Sa iesim din ANONIMAT!, ... pentru toti Daciotii forumisti!
![]() ![]() ![]() |
Sa iesim din ANONIMAT!, ... pentru toti Daciotii forumisti!
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
ralukutza |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 4 May 09 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2009/Laureat
- SJ-01-JYT
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Nu tu, ralukutza.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
ralukutza |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan
2009/Laureat
- SJ-01-JYT
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Credeam că puncte negre.
|
--------------------
-
-
|
|
ralukutza |
![]()
|
@MAERSK scuzoaiele mele
|
--------------------
Dacia
Logan
2009/Laureat
- SJ-01-JYT
|
|
adrian_c |
![]()
|
![]() Membru actionand in sectorul privat Group: Members Posts: 453 Joined: 14 November 04 From: DB, Bucuresti, Paris, Belgia ![]() |
ralukutza, pune-ti si tu un logo, ca parca nu iti sta bine asa fara ...
|
--------------------
Dacia
Solenza Scala
xx.09.2004
- DB-05-xxx Citroen C4 1.6HDI xx.04.2009 - 710-BxD
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
ralukutza |
![]()
|
sa speram ca ma iarta Marty ca sunt la prima abatere
|
--------------------
Dacia
Logan
2009/Laureat
- SJ-01-JYT
|
|
ag02cws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.443 Joined: 2 December 06 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
|
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
Dacia Sandero 1.4 MPI 2008 / Kia Cee'd
2008
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Hai mai ag02cws, ca dupa o discutie de asta o sa apara altele: rodaj, ulei...
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
ag02cws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.443 Joined: 2 December 06 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
Pai trebuie si lubrifiate, ce sa le faci...
|
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
2008
|
|
AutoVic |
![]()
|
![]() Amator de "NOU" Group: Members Posts: 282 Joined: 8 November 05 From: Bucuresti ![]() |
ralucutza mi-ai facut hijack la thread, ai avut noroc de atatia insetati de....
![]() Mi se pare super aiurea ce s-a intamplat si cum "baietii buni" nu au luat masuri... Vi se pare "ciorism" sau cocalarie sa va puneti porecla de forum cu font de 18 sub logoul daciaclub, nu gasesc nimic aiurea in asta cum nu gasesc nimic aiurea sa am scris daciaclub la luneta... eh e mai important sa stai pe forum ca pe mess si sa faci colectie de postari decat sa raspunzi la obiect, daca asta a fost tot ce s-a putut scoate din threadul asta ROG INCHIDEREA lui. Spor! |
--------------------
DACIA 1310 L / 1998
DACIA LOGAN Prestige
2007
- B 16 KNM Dai un claxon, ii arati ca e bou... insisti, si tu esti un bou!
|
|
ag02cws |
![]()
|
Man, eu n-am vazut foarte multi nici cu stickerul cu daciaclub...
|
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
2008
|
|
AutoVic |
![]()
|
![]() Amator de "NOU" Group: Members Posts: 282 Joined: 8 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu cred ca n-am vazut nici unul...
Eu credeam ca suntem si noi o comunitate in care sa colaboram cu ce avem mai bun, fara rautacisme si in primul rand fara trolli pe forum, aici cred ca e si problema moderatorilor. Vreti sa vedeti comunitate seriosa, intrati pe motociclism.ro, dat si de natura "motorului" pe care-l conduc baietii (si fetele), sunt foarte uniti. Nu zic ca nu ar fi useri foarte dedicati forumului, dar sunt si muuuuulti de pe alta parte a realitatii... This post has been edited by AutoVic: 8 May 2009, 16:25 |
--------------------
DACIA 1310 L / 1998
DACIA LOGAN Prestige
2007
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Ai sticker? Pune o poză.
|
--------------------
-
-
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
AutoVic |
![]()
|
Cam asa vad eu lucrurile pentru cei care nu au inca un logo lipit iar pentru cei care au deja, pot sa isi lipeasca separat sub...
Attached thumbnail(s) AutoVic_daciaclub.ro.jpg ( Size: 51.52k ) Number of downloads: 149 |
--------------------
DACIA 1310 L / 1998
DACIA LOGAN Prestige
2007
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
deci eu si cativa co-forumisit ne facem saptamana aceasta, aceste stikere....
This post has been edited by CriSTI68: 8 May 2009, 19:05 |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Old news.
|
--------------------
-
-
|
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
QUOTE(AutoVic @ 8 May 2009, 16:24) Eu cred ca n-am vazut nici unul... Eu credeam ca suntem si noi o comunitate in care sa colaboram cu ce avem mai bun, fara rautacisme si in primul rand fara trolli pe forum, aici cred ca e si problema moderatorilor. Vreti sa vedeti comunitate seriosa, intrati pe motociclism.ro, dat si de natura "motorului" pe care-l conduc baietii (si fetele), sunt foarte uniti. Nu zic ca nu ar fi useri foarte dedicati forumului, dar sunt si muuuuulti de pe alta parte a realitatii... sunt destule masini cu stickere, ideea e alta, nu-i neaparat vorba de cocalarism, e vorba ca nu toti avem mania de a ne afisa, + ca nu stiu daca ai observat ca sunt destule certuri aici pe forum si nu vrem sa ne trezim cu surprize, ar mai fi faza ca Dacia poate sa aiba si un director si un pampalau de pe coclauri care nu stie decat scandal, cu motocicletele e alta treaba, nu prea vezi oameni tampiti si batuti in cap pe motor (din experienta mea), in schimb cu Dacia sunt toate specimenele, + ca fa-ti asa o idee de ansamblu cati posesori de motociclete sunt in tara asta si cati posesori de Dacia sunt.... in esenta, e o comunitate foarte mare care cuprinde fel si fel de oameni, si nu toate lumea se cunoaste.... ce zici tu e ceva de genu, sa mergi pe strada si sa ai o placuta pe spate pe care sa iti scrie numele, nu cred ca ti-ar conveni, gandeste-te mai bine la ideea ta, din perspective diferite si ai sa realizezi ca e o idee foarte proasta, fara nici un fel de ofensa. inca o chestie, cei de pe motociclisti.ro nu umbla cu nick-ul de pe forum lipit pe motor ![]() si oricum majoritatea dintre noi avem la semnatura detalii despre masina si eventual nr. de inmatriculare, daca ai vazut masina pe strada verifici frumos pe forum sa vezi cine e daca vrei atat de mult sa sti tot despre toti. This post has been edited by SSilent: 8 May 2009, 19:21 |
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
AutoVic |
![]()
|
Asa ai strans 7000 de postari ?
Cuvinte scurte si putine ![]() @CriSTI68 arata underground rau stikerele, buna treaba! This post has been edited by AutoVic: 8 May 2009, 19:20 |
--------------------
DACIA 1310 L / 1998
DACIA LOGAN Prestige
2007
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Stickere se pun de prin 2003, la fel și suporți de numere cu numele forumului. Tu ai un astfel de sticker, de tot te bați în piept cu comuniunea?
|
--------------------
-
-
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
pai tre sa fim si noi in pas cu moda....
![]() nu stiu daca am vreun stiker pe masina.... This post has been edited by CriSTI68: 8 May 2009, 19:30 |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
ha' io nu tre sa fiu in pas cu moda... daca vedeti o 1210 rosie eu sunt
![]() ![]() deci am scapat de sticar ![]() |
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
AutoVic |
![]()
|
Ce intelegi tu SSilent din placuta cu numele, eu nu vreau sa ma cert cu nimeni si sincer daca nu ne-am mai ascunde atat si am fi mai uniti ar fi nemaipomenit si daca vrea cineva sa imparta cate ceva altui forumist sa o faca la intalniri
![]() Sincer imi pare rau daca s-a implementat pe acest forum mentalitatea asta, care pentru multi noi veniti inseamna o comunitate stransa, un sprijin, ... Daca motociclistii sunt mai putini asta ce inseamna, hai sa va zic eu, numai in Bucuresti sunt cam 20.000 din care majoritatea sunt forumisti. Si peste tot sunt oi negre... This post has been edited by AutoVic: 8 May 2009, 19:43 Attached thumbnail(s) arguing.jpg ( Size: 36.72k ) Number of downloads: 108 |
--------------------
DACIA 1310 L / 1998
DACIA LOGAN Prestige
2007
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
sunt ceva, cel putin din cati cunosc eu... aici ma refer la patea buna a forumului...
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
lucifer |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 711 Joined: 9 April 05 From: Bucharest Dr. Taberei ![]() |
Eu vreau un cod de bare , ca sa fie mai confidential
![]() Am glumit , dar daca schimbi masina si nu deslipesti stikeru , intrii in conflict cu un coforumist , il vede pe noul proprietar pe strada , il opreste si i-o da la "chifla" , am glumit din nou . Chiar m-as baga la o combinatie cu acest stiker personalizat , cat m-ar costa ? |
--------------------
dacia
1410
1997
- B xx GEC
|
|
AutoVic |
![]()
|
Alta propunere...
Nu m-am gandit cat ar putea costa, nu mult... O sa ma interesez unde am putea scoate (la bucata, ca unele centre scot la metrul patrat) si va anunt. This post has been edited by AutoVic: 8 May 2009, 20:10 Attached thumbnail(s) daciaclub_2.ro.jpg ( Size: 274.74k ) Number of downloads: 47 |
--------------------
DACIA 1310 L / 1998
DACIA LOGAN Prestige
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 01:32 |