dacia S nova Tunyng
![]() ![]() ![]() |
dacia S nova Tunyng
tud. |
![]()
|
||
![]() Membru Fondator Group: Members Posts: 429 Joined: 13 August 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Opel
Astra
G
- I.T.P
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Dacă era hibrid, era ca al tău, lowrider, cocoșat bancurile de acumulatori.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Reckno |
![]()
|
![]() Adaug tampiti in lista de warn logs! Group: Members Posts: 523 Joined: 18 June 07 ![]() |
hai ca tot vad ca acest topic a ajuns o caterinca...ia sa vedeti ce fata are asta care a facut topicul urmator:
http://www.daciaclub.ro/-t110008.html ps:...oare o fi pus poza la vrajeala?! sau chiar asa arata el? This post has been edited by Reckno: 3 May 2009, 21:37 |
--------------------
Renault
Megane
Coupe 2011
- MAG
|
|
mihaicuc2000 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 381 Joined: 20 February 09 From: Turda, Jud. Cluj ![]() |
Inca o data!!!
SUPEEEEEEEEERRRR MASSSSSSSSSINNNNNNNNA!!! |
--------------------
Dacia Supernova
Rapsodie
2002 Incerc sa invat cate ceva in fiecare zi!
|
|
Bogyciu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.017 Joined: 11 July 07 From: Constanta ![]() |
Nu va asteptati la prea multe raspunsuri... Omul e scump la vorba, asa e el... Masina a fost facuta in Navodari la un baiat care toarna fibra, suspensia e facuta la BV, in rest nu prea mai stiu... Eu am incercat sa il intreb mai multe despre masina pe messenger si nu e dispus sa dea prea multe detalii (imi mai raspundea cu da/nu la juma de ora, pana la urma cred ca mi-a dat Ignore...) si ce am aflat despre masina am aflat de la altii... A mai facut topic pe 4Tuning si s-a inchis pana la urma, asta dupa ce proprietarul a inceput cu afirmatii de genul: cea mai tare Supenova din CT, da clasa la toti, sa moara dusmanii de ciuda... Eu eram curios sa stiu unde a facut sticla clara la faruri, dar am gasit deja un atelier in Buc si astept un raspuns... Ce nu imi place mie la masina e ca farurile nu au fost facute cu cap, cred ca nu vede nimic la 2m in fata cu tot cu bi-xenonul lui, oglinzile sunt chituite pe usa, daca ii atinge cineva oglinda trebuie sa revopseasca intreaga usa, si nu sunt de acord cu atitudinea proprietarului.... Am cautat anuntul, o scosese la vanzare, pret 4000 euro... Pacat de masina....
|
--------------------
....
....
....
- ....
|
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
si cred ca e rupta noaptea la liniute
![]() |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
eu nu i-as da nici 500 de euro ! Haideti ba baieti ca chiar nu merita ! Stiti cum e precum un mar stricat care pe exterior iti ia ochii iar la interior e stricat . Eu zic ca ale noastre arata mult mai bine ... iar la liniute va zic eu ca pierde teren . Rotile late sunt pentru stabilitate si cam atat ... loatil la fugarit pe un drum normal unde implica si curbe si va zic eu ca nu le negociaza cu viteza mare se si stie de ce !
Cand va vad ca muriti dupa o tinichea de genul turbez ![]() Cu 4000 de euro imi iau un golf 4 la mana a doua care cu siguranta te duce mult mai mult si aia e masina oricat ar spune unii si alti ca ba are km multii. |
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
mihaicuc2000 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 381 Joined: 20 February 09 From: Turda, Jud. Cluj ![]() |
Intr-un fel sunt de acord cu tine ca nu stii ce este inauntru si ce are motoul si cine stii ce, insa partea de desgn sau de exterior arat bine ce e drept!!!
Am zis si eu mai devreme arata bine dar cine stie ce are pe dedesubt!!! asta daca nu ne zice proprietarul!!! |
--------------------
Dacia Supernova
Rapsodie
2002 Incerc sa invat cate ceva in fiecare zi!
|
|
Tince1290 |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
eu propun inchiderea acestui topic.....nu prea ii vad sensul...tipul a pus niste poze si noi tot stam sa ne intrebam ce e aia si cum si ce fel....ce naiba....e aiurea....daca vrea sa posteze la poze sau la imbunatatiri si sa spuna ce a facut bine...daca nu-nu...nimeni nu e special pe forumul asta....daca e asa isi deschide fiecare cate un topic de descriere al masinii iar restul nu-si mai au sensul....serios....e prostesc topicul astaa....ne tot contrazicem noi...ca arata bine...ca nu arata....ca merge bine ca nu merge....ca oare ce-o fi si ce-o pati....nu imi schimb parerea....masina arata bine dar exista suficiente topicuri in care sa discutam despre ea.....nu cred ca e atat de speciala incat sa aiba topic separat....si cu asta eu personal am incheiat discutia pe aceasta tema
![]() ![]() This post has been edited by Tince1290: 6 May 2009, 17:35 |
--------------------
-
-
-
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
cam putine fete pe forum nu crezi ?
![]() |
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
Tince1290 |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
ba daaaaa!!!! muuult prea putine
![]() ![]() ![]() This post has been edited by Tince1290: 6 May 2009, 19:08 |
--------------------
-
-
-
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Tince1290 |
![]()
|
cred ca se refera la faptul ca sticla farurilor la supernova are niste striatii...care reflecta intr-un anumit fel lumina (asa cum trebuie)....dar multi care-si pun xenon sau angel eyes prefera sticla clara pentru ca se vede mai frumos.....s-a mai discutat mai demult...multi cauta o firma care a facut deja asa ceva pe supernova pentru ca inca ar mai avea mulajul farului si nu ar fi asa complicat....
|
--------------------
-
-
-
|
|
djasu82 |
![]()
|
cum am spus si ma repet sun doua feluri de xenoane pentru sistemul cu lupa si sistemul pe care il avem noi normal cu stiuri rizuri... Fiindca multi au comentat pe aceasta tema iar chinezi s-au reprofilat
![]() |
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Ma interesa doar unde se fac astfel de geamuri, pentru altfel de faruri, nu de nova. Restul le stiu destul de bine, inclusiv faptul ca becurile cu xenon sunt diferite doar in functie de modelul becului (H1, H4, etc.) si se pot folosi si la proiectoarele cu lupa ce pot fi introduse in far. Daca faci lucrarea asta, e bine sa ai geam clar, invers nu.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
Bogyciu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.017 Joined: 11 July 07 From: Constanta ![]() |
QUOTE(djasu82 @ 6 May 2009, 21:51) cum am spus si ma repet sun doua feluri de xenoane pentru sistemul cu lupa si sistemul pe care il avem noi normal cu stiuri rizuri... Fiindca multi au comentat pe aceasta tema iar chinezi s-au reprofilat ![]() Becurile de care zici tu sunt daor pt modelele cu stcla clara, dar au ori lupa ori oglinda striata pe faza scurta, gen Golf V (D2R pt oglinda D2S pt lupa) In momentul de fata nu exista xenon special pt farul cu sticla striata... QUOTE(vis-a-vis @ 7 May 2009, 07:59) Ma interesa doar unde se fac astfel de geamuri, pentru altfel de faruri, nu de nova. Restul le stiu destul de bine, inclusiv faptul ca becurile cu xenon sunt diferite doar in functie de modelul becului (H1, H4, etc.) si se pot folosi si la proiectoarele cu lupa ce pot fi introduse in far. Daca faci lucrarea asta, e bine sa ai geam clar, invers nu. Cauta pe Google Rotea Service, gasesti si date de contact (eu am sunat de vre-o doua ori dar nu am gasit pe nimeni), am auzit ca ei pot face sticla clara pt aproape orice model... Eu vreau sticla clara pt a pune niste lupe bi-xenon in ele (ori cele chinezesti care se gasesc in Romania, ori din faruri avariate...) Ce zici tu mai sus e exact prima varianta care o am in plan, totusi costul lupei (700 lei) plus 200 lei sticlele e putin cam mult pt mine in momentul de fata, dar pe viitor cine stie... |
--------------------
....
....
....
- ....
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
QUOTE(Bogyciu @ 7 May 2009, 14:25) Cam toate becurile cu xenon sunt echivalentul celor cu halogen. Ma refer la prindere si pozitia "filamentului". Deci, pot fi folosite foarte bine la orice tip de far daca se potrivesc la prinderi. Cele bixenon, au un soi de electromagnet ce apleaca tot becul pentru faza scurta.QUOTE(Bogyciu @ 7 May 2009, 14:25) Cauta pe Google Rotea Service, gasesti si date de contact (eu am sunat de vre-o doua ori dar nu am gasit pe nimeni), am auzit ca ei pot face sticla clara pt aproape orice model... Multumesc. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
djasu82 |
![]()
|
corect spus vis-a-vis.
Bogyciu poate te referi doar la sticla dar daca te uiti mai atent o sa observi ca striatile sunt pe oglinda ... ce imi e striatiile pe farul de sticla ce imi e pe oglinda acelasi drac. Asta se observain service la test . |
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Oglinda cărui far?
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
djasu82 |
![]()
|
cel de logan se observa pe sticla .
|
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
mickysiatat |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 6 April 09 From: Constanta ![]() |
absolut superba ... uite ca se poate si din dsn... bani sa ai si bun gust, dar in special bani
![]() |
--------------------
sper sa vina
:-ss
curand
- ct ** *** Faci dus,nevasta se uita ingrijorata/
La apometre,sa vada cat o sa vina apa calda/Inseamna ca traiesti in Romania,e o treaba ciudata.. |
|
Bogyciu |
![]()
|
QUOTE(djasu82 @ 7 May 2009, 14:39) corect spus vis-a-vis. Bogyciu poate te referi doar la sticla dar daca te uiti mai atent o sa observi ca striatile sunt pe oglinda ... ce imi e striatiile pe farul de sticla ce imi e pe oglinda acelasi drac. Asta se observain service la test . Sticla striata si oglinda striata sunt doua lucruri total diferite, oglinda striata e evolutia sticlei striate ca sa zic asa... Toate kit-urile xenon ce se gasesc pe piata de la noi si nu numai sunt nimic altceva decat o modificare ilegala si nu tocmai "safe"... Am avut bi-xenon H4 moving pe Supernova si l-am dat, asta pt ca nu am reusit la nici un service din oras sa il reglez cum trebuie... Vizionare placuta: PS: Majoritatea kit-urilor de la noi nu se rodoca la calitatea aceleia din film ![]() |
--------------------
....
....
....
- ....
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
E mic orasu' ala, cre' ca d-aia
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
aluibasarabeanu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 664 Joined: 24 August 08 From: CONSTANTA ![]() |
Fratilor!Lasati-o balta cu criticele...ca,capota are nu stiu ce,ca bara are alta culoare,ca jantele sunt naspa,ca mai stiu eu ce...Daca sunteti tari puneti voi o poza cu o Supernova mai tare decat asta!(de design vorbind).Eu am vazut-o si in realitate,arata spectaculos masina si este foarte ,foarte bine lucrata,nu are lufturi mari ,are o linie impecabila,barele sun facute cu mult bun gust si intreaga masina e cu bun gust,spre exemplu eleronul,este exact ce se potriveste unei astfel de masini nu panaramele ale mari si urate pe care le au unii si nu au nici un efect,nu liniute cromate pe toata masina,nu bandouri sau oglinzi de Solenza care arata oribil,nu abtibilduri pe usi cu diferite firme ca in NFS ,nu guri de aerisire pe capota care se gasesc in bazar si nici macar nu le vopsesc in culoarea capotei si asa mai departe,ca nu o fi prea practica masina nu contest,ca e tot dacie si ploua in ea iarasi nu contest dar ca design categoric este cea mai tare din Romania .Cine contesta sa vina cu dovezi,adica alte Supernove mai frumoase ca asta.Bravo lui !Nu ca a dat o caruta de bani ci pentru ca a facut ceva Frumos.
8 May 2009, 01:12: Scuze ca revin.Lucrurile bine facute tin foarte mult de detalii.Uitati-va atent la distanta dintre capota si masca!!!Cati dintre voi se pot lauda cu linia aia perfecta?Uitati-va la plase!Care dintre voi poate sa arate niste plase perfect drepte?(care are bineinteles)Caruia dintre voi i se inchide hayonul asa bine?Cati dintre noi avem usile pe aceeasi linie?De farurile clare ce sa mai zic!Are vreunul?Ce daca are omul oglinzi de nu stiu ce Bmw?Arata beton si sunt puse cu mare grija la detalii,nu alea din bazar de atarna garniturile pe afara,si cate si mai cate ...nu mi-o luati in nume de rau dar eu mi-as dori o masina facuta cu stil si atentie la detalii.Numai bine tuturor si numai revin. This post has been edited by aluibasarabeanu: 8 May 2009, 00:12 |
--------------------
Renault
Megane 2.2
1,6 16v anul 2006
- Necunoscut momentan
|
|
mihai 83 |
![]()
|
![]() Membru stelist Group: Members Posts: 179 Joined: 9 May 07 From: Bucuresti nasol ![]() |
Dak eram si eu din constanta,la fel vb.Marea supernova cu marele tuning.Aha.hai k mai vb...
|
--------------------
dacia
super nova
2002-clima
- B-xx-xxx
|
|
Bulldog |
![]()
|
![]() "Nembru" Group: Members Posts: 566 Joined: 6 February 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Vis-a-vis, vrei sa iti pui sticla clara si xenon pe "negresa" sau pe "esteit"?
|
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
Taxi Imi scot mașina in ploaie să se tuneze cand tună
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Prima varianta
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
djasu82 |
![]()
|
QUOTE(aluibasarabeanu @ 8 May 2009, 00:52) Fratilor!Lasati-o balta cu criticele...ca,capota are nu stiu ce,ca bara are alta culoare,ca jantele sunt naspa,ca mai stiu eu ce...Daca sunteti tari puneti voi o poza cu o Supernova mai tare decat asta!(de design vorbind).Eu am vazut-o si in realitate,arata spectaculos masina si este foarte ,foarte bine lucrata,nu are lufturi mari ,are o linie impecabila,barele sun facute cu mult bun gust si intreaga masina e cu bun gust,spre exemplu eleronul,este exact ce se potriveste unei astfel de masini nu panaramele ale mari si urate pe care le au unii si nu au nici un efect,nu liniute cromate pe toata masina,nu bandouri sau oglinzi de Solenza care arata oribil,nu abtibilduri pe usi cu diferite firme ca in NFS ,nu guri de aerisire pe capota care se gasesc in bazar si nici macar nu le vopsesc in culoarea capotei si asa mai departe,ca nu o fi prea practica masina nu contest,ca e tot dacie si ploua in ea iarasi nu contest dar ca design categoric este cea mai tare din Romania .Cine contesta sa vina cu dovezi,adica alte Supernove mai frumoase ca asta.Bravo lui !Nu ca a dat o caruta de bani ci pentru ca a facut ceva Frumos. <span class='edit'>8 May 2009, 01:12:</span> Scuze ca revin.Lucrurile bine facute tin foarte mult de detalii.Uitati-va atent la distanta dintre capota si masca!!!Cati dintre voi se pot lauda cu linia aia perfecta?Uitati-va la plase!Care dintre voi poate sa arate niste plase perfect drepte?(care are bineinteles)Caruia dintre voi i se inchide hayonul asa bine?Cati dintre noi avem usile pe aceeasi linie?De farurile clare ce sa mai zic!Are vreunul?Ce daca are omul oglinzi de nu stiu ce Bmw?Arata beton si sunt puse cu mare grija la detalii,nu alea din bazar de atarna garniturile pe afara,si cate si mai cate ...nu mi-o luati in nume de rau dar eu mi-as dori o masina facuta cu stil si atentie la detalii.Numai bine tuturor si numai revin. Si crezi ca merita atatia bani ? eu o pot transforma intr-o saptamana daca imi doresc asa cu ardoare dar parerea mea e ca imi place mai mult asa cum e ea. Parca ar fi cozmetizata precum o pitipoanca ![]() |
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
melomanuu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 600 Joined: 10 March 07 From: Timisoara ![]() |
Masina ca design este foarte reusita. Eu am gasit pozele astea mai de mult pe net si mi-a placut foarte mult cum arata masina. Eu sunt de acord ca gusturile nu se discuta, dar aici mai intra si invidia unora.
@aluibasarabeanu incearca sa cauti pe aici pe forum fosta nova a lu Fred sa vezi cam cum arata masina aia acum vreo 4-5 ani, daca nu mai bine. Pe vremea aia sunt sigur ca multi de pe aici daca ati fi vazut-o pe strada nu stiati ce masina e. Oricum respect munca care a depuso la masina aia si daca vin altii iar cu intrebari de genul :"se merita??" da, se merita, omul si-a facut placerea, si-a facut masina cum i-a placut lui si cu siguranta foarte multi de aici de pe forum daca trageti o linie sa vedeti cam cati bani ati bagat in masina de cand o aveti, fara sa-i faceti mari modificari, doar intretinere si lucruri utile, o sa va minunati. |
--------------------
dacia
super nova
2001 clima
- TM86SRG
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 10:06 |