Cum sa-ti strici PDA-ul, Nu spalati ecranul cu Mr. Musculo
![]() ![]() ![]() |
Cum sa-ti strici PDA-ul, Nu spalati ecranul cu Mr. Musculo
bzip2 |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 151 Joined: 5 September 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
-------------------- loose bits sink chips
|
|||
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Da' ma intreb...ce faceti cu Palm-ul conectat la net prin cradle?
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
6210 nu suporta GPRS, nu? Ca va trebui sa plec cateva zile si CSD ma omoara. Mai ales pe cartela...27 centi minutu....am ras in hohote (la propriu) cand am vazut preturile pe saitu orengi.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
bzip2 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 151 Joined: 5 September 02 From: Bucuresti ![]() |
Ba Andrei, pana sa-ti "introduci" tu parerea, thread-ul asta era ok, acum s-a dat pe caterinca... te rog eu, fa putina curatenie.
![]() @miki: nu cred ca exista GPRS cand a aparut 6210... cat despre csd, 6 centi pe minut ti se mai pare mult, dar 1 cent pe minut in afara orelor de varf ? (pe abonament, nu cartela). |
-------------------- loose bits sink chips
|
|
Vlad Georgescu |
![]()
|
![]() /----\ <--- Logan Group: Members Posts: 342 Joined: 24 July 03 From: Bucuresti ![]() |
O solutie poate fi Zapp-ul.. net-ul e mult mai ieftin decit la Connex si merge repede (numai daca faceti setarile corecte si respectati toate sfaturile, uneori ilogice, de la customer support-ul de la Zapp).
Eu personal nu am Zapp. Ma enerveaza faptul ca nici un mobil de-al lor n-are Bluetooth si ca nici unul nu este smartphone adevarat. Cit aveam PDA-ul, foloseam GPRS prin Connex la 1$ / MB. E mult, dar cind ai nevoie cu adevarat te poate scoate din multe probleme! Cit despre PDA, il curatam cu Mr. Musculo si cu hirtie igienica Zewa din aia foarte fina - nu lasa nici o scama, nici nu zgiria ecranul. Cred insa ca Mr. Musculo l-a rapus pe PDA-ul meu. Am aflat numerele de telefon de la service-uri de PDA-uri HP.. dupa ce vorbesc cu ei o sa va spun daca s-a rezolvat sau nu. E nasol fara PDA. In primele 2 zile dupa ce s-a defectat am fost in sevraj, dar mi-am revenit, mai ales ca mai am totusi o vechitura de Palm IIIxe. Un lucru ironic este ca mi s-a defectat a doua zi dupa ce transferasem pe card-ul SD vreo 35 de carti in format electronic (chm) despre project management si alte subiecte interesante, si abia asteptam sa citesc! Unul din softurile meseriase care exista pe Palm si nu exista pe Pocket PC este Shadow Plan de la http://www.codejedi.com/ .. este un soft de project management mai neconventional, cu care se poate aplica perfect metoda expusa de David Allen in cartea sa Getting Things Done http://www.davidco.com/ Ma rog, nu stiu daca pe aici exista cunoscatori ai acestei metode de planificare a timpului, dar in vest e foarte populara printre programatori si oameni de afaceri. This post has been edited by Vlad Georgescu: 5 Mar 2005, 03:35 |
--------------------
Volțvagăn
Glonț
2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8
- - Athos, Porcos si Bairamis
|
|
Bogdan_F |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 335 Joined: 30 June 03 ![]() |
Eu am un Palm Tungsten E, de care sunt f multumit. Are caracasa metalica iar pentru ecran folosesc o folie de tip Screeen Protector. Este foarte buna folia asta pentru ca fereste scranul de mizerii, zgarieturi si alte alea.
Am vazut pe la Diverta sau Media Galaxy de vanzare, insa la un pret destul de mare (cca 1 mil un pachet cu 10 folii de protectie). Mie mi-ar fi nevoie de 1 la 6 luni, asa ca daca mai vrea cineva sa luam legatura pentru a lua un pachet de folii in comun (iesim la cca.100k folia) |
--------------------
Ford Fiesta
1.4 TDCi
2006
|
|
adso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 19 January 04 ![]() |
alex,
multumesc mult! a mers. mai am doar sa ma lamuresc cum e cu web clippings, pentru ca singura conexiune disponibila acolo e network dialer sau cam asa ceva. pana ma lamuresc, merg cu blazer, care are propriul modul de proxy. as vrea sa trec pe vagabond. e bine sa iti poti conecta palmul la net, pentru mail, si alte actualizari. nu e vital, dar e comod. oricum, vreau sa upgradez serios in curand, inclusiv cu o tastatura. voi ramane insa pe platforma palm. |
-------------------- Call me Ishmael...
|
|
driverx |
![]()
|
Am instalat Softick PPP. Merge excelent. YM, Mail, Web. au mers fara probleme.
Pentru WWW eu folosesc Eudora Suite. Voi? Pana mai ieri pentru mail foloseam Eudora mail, dar am trecut pe Agendus cu toate (PIM, SMS, MAIL). |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Vlad Georgescu |
![]()
|
![]() /----\ <--- Logan Group: Members Posts: 342 Joined: 24 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Eu pentru Palm folosesc Plucker. Consta dintr-o aplicatie palm si una desktop.
Cu aplicatia desktop alegi ce vrei sa iei - pagini web, fisiere text, etc. Aplicatia desktop ti le "face pachet" si le pune pe Palm, unde le poti citi. Evident, nu e acces online la internet, dar ajuta mult la citit. Pentru Pocket PC folosesc TomeRaider, care-i un e-book reader foarte bun. |
--------------------
Volțvagăn
Glonț
|
|
alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
Pentru browsing folosesc Blazer. Pentru mail tocmai am descoperit un client bestial, SnapperMail. Il gasiti la http://www.snappermail.com/wireless/email/features.cfm
Pentru YM eu folosesc Causerie. Si asta e foarte misto, multitasking, iti apar mesajele din orice aplicatie. http://www.mantragroup.com/causerie.htm |
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
driverx |
![]()
|
@alex
!0x for the infos. Acum doua zile mi-am instalat VeriChat. Eu nu stau fara net pe calc Desktop, dar se intampla sa mai imi trebuiasca. Dar in rarele ocazii plec cateva zile...toate trebuie sa imi mearga sa fie OK. O sa incerc si Causerie. Intrebare: exista ceva applicatie care sa rastoarne display-ul cu 270 sau 90 grade, dar applicatiile sa mearga bine. ...exista asa ceva? This post has been edited by driverx: 6 Mar 2005, 11:22 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
alex |
![]()
|
Pai nu iti foloseste la nimic. Rezolutia noastra este de 160x160, deci un patrat. Oricum ai intoarce imaginea, tot atata ai rezolutia pe lungime deci iti incape aceeasi informatie. Aplicatia care stie sa faca ce vrei tu este eReader, cititorul de carti electronice. Instaleaza-l si o sa vezi ca degeaba rotesti ecranul.
|
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
driverx |
![]()
|
Are rost si iti zic de ce. Chiar daca cu rezolutia nu castigi nimic, ai tastele in dreapta, sau stanga, in functie de cum a fost rotit. Avand si protectia aia de ecran din piele, ma deranjaza la handling-ul Palm-ului. De exemplu daca e rotit 90 grade, am protectia jos si tastele in dreapta....ca doar nu scrolezi cu pen-ul...
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Vlad Georgescu |
![]()
|
Unele palm-uri de la Sony au o rotita de scroll care-ti vine exact la degetul mare cind tii palm-ul in pozitie normala. Pacat ca Sony se retrage de pe piata de PDA-uri.
Eu cind o sa mor, o sa cer sa fiu ingropat cu PDA-ul si cu multe din cartile si DVD-urile preferate. |
--------------------
Volțvagăn
Glonț
|
|
alex |
![]()
|
Aparatoarea de piele se pliaza si intra sub Palm cand il tii in mana
|
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
driverx |
![]()
|
Am o problema..maaaare. Am instalat Agendus. De atunci imi merge ca dracu Palm-ul. Ca sa nu zic ca intratul pe net este mai greu decat castigatul la loterie. M-a terminat psihic deja. Am stricat atatia bani ca sa stea max 50 secs conectat, sa se blocheze, daca se inchide linia dupa aia trebuie sa dau reset ca daca dau connect iar imi da "An error occured: cannot gain access to the network", si acum tocmai m-am uitat la el si ce vad: "NetStack1.c Line:1304 error from mailbox" cu buton de Reset. (asta dupa ce a stat o perioada in idle de dupa conectare). DECI iar tre sa dau reset.
Idei? Reinstall Palm (desi nu as face asta) si sa nu mai pun agendus? desi tare m-am indragostit de el. E ceea ce cautam. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
alexmirica |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Banned Posts: 86 Joined: 1 July 04 ![]() |
Eu cand am avut Palm foloseam o aplicatie numita PalmDOS, care este un emulator de DOS pentru Palm. L-am luat de aici: http://pda.iconet.com.br/palm/files/palmdos.zip
La rularea aplicatiei iti apare un prompt c:\>, dai DIR, iti listeaza toate programele si documentele, iar programul ce vrei sa il scoti o sa apara ca fiind un fisier de genul Agendus.prc, eventual si alte fisiere de lucru, cum ar fi Agendus.doc, etc. Apoi dai pur si simplu DEL Agendus.* si ai rezolvat problema. Ce e misto e ca poti sterge si alte fisiere, pe care aplicatia de dezinstalare nu le sterge. La o dezinstalare NU se sterg toate fisierele necesare, de aceea atunci cand dezistalezi un program deseori nu ai spatiul liber pe care l-ai avut inainte de a instala acel soft. Noroc! |
--------------------
Alfa Romeo
147 2.0 TS Alfa Romeo 147 2.0TS rules!!!
--------------------------------------- O fi bine in Rai, dar cele mai interesante persoane nu ajung acolo. (Nietzsche) Daca te lasi de fumat, de baut si de femei nu traiesti mai mult... doar ca ti se pare ca timpul trece prea incet. (Clement Freud) Nu e bine sa fii obligat sa alegi intre Rai si Iad. Prieteni buni gasesti in ambele locuri. (Mark Twain) ------------------- |
|
alex |
![]()
|
Suntem in 2005, era DOS-ului a trecut cam de 15 ani. De ce sa ma chinui cu el cand exista Resco Explorer? http://www.resco-net.com/palm/explorer/
DriverX, ma tem ca ar trebui o reinstalare. |
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
adso |
![]()
|
reinstaleaza si incearca cu o varianta mai noua a lui agendus. si mie imi place.
|
|
|
driverx |
![]()
|
Ma gandeam sa reinstalez si macar sa imi pun PalmOS 4.1 (are 4.0). Dar Flasher-ul NU suporta XP ci maxim 2000. Zice clar pe sait si programul refuza sa ruleze. Nu stiu pe nimeni cu 2000, in afara de un computer de aici de la job. O sa vad.
Oricum, primul pas va fi un studiu amanuntit al fisierelor cu Resco Explorer dupa ce dezinstalez TOT de pe el. Inca o zi pierduta ![]() Agendus e chiar ciudat. Nu mai pot trimite SMS (lipseste tot inboxu pentru SMS, a mai ramas folderu HotSync si inca unu pentru mail), desi aveam nevoie sa trimit. Am iesit din Agendus, am intrat in BigClock (super app) si dupa maxim 5 min vad ca iar a dat ceva fatal error si a trebuit iar sa il restartez. Se blocheaza ..... mo mancat in cenzurat....acum ma scarpin. ![]() ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
adso |
![]()
|
fa o lista cu toate softurile utile si fara probleme. fa o sincronizare si un backup dupa tot folderu de palm.
hard reset pui inapoi ce iti trebui si nu mai faci greseli. |
|
|
driverx |
![]()
|
Cum fac hardreset? Tin 10 secunde apasat butonu de reset? La asta nu se duce si OS-ul?
in legatura cu "nu mai faci greseli", well, is programator, nu m-am nascut ieri in calcultoare (dar in mobile devices sunt numai din decembrie) si chiar nu stiu ce am facut prost. Daca as stii, sigur nu as repeta greseala. Ramane sa vad. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
adso |
![]()
|
ti apasat pe "up" cand tii apasat butonul de reset (gaurica din spatele aparatului unde introduci un varf de agrafa)
dupa ce dai drumul la butonul de reset, dai drumul si la butonul "up" te va intreba daca vrei sa resetezi si te va preveni ca pierzi toate datele. apesi up din nou, si... aleluia. nu mai ai pe el decat os (nu se sterge) si aplicatiile aferente acestuia. cand am zis ca nu mai faci greseli, am vrut sa zic ca acum stii ce nu merge si nu mai repeti ![]() ps. - e ceva neinregula cu adresa de mail pe care mi-ai dat-o. mai zi-mi-o o data pe pm |
|
|
driverx |
![]()
|
Deja ma lasa nervii cu Palm-ul asta. Imi vine sa il arunc intr-un colt si sa uit de el. Imi cenzurat atata timp pentru ceva ce rar folosesc, dar nevoie e, oricum trebuie sa mearga ca lumea
Cu face autoshutfdown sau inchide eu din power, dupa aia nu mai merge Connect (cu telefonul) . Primesc eroarea "an error occured opening the network connection". Sistematic face asa. Daca dau reset, dupa aia imediat dial, dar dau cancel, si dupa aia apas pe butonu de power, se blocheaza instant, fara sa mai faca sau zica nimic. Azi iar instalez de la capat. Dar nu mai pot asa. Poate ma bag la rate la unu nou ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
driverx |
![]()
|
L-am rezolvat
Dupa indelungi incercari si instalari pas cu pas, am izolat problema. A fost VeriChat, nu Agendus cum toate indiciile aratau. Am incercat cu Verichat 2.23 si 2.58 si da eroare la disconect, urmat de o crapare cu reset, refuzul de a se mai conecta dupa un turn off, etc. Cu VeriChat 2.78 merge bine. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
DSops |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 663 Joined: 20 November 02 From: Timisoara ![]() |
Daca poate cineva sa ma helpuiasca, raman dator 6 vieti:
1. Cum drac1 se foloseste acrobat readerul? L-am instalat, ma uit la el si el la mine - cum rezolv asociatia cu fisierele pdf? 2. Cum drac2 conectez un tungsten t5 cu telefonlul (connex) prin BT. Orice am incercat imi scrie ca GPRS data este wrong. |
-------------------- Melg cu tutu la plimbale
Pe unde-i gloapa mai male. |
|
driverx |
![]()
|
Ai instalat pe computador Acrobat Reader for Palm OS?
Daca da, ai facut sync (ca sa se instaleze .prc-ul) ? Daca da, tot ce mai trebuie sa faci e sa deschizi din startmenu Acrobat Reader for Palm OS, se deschide o applicatie care iti permite sa adaugi pdfuri, care, ti le va converti pentru Acrobat Reader-ul pentru Palm. Dupa aia dai sync iar, iti va pune pdf-urile convertite pe Palm, deschizi palmu, Acrobat Reader-ul si acolo vei vedea documentele....Eu am Palm m505, se misca ingrozitor, am auzit ca si pe Palm-uri mai rapide tot lent e. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
DSops |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 663 Joined: 20 November 02 From: Timisoara ![]() |
Tx - eu am transferat pdful direct pe palm ...
|
-------------------- Melg cu tutu la plimbale
Pe unde-i gloapa mai male. |
|
Bogdan_F |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 335 Joined: 30 June 03 ![]() |
HEELP!
A reusit cineva sa isi configureze palmul pentru verificare email prin intermediul unei conexiuni GPRS la telefon prin infrared? |
--------------------
Ford Fiesta
1.4 TDCi
2006
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
DA, dar DOAR DACA palm-ul stie de IR Modem
![]() Daca nu stie, trebuie macar un soft "third-party" care sa faca asta ! |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 06:55 |