Supernova lovita, Partea stanga lovita(accident)
![]() ![]() ![]() |
Supernova lovita, Partea stanga lovita(accident)
Koffy |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 501 Joined: 8 August 08 From: Bucuresti-Militari ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Super Nova
2001 Clima
- B 20 SVG
|
|||
iulian sn2001 |
![]()
|
![]() Membru fost incepator Group: Members Posts: 490 Joined: 24 April 07 From: galati ![]() |
La mine in cartier(in gl) conosteam 2 tinichigii pensionari.Aia 2 iti dadeau bani numa sa le dai cate ceva de facut la garaj.Glumesc evident.Dar cu 10 milioane aia 2 o ciocaneau si o kituiau de nu mai recunosteai masina dupa o saptamana.Eu cand am venit acasa pt itp(pe 1 iunie) am skimbat la masina piese in valoare de 800€ cu tot cu manopera(stephanie stie).Daca eu maine o botesc la fel de tare ca masina din cazul de fata.....o duc la un centru de dezmembrari si nici de adrak nu o vand unui samsar cu 1000€ sau cat drak ofera el.
This post has been edited by iulian sn2001: 15 Jul 2009, 19:21 |
--------------------
dacia
supernova
2001 confort cap sa ai ca mintea vine dup-aia
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
QUOTE(Andyno @ 15 Jul 2009, 04:42) sa o dezmembrezi doar ptr atat ? ![]() un amic a intrat cu loganul in copac lateral de s au facut lonjeroanele ''V'' si motorul sa ridicat in sus. masina acuma are dunga ca de fabrica si nici nu zici ca a fost lovita ! masina era relativ noua si nu se obs, ca a fost lovita toata fata. Amicul tău nu prea ține la viața lui! O mașină cu asemenea deformări de șasiu, la un următor accident, se face acordeon... |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
NOVA____GTI |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 27 June 09 ![]() |
mai stiti emisiunea Fifth Gear ? ..... aia au facut un test cu o masina care a fost reparata dupa un accident si rezultatele le puteti vedea http://www.youtube.com/watch?v=NWEdlUT17PIaici
|
--------------------
Dacie
NOVA-GTI
2000
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
|
|
iulian sn2001 |
![]()
|
![]() Membru fost incepator Group: Members Posts: 490 Joined: 24 April 07 From: galati ![]() |
in romania exista posibilitatea sa afli istoricul masinii?
Moderator edit: Nu mai da quote la postul precedent. |
--------------------
dacia
supernova
2001 confort cap sa ai ca mintea vine dup-aia
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Istoricul mașinii îl poți afla doar în cazul în care reviziile și reparațiile au fost făcute în service-uri "oficiale". Astfel de mașini se repară în service-uri obscure, iar reparații capitale sunt ilegale în alte țări.
Dacă găsești un mecanic bun, probabil va știi dacă a fost sau nu reparată... |
--------------------
-
-
|
|
quick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 996 Joined: 13 April 07 From: bistrita ![]() |
dupa mine daca reparatia costa mai mult de 30 mil nu se merita sa o refaci.
daca ai duso la un service pt un deviz fi sigur ca devizul de lucrari va ajunge peste 60 mil. zicea cineva ca un samsar a luat o masina avariata cu 24 mil si a dato cu 66 (defapt a fost vreo 54 mil parca) voi credeti ca masina aia i facuta intr-un service autorizat si i schimbat totul pe ia? masina aia i plina de chit si i vai si amar de ia, facuta prin spatele casei unde sta ala intr-un garaj de 2 mp, cu costuri minime. si pe deaspura in vremurile astea de criza luati o supernova foarte buna undeva la 60 mil, si ramai si cu una de rezerva:D fratilor am vazut logan la 3300 euro(negociabil) din 2006 nu mi-a venit sa cred. imi pare rau pt tine si mai ales dupa ce ai bagat o gramada de bani in ia, sper sa iti recuperezi paguba daca se poate si inzecit mai ales de la un nesimptit ca ala. bafta. |
--------------------
dacia
super nova 2002/ ford focus 2007 1.6tdci90cp
/suzuki samurai 1.3 1985 numa buna de off road
|
|
Andyno |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.435 Joined: 9 June 09 From: Bucuresti. ![]() |
bine...2000 euro?..pai nici masina nu facea intreaga 2000 euro..
se poate face foarte usor in alteliere particulare cu maxim 1000 euro.. repet..am vazut loganuri si dacii lovite mai urat decat cum o are el..si la sf aratau super ok. |
--------------------
Dacia 1310, an 99'.
Toyota Hilux D4D 170 CP 2007.
Dacia 1310, an 20' injectata.
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Și ce este mai ușor? Să o vândă întreagă (sau pe bucăți) pe 1000 de euro + 1000 care îi punea pentru reparat și să ia alta, sau să își chinuie nervii cu toți idioții de tinichigii și vopsitori și să o țină pe asta lovită și să o repare? O avea și ea o valoare sentimentală pentru propietarul koffy dar în ziua de azi în românia e greu să găsești un service bun unde să îți shimbe un amărât de burduf de planetară, nu mai zic de o reparație de o asemenea anvergură....
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
sergiu-iulian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.103 Joined: 16 December 07 ![]() |
@Koffy si pana la urma ce faci cu masina?o vinzi asa cum,o dezmembrezi sau o repari?
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Confort
- Ms 64 GVS DACIA =>Daca Ai Cap Ia-ti Alta!!!
|
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
daca stii sa te faci respectat intr-un service iti spun eu ca o sa ai masina buna.mecanicul meu e prieten cu tata iar in weekend joc fotbal cu el
![]() iuliane tu ai ceva cu cei care isi lovesc masinile.vrei piese de pe ele neaparat ![]() |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
sergiu-iulian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.103 Joined: 16 December 07 ![]() |
poi daca aceasta masina are culoarea masinii mele,si daca proprietarul doreste sa dezmembreze masina sa stie din timp ca imi trebuie ceva piese de la el
![]() ![]() P.S. sper ca nu deranjez pe nimeni cu intrebarile mele. |
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Confort
- Ms 64 GVS DACIA =>Daca Ai Cap Ia-ti Alta!!!
|
|
Koffy |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 501 Joined: 8 August 08 From: Bucuresti-Militari ![]() |
Masina vreau sa-o vand dar nu pe bucati! Nu am garaj unde sa-o tin dezmembrata si de aceea.
Ca asa m-ar avantaja mai mult sa-o dau pe bucati decat intreaga. Ce sa zic am vorbit cu cineva care ar fi dispus sa cumpere masina. Pretul 1200 euro. Sau 1000 de euro fara piesele schimbate. Valoarea sentimentala a cam trecut pentru masina. Am bagat atatia bani in ea si cand sa ma bucur si eu de ea...Imi toca la banuti si daca nu se intampla ce s-a intamplat tot mai bagam in ea. |
--------------------
Dacia
Super Nova
2001 Clima
- B 20 SVG
|
|
Koffy |
![]() ![]()
|
Re' din nou baieti!
Am auzit pe unul pe altul cu care am vorbit ca cel care a fost de vina si mi-a lovit masina ca in procesul care al am cu el poate contesta valoarea daunelor. Avocatul meu mi-a spus ca daca el nu plateste de bunavoie este silit sa plateasca prin executare.Ca i se va pune sechestru pe bunuri. Altcineva cu care am vorbit mi-a confirmat ca nu are cum sa-i puna sechestru pe bunuri(cica nu este lege data pentru asaceva).Dar numai stiu pe cine sa cred in ziua de astazi. Pana si "bizonul"(cel care a fost de vina) mi-a confirmat ca nu o sa scot de la el decat dupa 2-3 ani de zile ceva bani de la el sau sa mi-i dea in rate. Eu unu nu sunt de acor cu treaba asta pentru ca eu nu am cumparat masina in rate sau proprietarul dinainte nu ma asteptat 2 ani cu banii. Voi ce parere aveti despre o asemenea nesimtire? Daca puteti sa ma ajutati si pe mine cu un sfat v-as fi recunoscator.Va multumesc tuturor. |
--------------------
Dacia
Super Nova
2001 Clima
- B 20 SVG
|
|
Andyno |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.435 Joined: 9 June 09 From: Bucuresti. ![]() |
Altcineva cu care am vorbit mi-a confirmat ca nu are cum sa-i puna sechestru pe bunuri(cica nu este lege data pentru asaceva).Dar numai stiu pe cine sa cred in ziua de astazi.
deci ala ori e prost de da in gropi, ori ce prost rau !! daca vrea judecatorul ii pune sechestru si pe chilotii dupa el...in fine acuma.. poate sa ii puna sechestru in functie de cati bani are sa ti dea...si poate sa scoata la licitatie lucrul respectiv daca nu plateste. |
--------------------
Dacia 1310, an 99'.
Toyota Hilux D4D 170 CP 2007.
Dacia 1310, an 20' injectata.
|
|
Koffy |
![]()
|
Chestia este ca eu vreau sa scot dauna de la el intreaga nu cum doreste el cu taraita. Av meu mi-a spus ca la o adica poate sa ai sechestreze casa daca in decurs de doua saptamani de la pronuntare nu achita dunele.
|
--------------------
Dacia
Super Nova
2001 Clima
- B 20 SVG
|
|
clalexxxx |
![]()
|
![]() Happy and cofee Group: Members Posts: 261 Joined: 27 September 07 From: Craiova ![]() |
multa bafta,sper sa reusesti.
This post has been edited by clalexxxx: 24 Jul 2009, 09:02 |
--------------------
Dacia
Logan
oct 2007,1.4L Laureate
- DJ-AKP
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Eu în locul tău o vindeam așa cum era lovită sau pe bucăți. Mașina ta nu va mai fii niciodată ce a fost, din cauza accidentului care a îndoit piese vitale pentru rezistență ei. Dacă doamne ferește ai mai avea un accident cu ea, gândește-te că s-ar face acordeon de tot. Îți pui viața în pericol, atât a ta cât și a celor care sunt în mașină. Și ai băgat și 1000 de euro în ea. Cam mult. Părerea mea....
Nu zic că este mult. Probabil este prețul corect, dar pentru o mașină care nu face mai mult de 1000-1500 (pentru că nici aer nu ai), nu văd de ce s-ar merita să bagi în ea 1000 de euro. Banii sunt ca și pierduți. Când vei vrea să o vinzi o să își dea seama oricine că a fost lovită și îți va da maxim 500-700 de euro. |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Koffy |
![]()
|
In primul rand este versiunea clima deci "(pentru că nici aer nu ai)" asta se exclude.
Masina se poate face exact cum a fost sau poate mult mai bine decat era inainte. Este simplu se schimba tot absolut tot ce este indoit, spart. Am bagat 1000 de euro din ce cauza. O cumparasem de la unu si dupa un an a incept sa pice una alta de pe ea. Asa ca am zis bag acum atat si doi ani de zile numai am probleme cu piesele inlocuite. Se face de nu iti dai seama ca a fost lovita. Am lucrat si io in vopsitorie si veneau masini cu plafonul , sau usile facute varza kilograme de chit si era ca noua masina. Problema mare este ca eu nu pot sa scap de masina pana nu se finalizeaza procesul.Ca mi-as scoate bani buni pe masina in stare in care se afla acum. <span class='edit'>24 Jul 2009, 11:04:</span> Am uitat sa mai adaug ceva. Uite cum a dat un bisnitar o supernova 100 milioane a luat pe ea. Eu cat are trebui sa cer pe sn mea.? Imi oferise cineva 45 de mil. moderator edit: nu mai da quote la postul anterior Attached thumbnail(s) DSC00059.JPG ( Size: 185.1k ) Number of downloads: 737 |
--------------------
Dacia
Super Nova
2001 Clima
- B 20 SVG
|
|
Maskatu |
![]()
|
@koffy, nu era vorba despre masina ta. Colegul clalexxxx scrisese ca a patit la fel ca tine si a reparat masina cu 1000 de euro. Dar se pare ca si-a editat postul dupa cum se vede. clalexxxx te rog nu mai edita posturi asa aiurea, dupa ce iti exprimi o parere sa scrii altceva pentru ca dai peste cap topicul !!!!
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
AndreyIan |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 7 January 09 ![]() |
Vin si eu cu o completare la forumul asta ca tot e de acident care am o problema cam asemanatoare..
Asa arata masina mea acum dupa ce m-a lovit unu din spate cand statea in coloana.. ma aruncat si in masina din fata mea si sunt lovit si-n fata si-n spate am fost la politie etc asigurare valabila reparatia cu piese face cam 40 mil .. Problema care ar fi asigurarea lui este la carpatica si nici un service nu ma primeste ca nu colaboreaza cu ea nimeni ca nu fac plati etc a fost si la telev .. nu am stiut acum cica nu am decat sa o fac din bani mei si sa dau firma de asigurari in judecata sa-mi i-au banii.... servisurile au zis ca au avut masini si de 6 luni si nu s-a rezolvat nimic cu firma asta si abia o scosesem din service ca imi facusem spatele.... Ce sanse am sa-mi fac masina la carpatica sau ce pot face sa decurga lucrurile mai repede ?? Vi sa mai intamplat la careva cu firma asta asa ceva? am citit pe net si am vazut ca sunt multi multi in cazul meu .. Attached thumbnail(s) Imagine0023.jpg ( Size: 617.94k ) Number of downloads: 834 Imagine0024.jpg ( Size: 556.35k ) Number of downloads: 786 |
--------------------
Supernova
Clima
2002
- B-83-AAN
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Nasoală trebă, d'aia un casco e sfânt!
Acu, dacă n-ai, cel mai bine pui problema ta la secțiunea "Asigurări" unde sunt destul care-ți pot da un sfat competent. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Maskatu |
![]()
|
Andrey ian cam nasol ce ai tu acolo... iti spun sincer ca reparatia sare de 1000 de euro. Cand am avut-o eu lovita asta vara, o aripa, bara + vopsit, + proiector si semnal, au costat aproape 500 de euro. Cel mai bine posteaza problema ta la sectiunea "asigurari si daune". Vei primii acolo sfaturi de la oameni mai in masura.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
AndreyIan |
![]()
|
da si tu un link te rog ca nu gasesc ori sunt chior eu
Ai facut-o pe asigurare? This post has been edited by AndreyIan: 12 Oct 2009, 11:08 |
--------------------
Supernova
Clima
2002
- B-83-AAN
|
|
Maskatu |
![]()
|
Asigurari si Daune ... aici. Este pe prima pagina, jos la "alte discutii" deasupra rubricii "calatorii si intalniri".
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
AndreyIan |
![]()
|
Ms am gasit...
Intre timp mi-am reparat singur fata la masina spatele l-am lasat si cam asa a iesit ma costat 100 far 25 plasa 15 vopsea alba vopsea albastra aveam fibra de sticla aveam kit aveam. A iesit bine? tot din bara veche am mai taiat din ea .. ![]() Attached thumbnail(s) Imagine0026.jpg ( Size: 773.08k ) Number of downloads: 668 |
--------------------
Supernova
Clima
2002
- B-83-AAN
|
|
sonnic53 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 18 May 09 From: Vrancea ![]() |
ia a iesit
![]() |
--------------------
Vw Golf 3
Logan 1.4
2007
|
|
Koffy |
![]() ![]()
|
Salutare tuturor. Nu prea am mai intrat de ceva vreme pe acest forum. In ultima perioada l-am dat in judecata pe "domnu bizonu". Am fost cu masina in service pentru deviz, costa 6500 ron toate reparatiile. Cea ce "bizonului" ai este total iesit din comun. Citez din spusele lui: "Consider ca viteza impactului a fost mai mare de 60 de km si ca el a venit glontz si a intrat in mine. Pretul reparatiei este mare, pentru o dacie si nu cred ca este real."
Suma aceea de 6500 ron este data de cei de la service, fara un leut in plus. Am cerut asa ca stiam ce-o sa urmeze. A cerut intr-un final expert, care sa analizeze urmele lasate de impact. A achitat 500 ron si acum urmeaza sa vedem ce decide expertul, luna care urmeaza. Va mai tin la curent cu se va mai intampla pe parcurs! |
--------------------
Dacia
Super Nova
2001 Clima
- B 20 SVG
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
Pai cu 65 de milioane plus ce mai vinzi din rabla iti iei alta nu se mai merita sa o repari daca e vai de capul ei.
|
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd June 2025 - 02:06 |