[VAND] sau schimb jante Clio din 2004, ...intentionez sa pun unele mai mari !
![]() ![]() ![]() |
[VAND] sau schimb jante Clio din 2004, ...intentionez sa pun unele mai mari !
Flamingo |
![]()
|
||
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Attached thumbnail(s) 1.jpg ( Size: 389.04k ) Number of downloads: 681 2.jpg ( Size: 425.42k ) Number of downloads: 741 3.jpg ( Size: 448.96k ) Number of downloads: 805 4.jpg ( Size: 394.71k ) Number of downloads: 769 |
||
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|||
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
In cazul in care nu m-am facut inteles...
Vand jante cu tot cu cauciucuri noi (300 euro) sau schimb cu jante cu tot cu cauciucuri dar cu un numar mai mari decat ce am eu acum... plus diferenta din partea mea... pe care o putem discuta / negocia pe PM. In continuare anuntul este valabil. Astept oferte. ![]() Hai bre, n-are nimeni nevoie de bani ? ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
lungan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 961 Joined: 28 May 05 From: Focsani ![]() |
200 Euro + 4 jante de tabla + 4 cauciucuri Bridgestone.
|
--------------------
M3 - Kia Sportage
- Fiesta ST-Line Hybrid
2021 Drive carefully!
|
|
tunderbird |
![]()
|
![]() tunzator de iarba & atacator de integritatzuri Group: Members Posts: 3.193 Joined: 26 October 04 From: Bucuresti ![]() |
La ce te gandesti cand spui cu un numar mai mari?
![]() Specifica clar dimensiunile anvelopelor existente si ale celor pe care le vrei , ca doar nu sunt pantofi! ![]() Din cate inteleg eu din poze, este vorba de un Clio Symbol cu jante de aliaj pe 14". Ce numar mai mare de atat vrei ? |
--------------------
Dacia
Dacia
- B 13 ABC
1100 - '69, '70 ; 1300 - '70,'81 ; 1310cli - 2000 Renault Twingo 1,2 16V - 2001
Renault Laguna Concorde 1,6 16V - 1999 Cocoșul e mai frumos ca vulturul, numai că nu poate zbura! (N. Iorga) |
|
Flamingo |
![]()
|
Poftim ?
![]() 14" am la Hyundai i10 varianta Premium. Ce e in poze sunt de 15". Deci intentionez sa pun 16". @Lungan... Eu vreau sa dau bani nu sa iau. Multumesc. |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Flamingo, aduna-te!
![]() Rotile tale, alea din poze sunt pe 14". Hai mah, ce-i asa greu sa citesti o anvelopa. |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
Flamingo |
![]()
|
Oppss, my mistake..
'Traiti sefu'... asa e... ![]() Ma luasem dupa ce scrie in talon dar acolo am impresia ca scrie cat se recomanda maxim... ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
Flamingo |
![]()
|
...deci jante de 15" sau 16" (echipate cu cauciucuri) la schimb cu ale mele + diferenta din partea subsemnatului !
Anunt inca valabil... |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
Askary |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 6 April 09 ![]() |
Jantele le dai separat ? Daca da care este pretul ...
|
--------------------
Renault
Clio 1.5 dci
2005
|
|
Flamingo |
![]()
|
Din pacate alte jante nu am ca sa pot merge o perioada cu ele pana gasesc ce vreau... Deci nu le pot da separat. Sorry.
Haideti fratilor... 300 euro cu tot cu cauciucuri incluse, God Year pe fata si Debica pe spate cu grad de uzura... 5-7% ! |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
Flamingo |
![]()
|
In continuare anuntul este valabil.
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
Flamingo |
![]()
|
Precizare foarte importanta !!
Una din jante are o zgarietura de la o bordura nenorocita. Pretul scade cu 20 euro. Pret nou 280 euro cu tot cu cauciucurile din dotare aproape noi... sau schimb cu alte jante mai mari cu tot cu cauciucuri + diferenta ! |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
Flamingo |
![]()
|
Nimeni, nimic ?
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
Flamingo |
![]()
|
Helloooo... e cineva pe-aici ?
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
Flamingo |
![]()
|
Schimb jantele...
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
ston3man |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 6 May 08 ![]() |
QUOTE(Flamingo @ 25 Apr 2009, 23:13) Precizare foarte importanta !! Una din jante are o zgarietura de la o bordura nenorocita. Pretul scade cu 20 euro. Pret nou 280 euro cu tot cu cauciucurile din dotare aproape noi... sau schimb cu alte jante mai mari cu tot cu cauciucuri + diferenta ! mai e valabil anuntul? |
--------------------
Renault
Clio Symbol
2006
|
|
Flamingo |
![]()
|
Salut ! Mai este valabil, insa cu schimb, ca altfel nu am eu cu ce sa merg.
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
ston3man |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 6 May 08 ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 20:25 |