cea mai a drak problema intalnita, se amorseaza pompa de benzina de 3 ori in 4 sec
![]() ![]() ![]() |
cea mai a drak problema intalnita, se amorseaza pompa de benzina de 3 ori in 4 sec
iulian sn2001 |
![]()
|
||
![]() Membru fost incepator Group: Members Posts: 490 Joined: 24 April 07 From: galati ![]() |
|
||
--------------------
dacia
supernova
2001 confort cap sa ai ca mintea vine dup-aia
|
|||
turturel |
![]()
|
![]() membrisor Group: Members Posts: 1.385 Joined: 2 May 08 From: Braila ![]() |
sper sa nimeresc...decodorul de chei..mufa lui..e pe stalpul drepata fata..sub bord..pe acolo pe undeva..sa nu fi atins o mufa.
off topic: stai calm..eu sambata am ramas fara pozitii la masina...brusc..cand apasam becul de ceata se aprindeau..dar butonul nu mai avea revenire..tineam apasat pe el..cand colo..era o mufa scoasa de sub cochilia volanului. ![]() |
--------------------
Dacia
Supernova
2003 confort
|
|
iulian sn2001 |
![]()
|
![]() Membru fost incepator Group: Members Posts: 490 Joined: 24 April 07 From: galati ![]() |
O sa caut acolo...stii ce este culmea...repari una si te trezesti ca se strica alta.Ma intreb cat o sa mai am rabdare.Daca in urma cu 2 saptamani spuneam ca nu dau super-nova pana am bani de gof 6 sau cat drak este asta ultimul...Acum am ajuns sa ma gandesc foarte serios la un golf 4 SH.
am cam inceput sa ma satur.... Am ajuns sa merg cu o masina imprumutata la munca pentru ca pe a mea nu o pot misca din loc. |
--------------------
dacia
supernova
|
|
Tince1290 |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
apai si tu....du-o la service
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
adythekiller |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 11 November 08 ![]() |
Verifica masa de la baterie. Contactul imperfect al masei poate cauza fel si fel de comportamente ciudate ale masinii inclusiv motor, pompa, bord.
|
--------------------
Dacia
SupeRNova
2002
|
|
iulian sn2001 |
![]()
|
Multumesc dar am rezolvat a treia zi dupa ce am deskis topicul.Era de vina UCE.Dracia aia care citeste codul de pe keie.Mecanicii m-au pus sa skimb butucul keile....Uce decodor..si nici nu mai tin minte ce.Cert este ca am lipit cablajul respectiv cu un letcon de 40w si s-a rezolvat.
|
--------------------
dacia
supernova
|
|
S.Alex-F |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 156 Joined: 4 February 09 From: Bucuresti S4 ![]() |
va salut!
Colegu'...Tince1290 eu urasc mentalitatea asta ....usor redusa.... nu inteleg ....golfu ala are 3pistoane jumate....sau in loc de biela si manetoane are ...o sarma din zirconiu cubic si krypton...de nu se poate repara! Pentru informatia multora dintre noi! Masinile,exclus dacia, se repara mult mai usor decat surata romaneasca! Doar ca javrele cu spirit tiganesc nu vor niciodata sa dea de la ei preturi rezonabile pe manopera! Singurul lucru care evolueaza astazi la masini...este tehnologia computerizata! Deci....cu softuri pe masura si cu interfete ...potrivite...ai putea sa iti deschizi service in regie proprie! Lasati liberul arbitru sa lucreze in decizia....imi iau sau nu straina!(ca eu din cauza unora cu mentalitatea asta miam luat dacie si miam bagat fix doua degete in c**!) Numai bine...si nu te supara! |
--------------------
DACIA
SuperNova
2002Clima
- XX-XX-ALX "A gresi incepe din momentul in care nu incercam sa reparam ce am constatat ca am gresit!"
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 13:40 |