SURPRIZA: Dacia Sandero Stepway la Barcelona!, Primul model cu fata de SUV din istoria Dacia.
![]() ![]() ![]() |
SURPRIZA: Dacia Sandero Stepway la Barcelona!, Primul model cu fata de SUV din istoria Dacia.
BlaueCorsa |
![]()
|
||
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|||
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.607 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
De ce? Lumea isi pune casetofoane, nu airbaguri. Daca nu sunt comenzi de ce sa puna?
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
IRONICK |
![]()
|
Stepway-ul prezentat la Barcelona avea bara stabilizatoare. Probabil ca si la noi este montata.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
minny |
![]()
|
![]() Membru porcos Group: Members Posts: 1.217 Joined: 18 April 06 ![]() |
Eu am vazut-o live si nu m-a impresionat taman prin faptul ca are niste dotari saracacioase. Logica pentru care au taiat din ele e bineinteles sa nu sara pretul maxim prea sus tinand cont de dotarile standard cu care vine (jante, plastice si vopsea). Totusi puteau cateva pastra ca optionale. Altfel recunosc ca masina e simpatica in felul ei.
This post has been edited by minny: 18 Jun 2009, 12:55 |
--------------------
------
------
------
|
|
Bulldog |
![]()
|
![]() "Nembru" Group: Members Posts: 566 Joined: 6 February 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Masina e prezenta la dealeri, pt test-drive, sau ati vazut-o asa prin gard?
|
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
Taxi Imi scot mașina in ploaie să se tuneze cand tună
|
|
minny |
![]()
|
Eu personal am vazut-o expusa in Franta, au adus-o putin si aici dupa Barcelona la Paris.
|
--------------------
------
------
------
|
|
IRONICK |
![]()
|
De ce am eu impresia ca voi vorbiti ca sa nu adormiti? Sa nu mai zic de aerul conditionat cadou!
Citez de pe site-ul Dacia: Geamuri electrice față Computer de bord cu 6 funcții (kilometraj general, kilometraj parțial, carburant utilizat, consum mediu, autonomie previzibilă, viteză medie) 18 Jun 2009, 14:21: ![]() Pe site-ul astora acum imi arata tablou de bord normal. Ori sunt eu bou, ori ei ... This post has been edited by IRONICK: 18 Jun 2009, 13:21 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
rdcristi2 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 110 Joined: 30 September 07 From: bacau ![]() |
adevarata surpriza !!!
configurarea de pe Stepway la capitolul diesel ATENTIE: dci-ul de 70 CP probabil nu vor sa le vanda. cineva mai sus posta 105 CP, 6 trepte...vise... asa promovare mai rar...si cea de 85 CP este de vis...momentan... cu stima |
--------------------
NISSAN
Tiida
Acenta dCI 2007
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
IRONICK imi pare rau dar nu sunt deacord cu tine....pe site la dacia scrie clar... doar indicatoare digitale, fara CB. Pun poza aici cu un Stepway 1.6 FULL.
Attached thumbnail(s) Untitled.jpg ( Size: 192.79k ) Number of downloads: 1255 |
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Deh, mai greseste si IRONICK.
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(BeciAcustic @ 18 Jun 2009, 16:13) IRONICK imi pare rau dar nu sunt deacord cu tine....pe site la dacia scrie clar... Si eu sunt de acord cu tine. Ca sa nu sterg am adaugat o linie in postul respectiv. Ma uitam in lista din link-ul de mai sus. Desi am dat click pe Stepway cred ca vedeam optiunile de la Sandero, eu am cautat doar tabloul de bord si geamurile. Geamurile nu mi se par deloc importante, dar cb-ul era bine sa fie. QUOTE(IRONICK @ 18 Jun 2009, 14:08) ![]() Pe site-ul astora acum imi arata tablou de bord normal. Ori sunt eu bou, ori ei ... This post has been edited by IRONICK: 18 Jun 2009, 15:30 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Pacat de masina.... arata superb..... oricand ar fi inclinat intre loganul pe care il am si acest stepway dar ca dotari....puteau sa puna si ei ca optional macar tot ce se gaseste si pe logan/sandero.....multi vor ezita sa cumpere sau dupa ce cumapra vor incepe sa puna CB, oglinzi electrice, geamuri si ce mai trebuie....dar tot pe banul lui.... Geamurile pe spate nici pe mine nu m-au incantat si nu am pus acea optiune, si nu am deschis deloc geamul pe spate de cand am masina.....chiar nu imi pare rau ca nu am pus electric spate....dar e o prostie sa pui ca optiune MP3 si sa nu pui airbeguri laterale..... ciudat.....
|
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
IRONICK |
![]()
|
Acum te intreb si eu, avand in vedere ca sunt optionale:
Cati cunoscuti si-au luat airbaguri laterale? Cati necunoscuti crezi ca si-au luat airbaguri laterale? Daca pe Sandero 2% isi pun airbaguri laterale, nu merita efrtul sa adauge si aici in oferta. Nu este chiar asa de usor sa tragi fire, montezi punga si activezi. Este necesar timp suplimentar, mana de lucru, logistica, etc ... care nu merita pentru aia 2%. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
yonutz84 |
![]()
|
![]() never stop thinking... Group: Members Posts: 160 Joined: 6 May 04 From: Iasi ![]() |
Romanul vrea volan in "pele" schimbator in "pele" mp trei sa urle manelele din el. ce siguranta ce airbag? te banii aia isi ia stickere si alte mizerii. Da filtru de habitaclu are?? Eu nu mi as lua o asa masina, merg in oras si pe drumuri asfaltate e drept sunt gropi cratere dar inca nu am dat cu burta de asfalt (nici cu loganu nici cu alte masini cu garda mai jos). Daca as sta la tara si as merge pe drumuri accidentate as da banii pe asa ceva!
|
--------------------
Opel
Astra 1.6 twinport
2006
- IS-07-XXX
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
QUOTE(rdcristi2 @ 18 Jun 2009, 13:53) adevarata surpriza !!! configurarea de pe Stepway la capitolul diesel ATENTIE: dci-ul de 70 CP probabil nu vor sa le vanda. cineva mai sus posta 105 CP, 6 trepte...vise... asa promovare mai rar...si cea de 85 CP este de vis...momentan... cu stima aia cu 105cp se vehicula acum multe pagini in urma cand inca nu se lansase masina, si zvonul era bazat pe mcv-ul ala surprins in teste cu 1.5 dci pe el, dar cutie cu 6 trepte. ca are motor diesel de 70cp se stie de la salon, de cand a fost lansat... This post has been edited by slider2: 18 Jun 2009, 19:19 |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
fansuv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 545 Joined: 28 March 09 ![]() |
Arata super. O masina la 360 milioane - foarte inalta.
This post has been edited by fansuv: 25 Jun 2009, 18:25 |
--------------------
logan
1.6
2007
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
tare clipu .... si foarte ironic... el cica a mers prin jungla offroad ....
![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
dany17 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 17 June 09 ![]() |
Eu mi-am luat Sandero Laureate 1.6 MPI, Gri Platine, cu Airbag-uri laterale si Radio CD - MP3.
Sunt multi care opteaza pentru Airbag-uri laterale nu numai 2%. O sa puna ca optional si pe Stepway Airbag-uri laterle. Sunt comvins ca daca cineva doreste sa comande Stepway cu Airbag-uri laterale o sa poata sa comande. Deja se poate comanda KIT Stepway pentru Sandero clasic la un pret de 1200 Euro, mai putin bare de pavilion longitudinale, care nu se pot monta pe Sandero clasic. This post has been edited by dany17: 28 Jun 2009, 21:41 |
--------------------
DACIA
SuperNova
2000/Clima
- DB 17 ADY
|
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
membru_DC |
![]()
|
- Group: Members Posts: 1.149 Joined: 24 May 09 ![]() |
daca clipul de mai sus e pe bune, la modul ca daca a fost facut de (pentru) DACIA, atunci e nasoala treaba
![]() PS: conform clipului de mai sus, cand esti la volanul unui Stepway in jungle-city, nu mai este nevoie sa-ti pui centura de siguranta. DACIA garanteaza pentru tine! ![]() This post has been edited by membru_DC: 12 Jul 2009, 12:03 |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Acu pe bune..a auzit cineva de un posesor de dacie sa-si doreasca o garda la sol mai mare?Ca eu am auzit numai de aia care o doresc mai joasa.
|
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Nici nu gandesti tu batrane cati...
Mai tii minte cand puneau batranii pe 1300 inaltatoare la arcuri si pe 1310 berlina arcuri de break? Sau n-ai trait in vremurile alea? Eu asa tin minte de la al meu tata... ![]() |
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
dsign...artificiele alea erau...ca sa poata duce masina .....
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Da, dar ziceau : uite ce bine arata asa inalta
|
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
minny |
![]()
|
apropo, ia uite cum se vinde la nemti: "16-Zoll-Leichtmetallräder"
cool. |
--------------------
------
------
------
|
|
fansuv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 545 Joined: 28 March 09 ![]() |
Am vazut reclama la TV! Nu mi-a placut! PREA SIMPLA.
Nu au vorbit de ABS, AFU... Nu au zis nimic de garda inalta. Nimic de spatiu... O banana, un tort - prostii...pentru fetitze. This post has been edited by fansuv: 17 Jul 2009, 10:52 |
--------------------
logan
1.6
2007
|
|
novio |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 231 Joined: 13 November 05 From: ... din anticul Aegyssus. ![]() |
cateva imagini noi cu noua Dacia SUV in : http://services.autoplus.fr/sommaire.php
P.S. Stiu ca nu era topicul dedicat acestui subiect, dar am zis ca cineva se uita si reuseste sa faca o captura cu imaginile din revista. This post has been edited by novio: 17 Jul 2009, 11:02 |
--------------------
RENAULT
Kadjar
Black Edition/2022
- TL-25-***
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 00:13 |