Spy Pictures "Logan EMC" Electric Motor Car
![]() ![]() ![]() |
Spy Pictures "Logan EMC" Electric Motor Car
IRONICK |
![]()
|
||
![]() - Group: Members Posts: 22.543 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
||
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|||
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
dupa cum vad este dotata si cu aer conditionat (se vede radiatorul, adica codesatorul)
ceea ce ma nedumireste este inca se mai folosesc motoare de CC in loc de CA tehnica a evoluat asa de mult incit un invertor pentru alimentarea unui motor de puterea aia (cu tot cu motor electric) ajunge sa fie bagat in compartimentul motor cea mai relevanta poza ar fi fost cea cu locul de ampasare tipul si caracteristicile bateriilor atita timp cit incarcarea se face de la 127, la 220 indica ca dupa acea priza s-ar afla o sursa in comutaie ma indoiesc ca tensiunea bateriilor ar fi mai mult de 90 hai 110V iar baterii care sa aibe o capacitate cam de 50Ah(cred ca este o valoare destul de mica) sint destul de voluminoase am idee cit de cit cam care este treaba cu invertoarele de putere si cam ce se poate face cu ele si despre baterii de capacitate mare |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
gabi_gabi1989 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 30 September 08 ![]() |
masina cu motor electric si cutie de viteze automata insa din ce vad eu are reglajul farurilor tot pe cablu, in poza 4
imi cer scuze daca am gresit dar mie asa mi se pare ca este tot cel manual acolo |
--------------------
Dacia
1310
1995
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Da, si directia e tot pe volan mecanic, nu e drive-by-wire.
Astea da probleme! |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Dintr-un report:
QUOTE(cristib_09) Report: ACEASTA MASINA A FOST FACUTA DE MINE !, CINE SUNT NU CONTEAZA, CONTEAZA FAPTUL CA MULTI PAPAGALI ISI DAU CU PAREREA FARA SA AIBA HABAR DE CEVA .PTR. RELATII :cristi@gmb.ro |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
alphred |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 177 Joined: 9 May 05 ![]() |
masina electrica cu cutie de viteze, banuiesc ca e doar schimbare de sens acolo ca daca vrei sa dai inapoi ce faci ridici pedala de acceleratie. aruncati un ochi la nenea de pe bombardier sa vedeti cum da cu spatele. la chopper e idiot tiuiutul ala. ma gandesc ca racirea cu aer e mai ok decat racirea cu apa si mai putin costisitoare.
|
--------------------
dacia/ford
logan 1,6 / focus 1,6 16v
2005/2008
- B43VCI / B26MFF
|
|
pcostica |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 627 Joined: 5 February 08 From: Resita,CS ![]() |
DACIA Electra
![]() pentru oras pare ok, ramane de vazut cand si daca va intra in fabricatie Bafta! |
--------------------
dacia
1300
-cs
- -------
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Pe bune tu speri sa intre in fabricatie...?
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
DB77AAA |
![]()
|
![]() DB77AAA Group: Members Posts: 175 Joined: 4 August 05 From: targoviste ![]() |
O sa apara pe la vreun salon. Numa ca mai e mult de lucru la ea.
Are doar un motor electric si niste baterii. Se incarca ca telemobilele, de la incarcator, nu direct de la priza. Nu are aer, desi initial se voia, dar cascatii au uitat ca au compresor pe curea. Este lucrata foarte bine ca ca vede sefu.... Nu este prototip, este un studiu, RTR are 2300 cascati nu doar sa scoata suruburi din logane. 17 Sep 2009, 20:27: gresit This post has been edited by DB77AAA: 17 Sep 2009, 20:27 |
--------------------
ex: oltcit, dacia
12 TRS, 1325
1996, 1995
- DB77AAA, DB05PHZ
|
|
CatalinMarian |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 10 November 04 ![]() |
"Pe bune tu speri sa intre in fabricatie...?"
Se pare ca masina a intrat in fabricatie pentru americani: vezi aici |
--------------------
Dacia
LOGAN Laureate 1.4
2005
- BC XX XXX
|
|
marius_pit |
![]()
|
![]() membru ingineros Group: Members Posts: 9 Joined: 23 September 07 From: Pitesti ![]() |
QUOTE(CatalinMarian @ 8 Feb 2010, 17:04) "Pe bune tu speri sa intre in fabricatie...?" Se pare ca masina a intrat in fabricatie pentru americani: vezi aici Adaug si eu cateva precizari referitoare la Loganul Pick-up electric produs de americani: Attached File(s) ![]() |
--------------------
DNS
Confort
2002
- VL.21.UBY
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.375 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
. "Astfel, autonomia totala a unui astfel de model este de 420 de kilometri, iar incarcarea completa are loc in trei ore la o priza de 220V. "
Eu asta gasesc greu de crezut. Ori la ei 220 e trifazat, ori au 30-40 de amperi pe priza aia. Ca nu prea iese calculul energie consumata cu timpul de reincarcare. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Saint666 |
![]()
|
![]() E X I S T A M Group: Members Posts: 423 Joined: 7 November 05 From: Bucuresti - Diham ![]() |
In SUA 220v e trifazat.
|
--------------------
Dacia
Duster Dci 4x4
2012
- B
|
|
marius_pit |
![]()
|
![]() membru ingineros Group: Members Posts: 9 Joined: 23 September 07 From: Pitesti ![]() |
QUOTE(einstein1984 @ 8 Feb 2010, 17:48) . "Astfel, autonomia totala a unui astfel de model este de 420 de kilometri, iar incarcarea completa are loc in trei ore la o priza de 220V. " Eu asta gasesc greu de crezut. Ori la ei 220 e trifazat, ori au 30-40 de amperi pe priza aia. Ca nu prea iese calculul energie consumata cu timpul de reincarcare. Reîncărcarea bateriilor durează opt ore la 110 volți și numai două ore la prize de 220 volți. La americani 220 e trifazat si 110 e monofazat. |
--------------------
DNS
Confort
2002
- VL.21.UBY
|
|
pedros |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 30 December 09 ![]() |
De autonomie nu stie nimeni nimic?
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
2008
- CL 79 GYA
|
|
wabo |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 14 April 10 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Pajero
2004
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 14:14 |