AIRBAGURI SARITE
![]() ![]() ![]() |
AIRBAGURI SARITE
sanyutzu |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 8 April 09 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
logan 1.4 mpi
laureate noiembrie 2004
- il-03-mpx
|
|||
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Eu unul nu cred ca mai e loc de zis ceva... Doar ma intreb... Pe unde o fi Liviul nostru?...
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
adrianne |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 518 Joined: 9 September 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310 L
1996
- B44UCJ parerea unui amator...
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
sanyutzule, io zic sa le faci in ciuda tuturor! Sa moare dusmanii tai!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.724 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Da' ai dezlipit banda aia neagra de pe spatele serigrafiei?
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
QUOTE(sanyutzu @ 15 May 2009, 00:23) <span class='edit'>14 May 2009, 23:28:</span> TIN SA VA ANUNT CA AZI MI-AM PUS SI AIRBAGURILE CA SA NU MAI AVETI DE CE SA FACETI MISTO SI CA O COMPLETARE , TOT AZI MI-AM PUS SI INSTALATIE DE GAZ TOMASETO(SAU CUM SE ZICE) CU BUTELIE DE 55 LITRI SI TARE SUNT CURIOS CE MAI ZICETI ACUM!!! ![]() Da-te cu sania rotundule !!!!!!!!!!! QUOTE(Sony @ 15 May 2009, 09:16) Pai ce sa zicem? Ca uitasi ce scrisesi in postu' dinainte. Ca nu mai postezi deloc. La 20 ani uiti mai ceva decat unul de 70 ani. ![]() Grasimea depusa pe creier................. |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Marian66 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.524 Joined: 27 January 09 From: Bucuresti, Pantelimon ![]() |
mi-a mai zis mie cineva ca cica in senzorul de abs sunt niste airbaguri, si cand iti sar alea bune, le conectezi pe astea de la abs. asa s-a intamplat si aici?
cred ca asa cum dacia a scos optiunea "consum instant" de pe logan, dupa ca incepuse lumea sa sune si sa se planga ca le consuma loganu 25, cred ca o sa avem in fata prima masina din lume cu "optiune dezactivare airbag shofer". in loc se te bucuri ca n-ai dat cu capul de nimic prin masina, te intrebi de ce au sarit? masini de tip "dauna totala" se vand ori epave, si si le repara cine vrea, ori faci o gramada de poze, ca sa poata sa se uite cine o ia. dar sa o repari, sa spui ca a fost reparata, si doar sa povestesti cum a fost reparata ... macar o duceai in targ si o vindeai de buna si aia era |
--------------------
Dacia / Smart
Logan VAN / ForTwo
2009
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Pai trebuie o optiune dezactivare airbag sofer, pt cei cu airbagu in zona abdominala la purtator.
|
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
Sony |
![]()
|
Bre, te referi la aia cu schimbator de viteze tip minijoystick sub airbag?
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
sanyutzu |
![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
dacia
logan 1.4 mpi
laureate noiembrie 2004
- il-03-mpx
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Butie cu osinza, asa-i la tine-n familie, nu inseamna ca la toata lumea e asa! Ce, tu chiar crezi ca daca erai folosit ca moneda de schimb cind scumpa ta mama facea piata si n-avea bani de patrunjel pentru ca stimabilul tau tata ii rupea prin circiumi si pe la barbut, asa e la toti? Te cred ca ti-ai petrecut copilaria cunoscind rectal toti precupetii din piata si gunoierii care veneau sa ceara un ban de Craciun si Paste, da' e timpul sa-ti revii! Mergi la un psiholog si te cauta.
![]() This post has been edited by Marty: 17 May 2009, 00:58 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
N-a inteles-o!
Zi-o mai pe limba lui. |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
Marty |
![]()
|
Vrei sa-mi iau ban pentru toti grasanii? Unde am ajunge?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
sanyutzu |
![]()
|
sa ma mananci de curu ala mare de 140 de kg plin cu cenzurat
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
dacia
logan 1.4 mpi
laureate noiembrie 2004
- il-03-mpx
|
|
bogdan_dsn |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 730 Joined: 14 September 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
@sanyutzu: las-o omule mai moale cu vocabularu asta. Suntem pe un forum public. Plus de asta mai ai multe de invatat despre airbag-uri.
|
--------------------
Kia
Ceed SW 1.4 TGDI
2020
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Situatia s-a lamurit. Inchid.
|
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 09:57 |