Schimbarea tipului de ulei ,rau sau nu conteaza?, Dileme "tehnice" pentru un neinitiat.
![]() ![]() ![]() |
Schimbarea tipului de ulei ,rau sau nu conteaza?, Dileme "tehnice" pentru un neinitiat.
jan |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 4 August 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Supernova
Rapsodie
- PH 17 CAT
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Exista ulei 30w-50?
Si daca e 50 cifra mare, de ce este mai subtire la temperatura decat unul 0W-40? |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
valioglu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 498 Joined: 2 July 04 ![]() |
Oricum, daca ai scos 200 de grame si esti sub maxim inseamna ca te-ai chinuit degeaba. Cred ca abaterea metrologica
![]() |
--------------------
DACIA SOLENZA
CONFORT 1.4
- B-01-DOG viata e scurta dar nedreapta
|
|
Vecinu' |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 14 June 05 ![]() |
ELF 10W40. Asta am io in masina si nu am de gand sa schimb tipul. 15W40 dupa ce o face 150.000 km (daca o mai fi la mine atunci
![]() |
--------------------
DACIA
SN CLIMA
- B 88 RZZ
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
As avea o mica nelamurire...
De ce la DSN si SLZ care au motoare renault 1.4l revizia e la 10.000km si iti face schimb de ulei, iar la LGN, care e acelasi motor (cel de 1.4) revizia e la 15.000km ??? Ma refer la schimbul de ulei mai mult... |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
royal |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 29 October 05 ![]() |
Ce parere aveti de uleiul ESSO? PT eu de asta am...
![]() |
--------------------
Dacia
Supernova
- IS-04-TXH
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 02:10 |