Uite si aici. This post has been edited by logan1.5dci: 6 May 2009, 15:51 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Pai lu' Moromete, cand nu platea foncirea, ii lua cu sau fara hotarare judecatoreasca vita din batatura?
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Marian66 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.524 Joined: 27 January 09 From: Bucuresti, Pantelimon ![]() |
QUOTE(slaiciprian @ 6 May 2009, 12:29) eu am de un an blocat contul la banc-post unde iau alocatia copilului. tot de primarie. deci fiu-meu de sapte ani imi plateste mie taxele si amenzile. pai tu esti beneficiarul, aia sunt banii tai. ca tu, din banii de rechizite ale copilului platesti amenzile ... ![]() se pune poprire pt. orice, si se scoate destul de greu (fara 2 zile nu scapi). fratemeu lucreaza la raiffeisen si suna o gramada cu probleme dinastea. cele mai mici pe care le-a vazut el erau pt. 800 de lei. nu cred ca ar trebui sa iti trimita nimeni nicio instiintare, atat timp cat pe orice proces verbal scrie mare ca in caz de neplata sa va trece la executare silita, si in fiecare an iti vine acasa cat ai de plata. presupun ca nu a auzit nimeni de o poprire in 1 mai 2009 pt o amenda de me 1 ian 2009 sau pt impozitul pe anul 2009, trebuie sa treca cel putin un an, deci prietenul in cauza a crezut totusi ca poate sa dea si el o tzeapa la stat. |
--------------------
Dacia / Smart
Logan VAN / ForTwo
2009
|
|
AMW |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 7 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Mie mi-au venit doua instintari acasa pt plata impozitului pe 2008, una la inceputul anului (10-12 Ianuarie)..care defapt era somatie pt plata impozitului pe masina si o amenda din 2006. Amenda respectiva din 2006 a fost pe fosta masina care a fost vanduta in Mai 2008...iar atunci am fost la ei sa imi achit toate cele ca sa imi dea fisa fiscala, am achitat, au dat fisa si gata. Ca mi-au gresit fisa si a avut tipu ala probleme la inmatriculare asta e alta poveste de incompetenta...
Dupa care mi-a venit instintare de plata pana la 31 martie 2009 pt impozit 2008, o amenda din 2009 de parcare si amenda din 2006. In prima somatie primita scria clar ca imi blocheaza conturile...pentru 400 ron. A doua imi spunea sa achit 550 ron pana la 31 martie ca sa am reducere nu stiu cat %. Iata ca suntem in mai, nu am achitat, nu o sa achit pana cand nu o sa dispara aceea amenda din 2006 care a fost deja achitata in 2008 cand mi-am scos fisa fiscala cu 0 de la ei. Ma astept sa imi blocheze contul, nu ma va deranja, dar si ce le pun biroul in cap la administratie atunci cand se va intampla asta...asa de 300 ron abuzivi pe care ii voi achita ulterior... Stiu sigur ca am achitat atunci pentru ca era singura amenda luata si neachitata pe masina aia...si mi-a aparut si pe foaia care mi-a dat-o inspectorul in care era detaliat ce trebuie sa achit pentru eliberarea fisei. Probabil ca o sa ziceti ca nu e o gandire corecta etc...am fost sa achit doar impozitul la masina si amenda din 2009 si au zis ca tot o sa imi blocheze contul daca nu achit si asta pe un ton de mai ca ma flegma...ca atare nu am mai achitat nimic si i-am explicat sa ma anunte atunci cand isi mai verifica registrele ca sa le achit DOAR ceea ce trebuie. Normal...ca nu m-a mai anuntat nimeni nimic...deci probabil ca am ramas cu aceeasi datorie Bineinteles ca am plecat cu 1000 de draci de acolo...si i-am spus inspectorului respectiv ca spre binele ar fi ca, daca imi blocheaza contul fara a imi scoate aceea amenda abuziva, sa nu il mai gasesc acolo atunci cand ma voi intoarce sa achit. Evident ca nu mai am nici fisa fiscala, nici chitanta cu care am achitat toate datoriile de pe masina aia si deci nu am cum sa le demonstrez decat printr-un extras de cont luat de la banca cu platile efectuate de mine catre ei (am achitat cu cardul atunci). Momentan nu am timp si nici chef sa umblu pe la banci si pe la administratia financiara. Mi-au ajuns cele 3 zile pierdute atunci cand am vandut si am cumparat masina...niste birocrati imputiti...un sistem de rahat. Si btw...este vorba de Administratia Financiara a Sectorului 2 Daca ar fi destepti ar angaja o agentie de recuperare a datoriilor si ar avea un succes mult mai mare...dar evident...nu sunt. Ca eu am cont bancar pe care il poate bloca...si voi achita inevitabil...dar alti nu au...si nu vor avea...tocmai ca sa nu achite nimic...si nici proprietati nu au pe numele lor...etc... |
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
B6 Renault Megane III 1.5 dCI - 90 cp - 2012
Renault Scenic II Dynamique 1.6 16v |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.424 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(logan1.5dci @ 6 May 2009, 16:41) Ok, ala e articolul, la care au dat o modificare care acum le permite sa blocheze fara instanta. O ordonata de urgenta ceva. Uite si aici. Astept cu nerabdare sa vad si ce altceva vor mai putea face fara hotarare judecatoreasca. Ascultari de telefoane,arestari, executii... Daca justitia e ineficienta, hai sa ne lipsim de ea si sa trecem direct la fapte. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th May 2025 - 22:19 |