Renault ar putea cumpara Saturn, De la gm
![]() ![]() ![]() |
Renault ar putea cumpara Saturn, De la gm
Master01 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 488 Joined: 13 January 09 From: Suceava ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
MEGANE SCENIC
2005/1598 cmc 1,6 16 V
- Nr. de SV Il cheama bizon / Are-un neuron / Si tot claxoneaza / Cand altii sofeaza
Grupul soferilor blocati in trafic saluta bizonul din intersectie. |
|||
dvs |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 23 September 05 From: Bucuresti ![]() |
renault nu va cheltui pentru preluarea saturn.
|
--------------------
Renault
Koleos
2.0 dci
|
|
fansuv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 545 Joined: 28 March 09 ![]() |
Daca nu va cheltui mult si isi va extinde piata- e de bine.
Daca se investe mult si se obtine putin - se poate amana sau se poate lucra in USA dar focalizat- pe anumite state pentru inceput. |
--------------------
logan
1.6
2007
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
eu zic ca vor investi destul de putin, raportat la ce rezultate ar putea obtine. De fapt sa vedem daca va fi o alianta sau doar un fel de contract de furnizare de masini. Oricum, renault ar iesi bine, pentru ca ar putea sa isi creasca productia in uzinele din coreea de sud.si ar putea incerca marea cu degetul cu ceva modele mai mici, acu ca fiesta vrea sa intre pe piata americana..
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
aphophis |
![]()
|
afacerea a cazut, penske nu va prelua saturn, cel mai probabil pentru ca renault nu au vrut sa le livreze masini. Sunt curios de ce..
http://www.autoblog.com/2009/09/30/penske-...rodu/2#comments |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
dcn |
![]()
|
![]() posesor de ingeras Group: Members Posts: 132 Joined: 28 February 07 ![]() |
Poate vrea Renault sa cumpere Saturn. Cum vinde VW in SUA diferite modele, Bora, Routan, poate sa vanda si Renault Modele ca Fluence, Espace, ceva limuzine de pe la Samsung, toate cu marca Saturn, poate chiar produse in SUA. Motoare au, de la 2.0 Turbo pana la V6 pe benzina. Poate-i convertesc pe americani si la diesel cu noul V6 dCi.
|
--------------------
dacia
Sandero
2014 Laureate
- AG ** *** "Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked."
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
nissan este destul de puternic acolo... nu vad de ce ar face concurenta masinilor din grup...........
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
andrei h |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 21 September 09 ![]() |
Hai sa o spunem pe aia dreapta, Renault nu are ce sa vanda in SUA.Poate Laguna, dar Megane ori Fluence cu siguranta sunt pre mici pt soselele din SUA.Renault de abia face fata concurentei europene daramite sa intre pe piata SUA unde sunt si japonezii.Astai realitatea, cruda.
|
--------------------
renault
symbol
2007 dinamique
- 78678
|
|
eugeniuz2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.004 Joined: 13 August 04 From: Iasi ![]() |
dar ca intrebare ce diferente majore ar fi intre Megane si (+ sau -) derivatele sale si sa spunem Opel Astra si familia lui sau VW Golf / Rabbit si familia acestuia? ori daca memoria nu imi joaca feste astea se dau si pe piata nord americana, opel era vandut chiar ca saturn! probabil volumele vandute sunt mici dar si asa e bine sa fii prezent pe o piata ... cine stie cand iti vine apa la moara...
|
--------------------
Kia
Cee'd
2008 SW BEST
- IS-96-AEU
|
|
andrei h |
![]()
|
eugeniuz2004, poti observa ce sa intamplat cu Saturn spre exemplu.Era practic Opel rebranduit si a mers asa de bine cu automobilele sale mici ,de a dat faliment si o inchide in curand.Intelegi ce vreau sa zic?
|
--------------------
renault
symbol
2007 dinamique
- 78678
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.471 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
andrei h, dar pe asta cu renault abea face fata concurentei europene de unde ai scos-o? ceva cifre/statistici ne dai si noua? sau e doar o parere personala?
|
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
andrei h |
![]()
|
Domnule AlexV ai de gand sa imi dai bann datorita faptului ca mi-am exprimat parerea?
Vezi laguna 3, a fost un esec comercial comparativ cu C5 , sau Vel Satis l-au scos din fabricatie ca mergea prea bine? Si eu sunt fan Renault, am unul dar in unele situatii sunt realist. This post has been edited by andrei h: 2 Oct 2009, 14:18 |
--------------------
renault
symbol
2007 dinamique
- 78678
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
asa si pe asta cu banul ai scos-o tot din acelasi raport? iti recomand sa nu citesti neaparat ce scrie sub avatar sau la group member. eu chiar te-am intrebat doar daca e o parere personala sau ceea ce afirmi e vreo chestie "calculata". Ti-am contrat o idee, asta nu inseamna ca exista vreo animozitate vis-a-vis de tine. in rest fiecare e liber sa inteleaga ce vrea.
in alta ordine de idei, laguna 3 nu a fost un esec, ci este un esec ![]() velsatis este un segment de nisa, reprezinta un esec moral al companiei, dar nu unul financiar. renault face bani din volume. |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.360 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(andrei h @ 2 Oct 2009, 13:19) Vezi laguna 3, a fost un esec comercial comparativ cu C5 , sau Vel Satis l-au scos din fabricatie ca mergea prea bine? Nu cred sa fi vazuta mai multe C5 prin zona decat L3.... si despre velsatis mai intereseaza-te.... se produce in continuare....dar nu se aduce la noi.... il poti configura pe www.renault.fr si dupa mine este o masina foarte frumoase.... pe care nu o vezi in toate parcarile... este altceva.. ![]() http://www.renault.fr/gamme-renault/vehicu...satis/index.jsp Spor |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
colega cj98.... vezi ca anuntul este oficial... se scoate din fabricatie velsatisul.....
iar laguna se vinde la jumatate in franta fata de c5.... oricum...renault are o f buna prezenta pe piata usa...... si sa nu uitam ca sau retras dupa niste "reusite" de rasul curcilor cu renault 21....si da au fost mari probleme de fiabilitate...si recaluri masive..... bafta...... |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.088 Joined: 11 February 04 ![]() |
Pai Penske dorea sa preia Saturn ca brand.
Masinile le facea Renault-Nissan-Samsung-Dacia si i le vindea lui Penske. Penske le vindea sub numele de Saturn. Le vindea, le repara, le intretinea Nu s-or fi inteles la cascaval. This post has been edited by dizzy: 2 Oct 2009, 13:24 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
aphophis |
![]()
|
se pare ca intelegerea cu saturn a cazut din cauza ca ghosn s-a opus. Oare care or fi fost motivele lui?
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 22:23 |