Skoda YETI, un fel de Roomster cu vitamine
![]() ![]() ![]() |
Skoda YETI, un fel de Roomster cu vitamine
l@u |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
||
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|||
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
sunt din aceeasi clasa. Mie imi spune ca din acest punct de vedere in cazul yeti-ului nu si-au analizat prea bine piata. In cazul superbului cat de cat au nimerit-o, masina mare , vanduta la kilogram , dotari bla bla. In cazul yeti-ului nu prea. Ceea ce se vede, in majoritatea tarilor nu prea e in topul vanzarilor.
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
Ei, acum un SUV compact nu va fi niciodata "in topul vanzarilor" in Europa. E un produs de nisa.
E greu de judecat daca a fost sau nu esec, nu stim ce vanzari si-au bugetat cei de la Skoda. Totusi, tind sa fiu deacord ca Yeti n-a fost cea mai buna idee pt. Skoda. Sau nu asa, e prea impractica masina, scumpa si cu utilitate limitata. Poate e "fun" de condus in weekend, dar clientela traditionala a Skoda e un pic mai "cu picioarele pe pamant". |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
mariuscomx |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 166 Joined: 26 October 05 ![]() |
QUOTE(aphophis @ 10 Apr 2011, 18:51) . In cazul superbului cat de cat au nimerit-o, masina mare , vanduta la kilogram , dotari bla bla. In cazul yeti-ului nu prea. Nu inteleg la ce te referi cu fraza "vanduta la kg". Chiar skoda superb varianta combi este un succes mai ales de cand vine si cu optiunea de 4x4 pe 2.0 de 170 cai CR diesel. Asa ca si idee e un fel de A6 Allroads la jumatate de pret dar si cu ceva spatiu mai mare. |
--------------------
Toyota
Gt 86
2.0 Skoda supeb combi 4x4 170 tdi
Daihatu Terios |
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(xcss @ 13 Apr 2011, 05:42) Stimate domn, nu inteleg la ce va referiti. Eu imi manifestam doar deplina satisfactie si fericire ca existati, si ca am privilegiul de a fi contemporan si, mai mult, concetatean cu dvs. Cu respect va adresez umila-mi intrebare: pot sa va ating? adica masina multa ca dimensiuni vanduta la preturi de clasa inferioara.. |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
darius82 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 19 May 13 ![]() |
Skoda Grand Yeti ar putea fi primul SUV cu 7 locuri al cehilor: http://www.promotor.ro/masini-noi/news/sko...ehilor-10886093
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
god |
![]()
|
![]() wizard Group: Members Posts: 328 Joined: 15 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Alta viata Grand Yeti fata de Yeti, arata si el mai frumusel cu toate ca personal nu ma intereseaza/incanta cele 7 locuri.
|
--------------------
Dacia
Duster 1.5 dci 4X4
Iunie 2010 / Prestige It's time to burn™
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
"... ar urma să apară în jurul anului 2017 ..."
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 03:25 |