Supernova lovita, Partea stanga lovita(accident)
![]() ![]() ![]() |
Supernova lovita, Partea stanga lovita(accident)
Maskatu |
![]()
|
||
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|||
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
Nu as merge pe niciun mecanic de cartier, daca o faci, fa-o in service. Trebuie analizat si verificat bine trenul de rulare sa nu te trezesti ca-ti toceste cauciucurile anapoda, ca trage intr-o parte si alte chestii dastea. Si la cum e construita caroseria de nova mtotul este posibil. Pe mine 2 aripi, 2 faruri, 2 semnalizari, o capota, o bara si jugul de la motor + manopera m-a dus parca in jur de 30 de mililioane acum vreo 3 ani. Poate dau maine de factura si iti spun mai exact.
This post has been edited by Neagu Ionut: 20 Feb 2011, 23:28 |
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
sergiu-iulian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.103 Joined: 16 December 07 ![]() |
deci in concluzie nu merita sa o mai repar...
![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Confort
- Ms 64 GVS DACIA =>Daca Ai Cap Ia-ti Alta!!!
|
|
Laika |
![]()
|
![]() DaciaClub Group: Members Posts: 555 Joined: 7 November 10 From: Sibiu ![]() |
Daca ti la ea o poti face, dar vei avea unpic de alergat dupa piese. Nu-ti recomand in service ca te usuca de bani daca ai o cunostinta si sti ca e meserias mai merge. Nu lua in seama unele posturi de mai sus ca nu sunt reale preturile, mie mi se par mult prea umflate. Acolo la prima vedere ai nevoie de o usa neaparat care in dezmembrari face 100 ron maxim apoi de o aripa daca vrei sa nu o pasterzi pe cea sifonata care in dezmembrari face 60-70 ron.
Aripa de pe spate se scoate fara pb. Stalpul dintre usi la fel. Tot ce ai nevoie este de jumatate de prag la care ai 2 variante. La dezmembrari sau vb cu cineva ce are abcant sa-ti faca unul. Eu zic ca in 1000-1200 ron ai facut-o. This post has been edited by Laika: 21 Feb 2011, 10:44 |
--------------------
Ex Dacia
Super Nova
2001
- SB 05 APW Pana la capat!
|
|
pician90 |
![]()
|
![]() fost Membru posesor de JumpJet. Group: Members Posts: 667 Joined: 24 May 09 From: Din centrul Ardealului ![]() |
QUOTE(sergiu-iulian @ 21 Feb 2011, 10:10) Cu piese second si un mester bun eu zic ca merita. Dintr-o singura experienta la service,refuz sa ma mai duc,si mai bine ma duc la un mecanic "de cartier" care isi da cat-decat interesul sa o faca cat mai bine+ ca daca ai timp poti sa stai si sa ii ti companie ![]() Sa ma duc la service si sa rupa capacul filtrului de aer,deoarece nu au stiut ca mai are 2 suruburi...mi se pare o chestie de nonprofesionalism din partea unui service. A si sa spuna ca a fost asa cand am dus masina la ei ![]() ![]() |
--------------------
ex : dacia
super nova
2002 am avut o revelatie...sa nu ai incredere in femei si in franele de dacie ........
|
|
danciusergiu84 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.738 Joined: 25 February 08 ![]() |
raspunsul e undeva la mijloc, adica daca ai cunostinte bune care sa-ti faca treaba la un pret cum zice Laika sa zicem ca merita riscul sa nu iasa ceva cum trebuie sau pe viitor sa iasa rugina acolo sau oriunde pe caroserie fiindca se stie ca e pacatoasa
de aceea eu sa fiu in cazul tau nu cred ca m-as mai baga la reparat fiindca nu am cu cine la fel ca Laika, plus ca rugina infloreste oricum pe aceste masini, pacat ca motoarele de sn sunt ok cred fiind mpi gandeste-te bine inainte la costul reparatiei si la cat valoreaza masina, si la cat o vei mai (putea) tine (ma refer si la probleme gen ax volan sau repatitor spate) |
--------------------
ex Dacia
ex Nova GTi
2000
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
vinde-o bucati si iati alta nu mai merita , pacat de ea.
|
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
sergiu-iulian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.103 Joined: 16 December 07 ![]() |
@danciusergiu84,probleme cu axu volan deja aveam...insa cu repartitoru inca n-am avut nicio problema..
As avea o intrebare...de la impact,cutia de viteze a ramas blocata.e dusa?sau ce ar putea fi...a ramas blocata intro viteza si atat..nu mai iasa... |
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Confort
|
|
danciusergiu84 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.738 Joined: 25 February 08 ![]() |
cu repartitoru afli doar la itp ca ai probleme
cat despre cutie se pare ca trebuie demontata si remediata problema, asta daca se mai poate... |
--------------------
ex Dacia
ex Nova GTi
2000
|
|
serviccom |
![]()
|
![]() Unii parca au doua maini stangi! Group: Members Posts: 2.031 Joined: 27 September 09 From: Wolverhampton ![]() |
Cutia nu cred ca a patit ceva, poate s-a indoit timoneria sau a sarit din bucsi. Verifica pa partea asta in legatura cu cutia, imi pare rau de necazul tau.
|
--------------------
Renault
Trafic
SL27 DCI 2006
- PE06 ZXZ
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
In service te costa de te indoaie. Stiu pe cineva cu o super nova, l-a lovit un idiot, a reparat-o pe rcaul aluia. A inlocuit o bara, o aripa +vopsite, un proiector si un semnal de far. Cost total 1700 ron. Pai in varianta asta la el ar sari de 5000 ron lejer... Plus ca pe parcurs pot aparea multe probleme, mai ales la stalpul central si cel din fata si la prag. Aripa si usa se schimba in 2-3 ore insa daca prinderile (stalpii) sunt indoite, nu le mai poate repara nea gigel. Plus ca la un viitor impact masina se va deforma si mai tare.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
sergiu-iulian |
![]()
|
Deci am vorbit cu un vopsitor,mi-a zis asa:trebuie aripa fata dreapta,usa dreapta fata,pragul + stalp central si cel din fata.Manopera lui este intre 800 -1000 lei+ piesele...Aici ma refer la piesele mai importante..ca mai trebuie semnalizare fata dreapta,proiector dreapta fata,plastice din interior...
This post has been edited by sergiu-iulian: 22 Feb 2011, 13:10 |
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Confort
|
|
danciusergiu84 |
![]()
|
si nu ti-ai facut un calcul? sa vezi la cat ajunge toata afacerea: manopera+materialele (si astea trebuie sa ti le spuna tot meseriasul) si restul de piese
zic doar sa-ti faci calcul inainte estimativ in care sa cuprinzi toata cheltuiala, si asta comparativ cu valoarea masinii, si fii cat mai realist ca sa nu regreti banii dati, care nu sunt investitie atentie, e doar restaurarea la o valoare sub valoarea actuala, plus ca valoarea daciilor se depreceaza repede This post has been edited by danciusergiu84: 22 Feb 2011, 13:43 |
--------------------
ex Dacia
ex Nova GTi
2000
|
|
sergiu-iulian |
![]()
|
in total aproximativ 2000 lei...cred...
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Confort
|
|
danciusergiu84 |
![]()
|
si cam cat mergea ca pret masina inainte de treaba asta?
|
--------------------
ex Dacia
ex Nova GTi
2000
|
|
sergiu-iulian |
![]()
|
Chiar nu stiu...maxim 1500 euro..
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Confort
|
|
danciusergiu84 |
![]()
|
stii ca dupa ce bagi astia 500 de euro mai primesti pe ea 1000 ?
te-ai gandit cat ai scoate acuma s-o dai asa? si peste suma aceea sa mai adaugi 500, 1000 si sa iei ceva mai bun |
--------------------
ex Dacia
ex Nova GTi
2000
|
|
sergiu-iulian |
![]()
|
Si sa o repar si sa o vand nu mai primesc 1000 euro?:|
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Confort
|
|
danciusergiu84 |
![]()
|
pai cam pe acolo, eu am vazut destule sn la 1000....
|
--------------------
ex Dacia
ex Nova GTi
2000
|
|
sergiu-iulian |
![]()
|
Si sa o dau asa cum ii acum cat primesc?
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Confort
|
|
danciusergiu84 |
![]()
|
asta eu nu stiu fiindca nu am fost in situatie, cert e ca am facut niste reparatii si eu la masina fiind nevoit, dar la cum infloreste rugina peste tot pe masina plus calitatea slaba a caroseriei pe ansamblu (interior exterior) eu nu-i mai fac rugina... chiar daca de motor inca sunt multumit (nu s-a defectat niciodata in 55k)
mai am itp pana in 2012 si poate atunci se va si pensiona (mai ales daca repartitorul spate va face pe nebunul avand in vedere ca noxele iasa bine) This post has been edited by danciusergiu84: 22 Feb 2011, 14:16 |
--------------------
ex Dacia
ex Nova GTi
2000
|
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
un repartitor e 170 lei.de origine.de ce ti faci griji?ti l poate si debloca (cazul meu)
|
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
sergiu-iulian |
![]()
|
Am demontat usa si aripa..asa arata acum
![]() Attached thumbnail(s) DSC03353.JPG ( Size: 630.85k ) Number of downloads: 381 DSC03354.JPG ( Size: 629.98k ) Number of downloads: 441 |
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Confort
|
|
Relu_GTT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.502 Joined: 11 May 08 From: BRASOV ![]() |
si te apuci sa o faci ?
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Confort
- BV 27 GTT BMW e46 FL 2.0i
|
|
sergiu-iulian |
![]()
|
Inca nu stiu....cred ca da...
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Confort
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
Vad eu prost sau roata de pe spate e stramba? La cum se vede iti trebuiesc prese hidraulice de stras caroseria, vezi si pe sub ea cadrul motor cum se prezinta.
|
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
sergiu-iulian |
![]()
|
roata de pe fata e stramba...cea de pe spate...din cate am vazut nu are nimic..
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Confort
|
|
pician90 |
![]()
|
![]() fost Membru posesor de JumpJet. Group: Members Posts: 667 Joined: 24 May 09 From: Din centrul Ardealului ![]() |
ai luat legatura cu cel de care ti-am zis?
|
--------------------
ex : dacia
super nova
2002 am avut o revelatie...sa nu ai incredere in femei si in franele de dacie ........
|
|
sergiu-iulian |
![]()
|
daa...aripa a zis ca ii putin ruginita...parca usa nu o are completa...merg maine daca pot la Targu Mures la niste centre de dezmembrari...sa mai caut pe acolo..sa vad ce gasesc...
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Confort
|
|
quick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 996 Joined: 13 April 07 From: bistrita ![]() |
asta ie si sfatul meu incearca cu repere de la dezmembrari nu merita investit mult in ia, din cate vad masina ta nu prea are probleme cu rugina asa ca i pacat sa nu o faci, dar ma repet sa nu iesi scump 2000 lei ie rezonabil, daca o scoti si mai ieftin i bine.
dar vezi de la ce i indoita roata fata, i cadru motor stramb sau care sunt cauzele de i indoita, sa nu iti fi stricat si caseta de directie de la soc. la asta ar trebui sa ai dubi sa o faci sau nu ca ie posibil dupa ce o faci sa iti traga stanga/dreapta |
--------------------
dacia
super nova 2002/ ford focus 2007 1.6tdci90cp
/suzuki samurai 1.3 1985 numa buna de off road
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 12:17 |