jiclere D1400, de care sa iau?
![]() ![]() ![]() |
jiclere D1400, de care sa iau?
gangara |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 882 Joined: 30 October 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
2011/E2
- rosii
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
pomenea liviudiaconu de saiba aia decalita de ani de zile pe acest forum..
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
bobu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 1 May 07 ![]() |
Salutare,
am curatat si eu carbul astazi (1400) si am gasit infipt un jiclor de ralanti cu orificiul de benzina foarte mare (peste 1 milimetru). Doresc sa mentionez ca am consum foarte mare (9 litrii afara), in oras...de subaru forester. L-am pus alaturi de un alt jiclor ralanti (0.50) pe care il aveam de 6 ani in portbagaj si de un cioc de papagal (0.45). Se observa ca cele doua orificii de la jicloarele calibrate sunt aproximativ identice si foarte mici fata de cel pe care l-am avut pe masina. Faza este ca pe ambele de ralanti scrie 0.50. Abia acum m-a apucat curiozitatea sa verific si eu ce am in carburator, si sa compar cu setul cumparat in 2003 (original de carfil)...ce rau imi pare!!! Puneti mana si verificati macar la ochi pt diferente intre jicloare identice sa nu patiti ca mine!!![SIZE=7] This post has been edited by bobu: 3 Jan 2010, 20:51 Attached thumbnail(s) DSCF0467.JPG ( Size: 86.37k ) Number of downloads: 205 |
--------------------
dacia
1310 break
1999
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
Pai si celelalte gauri din jiglor cum sunt? Eu nu cred ca din cauza lui ai tu consumul asa mare, mai ales in afara.
|
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
iopp |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 21 August 12 ![]() |
Pe langa saibele de cupru am pus, decupate dintr-o garnitura veche de carburator, de aia de hartie, in jurul gaurilor de cca 6 mm SAIBE de HARTIE
Saibele de cupru sunt degeaba. Jiclorul cu cioc, papagal, cumparat din comert... de toata cacaua, avea defecte de turnare de sarea benzina ca din butoi. Am luat si am strans seturi de jicloare de la trei masini de la remat si surpriza papagalul si surubul de la una din ele e clar de calitate net superioara celorlalte doua si fata de cel din comert cu defect. Ma minunez de halul in care imbartanesc furtunele la dacie, si realizez ca trebuie si acestea schimbate cate unu cate unu |
--------------------
dacie
1310 break
1988 tlx am impresia
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 09:43 |