Logan - cu duze de spalat faruri?, cred ca numai pentru "Lumea civilizata"
![]() ![]() ![]() |
Logan - cu duze de spalat faruri?, cred ca numai pentru "Lumea civilizata"
elro |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|||
toto |
![]()
|
![]() Destul de fost membru Group: Members Posts: 432 Joined: 26 April 04 From: Bucuresti ![]() |
pana la urma nu a explicat nimeni cum spala jetul ala tot farul...
![]() |
--------------------
Honda
CIVIC
5D 1.8 Sport M/T - '07 romania, frumoasa tara...pacat ca e locuita...
|
|
lucian_v |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 543 Joined: 13 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Il spala foarte bine pentru ca are o super presiune. Se foloseste intr-adevar un singur vas de apa dar este mai mare pentru ca datorita presiunii se consuma foarte multa. Functioneaza odata cu spalatorul de parbriz doar daca ai cel putin pozitiile aprinse. Motorasul pentru faruri(pompa) este diferita de cea de parbriz si mult mai puternica.
|
--------------------
---
---
---
- ---
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Ce ma distrez citind cum unii incearca sa tot puna pe masini ce apare mai nou.
Cand a aparut DSN, cei cu Nova voiau bord de DSN. Cand a aparut SLZ, cei cu DSN voiau bord de SLZ, apoi cei cu SLZ vor vord de Logan. Cei cu Logan (nu Prestige), vor bord de Prestige. La fel si cu stropitorile astea.... Mai erau unii care voiau calandrul Renault in loc de cel cu Dacia. Mai bine o sigla BMW ceva sau Mercedes. De departe cei mai tari sunt cei care vor Xenon. Dar un CD ceva in parbriz n-ar arata bine? ![]() P.S: Da, Dacia ne ia de fraieri si ne vinde chestii de 2 lei. Si voi le cumparati. |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
maryus_83 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.067 Joined: 14 April 05 From: Brasov ![]() |
Se stie ca bricolatul e in natura romanului.
Si de ce ma rog sunt "tari" cei care pun sau doresc sa puna xenon pe Logan? M-ai dat gata. E o investitie ce sporeste siguranta condusului si nimic altceva. |
--------------------
Dacia/Reno
Logan Ambition 1.5 dci 70cp/ Kangoo 1.5dci
'08/'12 Don't forget kids... the more you post the bigger your penis is.
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Chiar crezi ca Xenonul pe Logan sporeste sigranta condusului? Eu cred ca sporeste orbirea celorlalti participanti la trafic.
Pai in primul rand pt Xenon trebuie instalatie de spalat farurile, pentru ca murdaria face ca lumina de la becuri sa bata in ochii altor soferi. In al doilea rand cei care au Logan n-or sa dea bani pe o instalatie ca lumea de Xenon. Or sa o ia pe cea mai ieftina. In al treilea rand si farurile ar trebui sa aiba alta forma pentru proiectarea corecta a luminii. On-topic: instalatia aia de spalat farurile e buna, daca vrei 'Xenoane'.. ![]() Am vazut destule masini straine care au formele acelea pentru duzele de spalat farurile, dar nu aveau nimic acolo. Era doar forma barei fata cu 2 'damburi' acolo unde ar fi trebuit sa fie duzele de spalat farul. This post has been edited by nh1980ro: 21 Apr 2007, 01:13 |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
nu stiu de ce va mira ca nu este. un prieten cu un g4 pe vreme de iarna cam din 100 in 100 km se ducea sa-si spele farurile din cauza ca nu avea duze din alea..
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
QUOTE(nh1980ro @ 21 Apr 2007, 01:11) Am vazut destule masini straine care au formele acelea pentru duzele de spalat farurile, dar nu aveau nimic acolo. Era doar forma barei fata cu 2 'damburi' acolo unde ar fi trebuit sa fie duzele de spalat farul. Sa stii ca acele "damburi" de multe ori sunt chiar stropitorile. Li se vede doar "capul" pt ca ies din bara, stropesc si baga din nou capul la cutie (am vazut la 2 masini pana acum, sunt tare nostime ![]() Solutia cu duzele de stropire aparente (ca cele de la Logan) este low-cost (si inestetica, daca are vreo importanta). |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
Danny_bb |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 605 Joined: 17 February 07 From: Brasov/Slobozia ![]() |
Pai e low cost sa se potriveasca cu masina. Doar nu o sa te apuci acum sa pui faruri adaptive bi-xenon si duze incalzite. Dar e utila si nu chiar greu de facut.
|
--------------------
Dacia
Break 1.6TD
1988, Logan 1.5 dci 2006
|
|
Cristi T |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 185 Joined: 14 January 07 From: Timisoara ![]() |
Pe masinile straine mai noi ex.Chrysler 300C,Mercedes E/S Class,BMW seria 5-7,etc. apa care trece prin diuzele de spalare a farurilor e incalzita inaite de a iesi prin diuze.Cred ca acest lucru asigura o curatire mai buna decat apa rece combinata bine-nteles cu presiunea ridicata.La Subaru nu am asa ceva...
|
--------------------
Dacia
1300 berlina din '75;Subaru WRX STI
2004
- B-24-FAQ
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Pai daca nu ai apa incalzita, pui Fairy, ca spala si cu apa rece..
![]() Ce ziceam eu de 'damburi' erau doar niste forme si nu iesea nimic de acolo, pentru ca m-am uitat de aproape la bara respectivei masini (cred ca era un VW sedan) si nu avea nici un mecanism unde ar fi trebuit sa fie duzele, era doar un 'damb' si atat. |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
raqzvan |
![]()
|
![]() gute Laune war Trumpf Group: Members Posts: 514 Joined: 21 September 06 From: Constanta, Romania ![]() |
QUOTE(Danny_bb @ 21 Apr 2007, 12:25) Pai e low cost sa se potriveasca cu masina. Doar nu o sa te apuci acum sa pui faruri adaptive bi-xenon si duze incalzite. Dar e utila si nu chiar greu de facut. Aceeasi solutie "low cost", pe Octavia Tour. Ma rog ... nu e nici asta masina de lux, dar totusi ... This post has been edited by raqzvan: 24 Apr 2007, 01:13 Attached thumbnail(s) Imagine_28_.jpg ( Size: 68.75k ) Number of downloads: 312 |
--------------------
Geely
Logan
Laureate 1.6MPI 2006 Austin Powers: Allow myself to introduce... myself.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
As vrea eu sa vad cati dintre cei de pe acest forum ar da 150 euro in plus doar ca sa aiba duzele alea motorizate (adica sa intre in bara cand nu sunt folosite). Deci numai ca sa fie motorizate, in ideea ca ele ar fi deja pe masina...
Lumea pe aici se trage in c ur pentru directie asistata sau pentru aer conditionat ca-s scumpe si depasesc parcela, d-apai duze motorizate... Sau si incalzite... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
DannyC |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 182 Joined: 17 December 05 From: Baia Mare ![]() |
Corect spus. urmeaza scaunele cu reglaj electric si plansa de bord din lemn de nuc
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
1.6 MPI Ambition
- MM 82 DNY Masina si nevasta nu se imprumuta!
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Si camera video cu display in bord pentru marsarier.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Ati uitat farurile adaptive..
![]() |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
DannyC |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 182 Joined: 17 December 05 From: Baia Mare ![]() |
De aia 150 de Euro prefer sa-mi cumpar un mp3 player sa aud mai bine muzica cand ma dau jos sa curat farurile!
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
1.6 MPI Ambition
- MM 82 DNY Masina si nevasta nu se imprumuta!
|
|
cippy |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 93 Joined: 13 September 06 From: Brasov ![]() |
Ieri am pus duzele de spalat faruri. Intamplator am adoptat ideea pe care a expus-o si raqzvan aici, adica Octavia Tour. Rezultatul e ok. Inmoaie mizeria de pe faruri, la drum lung noaptea fiind excelenta. Dezavantajul e consumul imens de lichid, si pretul de achizitie.
Attached thumbnail(s) 08022008260.jpg ( Size: 233.2k ) Number of downloads: 300 08022008261.jpg ( Size: 269.05k ) Number of downloads: 274 08022008263.jpg ( Size: 300.02k ) Number of downloads: 258 |
--------------------
Renault
Laguna 3
GT 4CONTROL 180 cp
- BV14PYN Renault Clio 2 1.4 16v [B]BVA Privilege[/B]
EX- Renault Laguna 2 phase 2 INITIALE PARIS 173 cp |
|
lucian_v |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 543 Joined: 13 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Poti descrie mai in detaliu cum ai facut? eventual si costuri...
|
--------------------
---
---
---
- ---
|
|
MIHAI8888 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 392 Joined: 1 September 07 ![]() |
luati un compresor de roti de ala mic de 12v si bagati presiune in borcan iar furtunele in borcan (etans bineinteles) si bagi pana tai faru cu jet de apa
![]() motorasele le montati langa rezervorul de apa si plecati cu furtunele spre stropirorile faruri,dar duzele sa fie cu doua orificii(gen Cielo,Espero,etc.)Eu am dinastea duble pe berlina,dar mororasul nu face fata asa de bine la ele,decat daca montati cum am zis eu cate doua motorase,si o sa aiba destula presiune /fiecare stropitoare in parte,Multa bafta tongue.gif [QUOTE] This post has been edited by MIHAI8888: 8 Feb 2008, 20:44 |
--------------------
vw golf
fost nova
1998 gti
|
|
cippy |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 93 Joined: 13 September 06 From: Brasov ![]() |
pompa e speciala ptr spalator faruri, nu e de parbriz ca aia nu are debit. In plus de asta mai exista si o supapa cu trei de f. mare presiune, care ridica si deschide numail la nu stiu cati bari.Costuri mari aprox 160 euro.(piese fiind noi)
|
--------------------
Renault
Laguna 3
GT 4CONTROL 180 cp
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Scrie si tu detaliat, cit a costat cutare, cit aia...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
cippy |
![]()
|
pompa in jur de 130 lei, capac spalator 35.59/buc, jiglor spalator 180/buc, sigurante 33 lei, supapa 3 cai 21.35 ron. ok?
|
--------------------
Renault
Laguna 3
GT 4CONTROL 180 cp
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
@cippy-ai prins vreme ploiasa pina acum, sa te stropeasca cineva, noaptea ma intereseaza, isi face treba, esti multumit?
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
Hai ca mai e putin pana la montarea stergatoarelor pentru faruri.
|
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
lucian_v |
![]()
|
Bravo pentru realizare, este facuta frumos si asta este primul pas catre xenon....dupa asta pui faruri cu lupa si poti pune un kit xenon de calitate si nu vei deranja restul participantilor la trafic daca le montezi / reglezi cum trebuie
Pacat ca sunt extrem de putini cei care fac asta, majoritatea au cumparat cel mai ieftin kit xenon si l-au pus asa si gata...ca doar sunt singuri pe sosele L.E. Si pe mine ma intereseaza raspunsul la intrebarea pusa de bobo77 This post has been edited by lucian_v: 9 Feb 2008, 17:18 |
--------------------
---
---
---
- ---
|
|
cippy |
![]()
|
inca nu am prins vreme si nici drum umed. cand va fi voi pune poze cu eficienta de spalare. ele au fost montate/testate cu masina plina de mizerie uscata iar eu am fost multumit.
|
--------------------
Renault
Laguna 3
GT 4CONTROL 180 cp
|
dj_sweat |
![]()
|
![]() DJ Group: Members Posts: 277 Joined: 20 February 07 From: Bucuresti (Militari) ![]() |
Vad ca nu a mai postat nimeni de ceva vreme, nu mai sunt doritori?
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004 - Clima
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 06:44 |