DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages < 1 2 3 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> dacia S nova Tunyng

tud.
post 3 May 2009, 21:29
Post #31

Membru Fondator

Group: Members
From: Bucuresti

da ti3sto,si tu ai un cotet foarte jmeker,e cumva hibrid?

This post has been edited by tud.: 3 May 2009, 21:29

--------------------
Opel Astra G - I.T.P
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
C a t a l i n
post 3 May 2009, 21:32
Post #32

Dacă era hibrid, era ca al tău, lowrider, cocoșat bancurile de acumulatori.

--------------------
- - -
Când vrei și, și, iese nici, nici!
+
Reckno
post 3 May 2009, 21:35
Post #33

Adaug tampiti in lista de warn logs!

hai ca tot vad ca acest topic a ajuns o caterinca...ia sa vedeti ce fata are asta care a facut topicul urmator:
http://www.daciaclub.ro/-t110008.html

ps:...oare o fi pus poza la vrajeala?! sau chiar asa arata el?

This post has been edited by Reckno: 3 May 2009, 21:37

--------------------
Renault Megane Coupe 2011 - MAG
+
mihaicuc2000
post 4 May 2009, 21:18
Post #34

Membru autentic

From: Turda, Jud. Cluj

Inca o data!!!
SUPEEEEEEEEERRRR MASSSSSSSSSINNNNNNNNA!!!

--------------------
Dacia Supernova Rapsodie 2002
Incerc sa invat cate ceva in fiecare zi!
+
Bogyciu
post 5 May 2009, 20:49
Post #35

Membru autentic

From: Constanta

Nu va asteptati la prea multe raspunsuri... Omul e scump la vorba, asa e el... Masina a fost facuta in Navodari la un baiat care toarna fibra, suspensia e facuta la BV, in rest nu prea mai stiu... Eu am incercat sa il intreb mai multe despre masina pe messenger si nu e dispus sa dea prea multe detalii (imi mai raspundea cu da/nu la juma de ora, pana la urma cred ca mi-a dat Ignore...) si ce am aflat despre masina am aflat de la altii... A mai facut topic pe 4Tuning si s-a inchis pana la urma, asta dupa ce proprietarul a inceput cu afirmatii de genul: cea mai tare Supenova din CT, da clasa la toti, sa moara dusmanii de ciuda... Eu eram curios sa stiu unde a facut sticla clara la faruri, dar am gasit deja un atelier in Buc si astept un raspuns... Ce nu imi place mie la masina e ca farurile nu au fost facute cu cap, cred ca nu vede nimic la 2m in fata cu tot cu bi-xenonul lui, oglinzile sunt chituite pe usa, daca ii atinge cineva oglinda trebuie sa revopseasca intreaga usa, si nu sunt de acord cu atitudinea proprietarului.... Am cautat anuntul, o scosese la vanzare, pret 4000 euro... Pacat de masina....

--------------------
.... .... .... - ....
+
and_rei
post 5 May 2009, 21:08
Post #36

Membru multumit de fosta lui SupeRNova

si cred ca e rupta noaptea la liniute biggrin.gif.sunt curios cum arata interiorul

--------------------
Renault Megane 2.1 Silver 2005
"Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
+
djasu82
post 5 May 2009, 21:32
Post #37

MEMBRU DACIA CLUB

From: Bucuresti ...

eu nu i-as da nici 500 de euro ! Haideti ba baieti ca chiar nu merita ! Stiti cum e precum un mar stricat care pe exterior iti ia ochii iar la interior e stricat . Eu zic ca ale noastre arata mult mai bine ... iar la liniute va zic eu ca pierde teren . Rotile late sunt pentru stabilitate si cam atat ... loatil la fugarit pe un drum normal unde implica si curbe si va zic eu ca nu le negociaza cu viteza mare se si stie de ce !
Cand va vad ca muriti dupa o tinichea de genul turbez biggrin.gif
Cu 4000 de euro imi iau un golf 4 la mana a doua care cu siguranta te duce mult mai mult si aia e masina oricat ar spune unii si alti ca ba are km multii.

--------------------
Dacia Super Nova Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm 1999 / 2003 / 2008 /2011 - nnn
+
mihaicuc2000
post 6 May 2009, 16:07
Post #38

Membru autentic

From: Turda, Jud. Cluj

Intr-un fel sunt de acord cu tine ca nu stii ce este inauntru si ce are motoul si cine stii ce, insa partea de desgn sau de exterior arat bine ce e drept!!!
Am zis si eu mai devreme arata bine dar cine stie ce are pe dedesubt!!! asta daca nu ne zice proprietarul!!!

--------------------
Dacia Supernova Rapsodie 2002
Incerc sa invat cate ceva in fiecare zi!
+
Tince1290
post 6 May 2009, 17:34
Post #39

Membru cititor

eu propun inchiderea acestui topic.....nu prea ii vad sensul...tipul a pus niste poze si noi tot stam sa ne intrebam ce e aia si cum si ce fel....ce naiba....e aiurea....daca vrea sa posteze la poze sau la imbunatatiri si sa spuna ce a facut bine...daca nu-nu...nimeni nu e special pe forumul asta....daca e asa isi deschide fiecare cate un topic de descriere al masinii iar restul nu-si mai au sensul....serios....e prostesc topicul astaa....ne tot contrazicem noi...ca arata bine...ca nu arata....ca merge bine ca nu merge....ca oare ce-o fi si ce-o pati....nu imi schimb parerea....masina arata bine dar exista suficiente topicuri in care sa discutam despre ea.....nu cred ca e atat de speciala incat sa aiba topic separat....si cu asta eu personal am incheiat discutia pe aceasta tema wink.gif....drumuri bune baieti!!! (si fete tongue.gif)

This post has been edited by Tince1290: 6 May 2009, 17:35

--------------------
- - -
+
djasu82
post 6 May 2009, 18:57
Post #40

MEMBRU DACIA CLUB

cam putine fete pe forum nu crezi ? biggrin.gif

--------------------
Dacia Super Nova Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm 1999 / 2003 / 2008 /2011 - nnn
+
Tince1290
post 6 May 2009, 19:08
Post #41

Membru cititor

ba daaaaa!!!! muuult prea putine biggrin.gif....dar asa sunt fetele....le plac masinile cand le au prietenii lor si le plimba cu ele peste tot tongue.gif...in rest nu le prea pasa....sa fim multumiti cu cele cateva fete pe care le avem pe forum tongue.gif

This post has been edited by Tince1290: 6 May 2009, 19:08

--------------------
- - -
+
vis-a-vis
post 6 May 2009, 19:18
Post #42

DaciaClubber

QUOTE(djasu82 @ 2 May 2009, 09:12)
Poate auzim ca are motor v16 pe ea ca asta le intrece pe toate .
*

Cel de pe Veyron?

QUOTE(Bogyciu @ 5 May 2009, 21:49)
Eu eram curios sa stiu unde a facut sticla clara la faruri, dar am gasit deja un atelier in Buc si astept un raspuns...
*

Detaliaza...

--------------------
Dacia Logan MCV 1.5 DCi
Life is a journey, not a destination.
+
Tince1290
post 6 May 2009, 20:56
Post #43

Membru cititor

cred ca se refera la faptul ca sticla farurilor la supernova are niste striatii...care reflecta intr-un anumit fel lumina (asa cum trebuie)....dar multi care-si pun xenon sau angel eyes prefera sticla clara pentru ca se vede mai frumos.....s-a mai discutat mai demult...multi cauta o firma care a facut deja asa ceva pe supernova pentru ca inca ar mai avea mulajul farului si nu ar fi asa complicat....

--------------------
- - -
+
djasu82
post 6 May 2009, 21:51
Post #44

MEMBRU DACIA CLUB

cum am spus si ma repet sun doua feluri de xenoane pentru sistemul cu lupa si sistemul pe care il avem noi normal cu stiuri rizuri... Fiindca multi au comentat pe aceasta tema iar chinezi s-au reprofilat tongue.gif sunt mai multe masini cu geamuri din sticla cu rizuri.

--------------------
+
vis-a-vis
post 7 May 2009, 07:59
Post #45

DaciaClubber

Ma interesa doar unde se fac astfel de geamuri, pentru altfel de faruri, nu de nova. Restul le stiu destul de bine, inclusiv faptul ca becurile cu xenon sunt diferite doar in functie de modelul becului (H1, H4, etc.) si se pot folosi si la proiectoarele cu lupa ce pot fi introduse in far. Daca faci lucrarea asta, e bine sa ai geam clar, invers nu.

--------------------
Dacia Logan MCV 1.5 DCi
+
and_rei
post 7 May 2009, 12:00
Post #46

Membru multumit de fosta lui SupeRNova

QUOTE(djasu82 @ 5 May 2009, 21:32)
Cu 4000 de euro imi iau un golf 4 la mana a doua care cu siguranta te duce mult mai mult si aia e masina oricat ar spune unii si alti ca ba are km multii.
*

chiar ca.si daca are multi km inseamna ca poate biggrin.gif

--------------------
Renault Megane 2.1 Silver 2005
"Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
+
Bogyciu
post 7 May 2009, 13:25
Post #47

Membru autentic

QUOTE(djasu82 @ 6 May 2009, 21:51)
cum am spus si ma repet sun doua feluri de xenoane pentru sistemul cu lupa si sistemul pe care il avem noi normal cu stiuri rizuri... Fiindca multi au comentat pe aceasta tema iar chinezi s-au reprofilat tongue.gif sunt mai multe masini cu geamuri din sticla cu rizuri.
*

Becurile de care zici tu sunt daor pt modelele cu stcla clara, dar au ori lupa ori oglinda striata pe faza scurta, gen Golf V (D2R pt oglinda D2S pt lupa) In momentul de fata nu exista xenon special pt farul cu sticla striata...

QUOTE(vis-a-vis @ 7 May 2009, 07:59)
Ma interesa doar unde se fac astfel de geamuri, pentru altfel de faruri, nu de nova. Restul le stiu destul de bine, inclusiv faptul ca becurile cu xenon sunt diferite doar in functie de modelul becului (H1, H4, etc.) si se pot folosi si la proiectoarele cu lupa ce pot fi introduse in far. Daca faci lucrarea asta, e bine sa ai geam clar, invers nu.
*

Cauta pe Google Rotea Service, gasesti si date de contact (eu am sunat de vre-o doua ori dar nu am gasit pe nimeni), am auzit ca ei pot face sticla clara pt aproape orice model... Eu vreau sticla clara pt a pune niste lupe bi-xenon in ele (ori cele chinezesti care se gasesc in Romania, ori din faruri avariate...) Ce zici tu mai sus e exact prima varianta care o am in plan, totusi costul lupei (700 lei) plus 200 lei sticlele e putin cam mult pt mine in momentul de fata, dar pe viitor cine stie...

--------------------
.... .... .... - ....
+
vis-a-vis
post 7 May 2009, 13:38
Post #48

DaciaClubber

QUOTE(Bogyciu @ 7 May 2009, 14:25)
In momentul de fata nu exista xenon special pt farul cu sticla striata...
*

Cam toate becurile cu xenon sunt echivalentul celor cu halogen. Ma refer la prindere si pozitia "filamentului". Deci, pot fi folosite foarte bine la orice tip de far daca se potrivesc la prinderi. Cele bixenon, au un soi de electromagnet ce apleaca tot becul pentru faza scurta.
QUOTE(Bogyciu @ 7 May 2009, 14:25)
Cauta pe Google Rotea Service, gasesti si date de contact (eu am sunat de vre-o doua ori dar nu am gasit pe nimeni), am auzit ca ei pot face sticla clara pt aproape orice model...
*

Multumesc.

--------------------
Dacia Logan MCV 1.5 DCi
+
djasu82
post 7 May 2009, 14:39
Post #49

MEMBRU DACIA CLUB

corect spus vis-a-vis.
Bogyciu poate te referi doar la sticla dar daca te uiti mai atent o sa observi ca striatile sunt pe oglinda ... ce imi e striatiile pe farul de sticla ce imi e pe oglinda acelasi drac. Asta se observain service la test .

--------------------
+
C a t a l i n
post 7 May 2009, 14:41
Post #50

Oglinda cărui far?

--------------------
- - -
Când vrei și, și, iese nici, nici!
+
djasu82
post 7 May 2009, 15:02
Post #51

MEMBRU DACIA CLUB

cel de logan se observa pe sticla .

--------------------
+
mickysiatat
post 7 May 2009, 18:57
Post #52

Membru incepator

absolut superba ... uite ca se poate si din dsn... bani sa ai si bun gust, dar in special bani smile.gif

--------------------
sper sa vina :-ss curand - ct ** ***
Faci dus,nevasta se uita ingrijorata/
La apometre,sa vada cat o sa vina apa calda/Inseamna ca traiesti in Romania,e o treaba ciudata..
+
Bogyciu
post 7 May 2009, 19:11
Post #53

Membru autentic

QUOTE(djasu82 @ 7 May 2009, 14:39)
corect spus vis-a-vis.
Bogyciu poate te referi doar la sticla dar daca te uiti mai atent o sa observi ca striatile sunt pe oglinda ... ce imi e striatiile pe farul de sticla ce imi e pe oglinda acelasi drac. Asta se observain service la test .
*

Sticla striata si oglinda striata sunt doua lucruri total diferite, oglinda striata e evolutia sticlei striate ca sa zic asa...

Toate kit-urile xenon ce se gasesc pe piata de la noi si nu numai sunt nimic altceva decat o modificare ilegala si nu tocmai "safe"... Am avut bi-xenon H4 moving pe Supernova si l-am dat, asta pt ca nu am reusit la nici un service din oras sa il reglez cum trebuie...

Vizionare placuta:

PS: Majoritatea kit-urilor de la noi nu se rodoca la calitatea aceleia din film blush.gif

--------------------
.... .... .... - ....
+
vis-a-vis
post 7 May 2009, 19:24
Post #54

DaciaClubber

E mic orasu' ala, cre' ca d-aia wink.gif

--------------------
Dacia Logan MCV 1.5 DCi
+
aluibasarabeanu
post 7 May 2009, 23:52
Post #55

Membru autentic

From: CONSTANTA

Fratilor!Lasati-o balta cu criticele...ca,capota are nu stiu ce,ca bara are alta culoare,ca jantele sunt naspa,ca mai stiu eu ce...Daca sunteti tari puneti voi o poza cu o Supernova mai tare decat asta!(de design vorbind).Eu am vazut-o si in realitate,arata spectaculos masina si este foarte ,foarte bine lucrata,nu are lufturi mari ,are o linie impecabila,barele sun facute cu mult bun gust si intreaga masina e cu bun gust,spre exemplu eleronul,este exact ce se potriveste unei astfel de masini nu panaramele ale mari si urate pe care le au unii si nu au nici un efect,nu liniute cromate pe toata masina,nu bandouri sau oglinzi de Solenza care arata oribil,nu abtibilduri pe usi cu diferite firme ca in NFS ,nu guri de aerisire pe capota care se gasesc in bazar si nici macar nu le vopsesc in culoarea capotei si asa mai departe,ca nu o fi prea practica masina nu contest,ca e tot dacie si ploua in ea iarasi nu contest dar ca design categoric este cea mai tare din Romania .Cine contesta sa vina cu dovezi,adica alte Supernove mai frumoase ca asta.Bravo lui !Nu ca a dat o caruta de bani ci pentru ca a facut ceva Frumos.

8 May 2009, 01:12:
Scuze ca revin.Lucrurile bine facute tin foarte mult de detalii.Uitati-va atent la distanta dintre capota si masca!!!Cati dintre voi se pot lauda cu linia aia perfecta?Uitati-va la plase!Care dintre voi poate sa arate niste plase perfect drepte?(care are bineinteles)Caruia dintre voi i se inchide hayonul asa bine?Cati dintre noi avem usile pe aceeasi linie?De farurile clare ce sa mai zic!Are vreunul?Ce daca are omul oglinzi de nu stiu ce Bmw?Arata beton si sunt puse cu mare grija la detalii,nu alea din bazar de atarna garniturile pe afara,si cate si mai cate ...nu mi-o luati in nume de rau dar eu mi-as dori o masina facuta cu stil si atentie la detalii.Numai bine tuturor si numai revin.

This post has been edited by aluibasarabeanu: 8 May 2009, 00:12

--------------------
Renault Megane 2.2 1,6 16v anul 2006 - Necunoscut momentan
+
mihai 83
post 8 May 2009, 00:28
Post #56

Membru stelist

From: Bucuresti nasol

Dak eram si eu din constanta,la fel vb.Marea supernova cu marele tuning.Aha.hai k mai vb...

--------------------
dacia super nova 2002-clima - B-xx-xxx
+
Bulldog
post 8 May 2009, 01:09
Post #57

"Nembru"

From: Cluj-Napoca

Vis-a-vis, vrei sa iti pui sticla clara si xenon pe "negresa" sau pe "esteit"?

--------------------
Bicicleta, RATUC, Taxi
Imi scot mașina in ploaie să se tuneze cand tună
+
vis-a-vis
post 8 May 2009, 08:09
Post #58

DaciaClubber

Prima varianta blush.gif

--------------------
Dacia Logan MCV 1.5 DCi
+
djasu82
post 8 May 2009, 19:39
Post #59

MEMBRU DACIA CLUB

QUOTE(aluibasarabeanu @ 8 May 2009, 00:52)
Fratilor!Lasati-o balta cu criticele...ca,capota are nu stiu ce,ca bara are alta culoare,ca jantele sunt naspa,ca mai stiu eu ce...Daca sunteti tari puneti voi o poza cu o Supernova mai tare decat asta!(de design vorbind).Eu am vazut-o si in realitate,arata spectaculos masina si este foarte ,foarte bine lucrata,nu are lufturi mari ,are o linie impecabila,barele sun facute cu mult bun gust si intreaga masina e cu bun gust,spre exemplu eleronul,este exact ce se potriveste unei astfel de masini nu panaramele ale mari si urate pe care le au unii si nu au nici un efect,nu liniute cromate pe toata masina,nu bandouri sau oglinzi de Solenza care arata oribil,nu abtibilduri pe usi cu diferite firme ca in NFS ,nu guri de aerisire pe capota care se gasesc in bazar si nici macar nu le vopsesc in culoarea capotei si asa mai departe,ca nu o fi prea practica masina nu contest,ca e tot dacie si ploua in ea iarasi nu contest dar ca design categoric este cea mai tare din Romania .Cine contesta sa vina cu dovezi,adica alte Supernove mai frumoase ca asta.Bravo lui !Nu ca a dat o caruta de bani ci pentru ca a facut ceva Frumos.

<span class='edit'>8 May 2009, 01:12:</span>
Scuze ca revin.Lucrurile bine facute tin foarte mult de detalii.Uitati-va atent la distanta dintre capota si masca!!!Cati dintre voi se pot lauda cu linia aia perfecta?Uitati-va la plase!Care dintre voi poate sa arate niste plase perfect drepte?(care are bineinteles)Caruia dintre voi i se inchide hayonul asa bine?Cati dintre noi avem usile pe aceeasi linie?De farurile clare ce sa mai zic!Are vreunul?Ce daca are omul oglinzi de nu stiu ce Bmw?Arata beton si sunt puse cu mare grija la detalii,nu alea din bazar de atarna garniturile pe afara,si cate si mai cate ...nu mi-o luati in nume de rau dar eu mi-as dori o masina facuta cu stil si atentie la detalii.Numai bine tuturor si numai revin.
*

Si crezi ca merita atatia bani ? eu o pot transforma intr-o saptamana daca imi doresc asa cu ardoare dar parerea mea e ca imi place mai mult asa cum e ea. Parca ar fi cozmetizata precum o pitipoanca biggrin.gif a daca era si motorul modificat avea sistem de nox pe ea precum vizualizam acele ceasuri atunci da. Dar 4 fibre de sticla modelate 2 bixenoane 2 oglnzi laterale plsu doua evacuari nu cred ca e asa de spectaculos. O dai cu craci in sus si dupa aceea te intrebi cum am mai spus fromoasa la exterior stricata pe interior.

--------------------
+
melomanuu
post 9 May 2009, 12:21
Post #60

Membru autentic

From: Timisoara

Masina ca design este foarte reusita. Eu am gasit pozele astea mai de mult pe net si mi-a placut foarte mult cum arata masina. Eu sunt de acord ca gusturile nu se discuta, dar aici mai intra si invidia unora.

@aluibasarabeanu incearca sa cauti pe aici pe forum fosta nova a lu Fred sa vezi cam cum arata masina aia acum vreo 4-5 ani, daca nu mai bine. Pe vremea aia sunt sigur ca multi de pe aici daca ati fi vazut-o pe strada nu stiati ce masina e.

Oricum respect munca care a depuso la masina aia si daca vin altii iar cu intrebari de genul :"se merita??" da, se merita, omul si-a facut placerea, si-a facut masina cum i-a placut lui si cu siguranta foarte multi de aici de pe forum daca trageti o linie sa vedeti cam cati bani ati bagat in masina de cand o aveti, fara sa-i faceti mari modificari, doar intretinere si lucruri utile, o sa va minunati.

--------------------
dacia super nova 2001 clima - TM86SRG
+
3 Pages < 1 2 3 >
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 10th May 2025 - 10:06
Forum Renault