teximetrist mort beat---tamponare usoara, sa anunti politia?
![]() ![]() ![]() |
teximetrist mort beat---tamponare usoara, sa anunti politia?
ZTV |
![]()
|
||
![]() fost membru activ pe Daciaclub Group: Members Posts: 1.674 Joined: 14 December 07 ![]() |
|
||
--------------------
-------
xxx
xxx
- xxx xxx
|
|||
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Io zic ca trebuia sa suni imediat!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
ZTV |
![]()
|
![]() fost membru activ pe Daciaclub Group: Members Posts: 1.674 Joined: 14 December 07 ![]() |
hai ca incidentul a fost acum 30 min? Stau pe ganduri ce sa fac.....vreau sa suni pt ca este un pericol public....dar ma gandesc la familia lui....
|
--------------------
-------
xxx
xxx
- xxx xxx
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.290 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Cel mai bine e sa tii ochii inchisi
![]() |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
@tzuku: inainte sa te gindesti tu (sau oricine altcineva) la familia LUI, ar trebui sa se gindeasca EL... nu?
Presupune ca apuca sa ia clienti (nevinovati), si... ma rog se putea intimpla orice. Din pacate presupun ca e prea tirziu sa mai suni, caci omul e bine mersi acasa (oricum in alt loc decit la volan), asa ca Politia nu mai are ce sa-i faca. |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
naveau de ce sa se certe taximetristi ptr cateva julituri posibil ca loganu sa fie de firma ,sau pur si simplu sal doara la basca doar e un coleg de-al lui,taximetristi sunt ca pompieri
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
emil_t |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 519 Joined: 12 August 07 ![]() |
eu zic ca s-a invatat minte, nu cred ca merita puscarie pentru ce a facut in 99 % dintre cazuri din care scapa fara sa se intample ceva forate grav de si era o posibilitate foarte mare orice om normal isi revine si isi da seama ce a facut.
si in primul rand cine comenteaza a fost vreodata beat ? totata lumea care e beata din cate am vazut eu zice ca nu e beata numa "pilit". oamenii care fac intentionat ei trebui pusi in puscarie, greseli face toata lumea si mari si mici daca faci intentionat sau pur si simplu ca nu iti pasa de nimieni, justitia din pacate e oarba (si de bani) si nu poate vedea ce s-a inamplat in suflet sau in mintea unui om, dar daca cineva restructureaza o propozitie poate sa scape fara puscarie, asta e justitie ? This post has been edited by emil_t: 29 Aug 2008, 19:25 |
--------------------
Dacia
Supernova
'03
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
QUOTE(SiloS @ 29 Aug 2008, 20:13) ...si sa astepti sa omoare pe cineva drag tie! ![]() QUOTE(os @ 29 Aug 2008, 20:19) @tzuku: inainte sa te gindesti tu (sau oricine altcineva) la familia LUI, ar trebui sa se gindeasca EL... nu? Presupune ca apuca sa ia clienti (nevinovati), si... ma rog se putea intimpla orice. Din pacate presupun ca e prea tirziu sa mai suni, caci omul e bine mersi acasa (oricum in alt loc decit la volan), asa ca Politia nu mai are ce sa-i faca. Perfect de acord cu os! Chiar saptamana asta am trecut foarte aproape de un pieton care traversa pe rosu. A inceput ala sa urle la mine. si eu i-am zis ca daca lui nu-i pasa, mie de ce mi-ar pasa de viata lui? This post has been edited by Sony: 29 Aug 2008, 19:23 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
giany911 |
![]()
|
![]() Aproape util Group: Members Posts: 143 Joined: 7 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Trebuia sa suni, lasati clientii, daca face accident cu oricine altcineva ( pietoni, alti soferi, unul din noi), el find singur in masina ? Toate ca toate, mai e si sofer de meserie.
Se invata minte pe naiba, nici macar nu e la prima abatere. O sa se invete minte doar cand va fi prea tarziu ( victime ) si atunci o sa inceapa, ce-am facut Doamne ce-am facut? This post has been edited by giany911: 29 Aug 2008, 19:26 |
--------------------
Dacia
Berlina
2000 Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna. |
|
Sony |
![]()
|
Ce-a facut? O nimica toata. A omorat niste oameni!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
ZTV |
![]()
|
Da, aveti dreptate...dar totusi are o familie de intretinut.....
|
--------------------
-------
xxx
xxx
- xxx xxx
|
|
giany911 |
![]()
|
![]() Aproape util Group: Members Posts: 143 Joined: 7 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Si daca omoara pe cineva, beat find, ce familie o sa mai intretina? O sa aiba o alta familie un membru in minus de intretinut. Bautura si volanul nu se pupa. Oricum, acum mare lucru nu mai face politia doar in baza declaratiei tale.
This post has been edited by giany911: 29 Aug 2008, 19:43 |
--------------------
Dacia
Berlina
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna. |
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Sony |
![]()
|
Bre, io as fi sunat imediat la 112 si raporatm accidentu', da' ziceam ca ala a cazut langa masina si ca e probabil sa fie in coma alcoolica. Asa ma asiguram ca pe langa o ambulanta venea si o masina de politie.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
emil_t |
![]()
|
fi om, gandeste-te 1. nu a fost accident major si absoult cu siguranta si-a invatat lectia numai chiar daca-i prost ca drumu, si si daca e dupa ce iese din inchisioare mai face un accident si stati linistit nu ia pe viata, si 2. are si el o familie totusi, o data ii efectu psihologic asupra familiei, si pe de alta parte trebuie sa le faca un viitor familiei, daca ajungi la judecata nu te judeca corect.
|
--------------------
Dacia
Supernova
'03
|
|
Sony |
![]()
|
emil_t, io pariez ca ala n-a invatat nimic. Din context reiese ca ala face frecvent treaba asta, deci e alcoolic. Nu iti doresc ca data viitoare, cu lectia invatata, el sa omoare pe cineva drag tie!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
giany911 |
![]()
|
QUOTE(tzuku @ 29 Aug 2008, 19:02) Auzi emile, tu ai vazut vreodata un betivan care se lasa de bautura doar de dragul familiei ? Eu nu, in schimb vad carciuma de la bulevard la ora 6 dimineata PLINA. ( Apropo, cum se gasesc astia la 6 dimineata sa bea, eu nu pot sa imi explic ). This post has been edited by giany911: 29 Aug 2008, 20:00 |
--------------------
Dacia
Berlina
|
ZTV |
![]()
|
Sony are dreptate...acum incepe sami pare rau ca nu am facut nimic....
This post has been edited by tzuku: 29 Aug 2008, 20:00 |
--------------------
-------
xxx
xxx
- xxx xxx
|
|
Sony |
![]()
|
Poate sunt un tip prea rigid atunci cand nu sunt de acord cu alcoolul combinat cu volanul. Fratele meu era sa moara din cauza unui nemernic de tractorist beat manga. Oricat as avea de dezvoltat simtul umorului, cu subiecte de genul asta nu glumesc niciodata si cand voi avea ocazia voi lua masuri.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Alcoolul si volanul nu se amesteca!
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(giany911 @ 30 Aug 2008, 03:57) vad carciuma de la bulevard la ora 6 dimineata PLINA. ( Apropo, cum se gasesc astia la 6 dimineata sa bea, eu nu pot sa imi explic ). E simplu, nu vor sa le-o ia altii inainte |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
emil_t |
![]()
|
QUOTE(Sony @ 29 Aug 2008, 20:55) emil_t, io pariez ca ala n-a invatat nimic. Din context reiese ca ala face frecvent treaba asta, deci e alcoolic. Nu iti doresc ca data viitoare, cu lectia invatata, el sa omoare pe cineva drag tie! sa nu ma intelegi gresit, nu iau apararea alcoolicilor, din alcool nu iese nimic bun deci nu vad rostul sa bei in primul rand. Din ce prostii mai faceam eu, sunt om, dupa ce imi dadeam seama ce am facut, faceam tot posibilul sa nu se mai repete a 2a oara. |
--------------------
Dacia
Supernova
'03
|
|
ZTV |
![]()
|
am aflat ca cineva a sunat la politie si omul are dosar penal si risca 5 ani puscarie
|
--------------------
-------
xxx
xxx
- xxx xxx
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
o veste buna ce sa zic
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
namidee |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 418 Joined: 19 September 08 From: Frankfurt ![]() |
Probabil o sa si-o ia cu suspendare daca n-are cazier, mai ales ca are si o varsta. Daca nici asta n-o sa-i bage mintile-n cap...
|
--------------------
Dacia
Sandero
1.4 MPI 2008
|
|
ZTV |
![]()
|
dupa ce am auzit, suspendat permisul 90 de zile, amenda, retras definitiv atestatul de taxi. Eu zic ca a scapat lejer, eu dadeam minim 10 ani pt alcool, si inca 10 ani pt ca e si taximetrist.
|
--------------------
-------
xxx
xxx
- xxx xxx
|
|
namidee |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 418 Joined: 19 September 08 From: Frankfurt ![]() |
Daca e chiar asa cum spui, as zice ca a intrat la contraventie si nu la infractiune (posibil sa fi iesit sub 0.8 la test?), si avand in vedere descrierea din postul #1 chiar a scapat ieftin, in mod normal ar fi trebuit sa-si ia cativa anisori de puscarie (cu suspedare, ca-i batran, n-o fi fost prins cu fofarlica inainte etc) sa-si bage mintile-n cap. Concluzia: un nebun mai putin pe strazi (cel putin astea 90 zile), un alcoolic in plus (banuiesc ca acum are tot timpul din lume sa colinde crasmele). Si la final, o intrabare pt. initiatorul topicului: n-ar fi fost mai bine sa dai mataluta telefonul la politie sa ne scapi de-un pericol public?
|
--------------------
Dacia
Sandero
1.4 MPI 2008
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 00:56 |