Fake Turbo, cat costa ?
![]() ![]() ![]() |
Fake Turbo, cat costa ?
Alungatu |
![]()
|
||
![]() Ala micu' de respira greu Group: Members Posts: 88 Joined: 22 January 09 From: Perla Moldovei ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310T - Motor 106/00 -1557 cm3 - 72 cp/5250 rpm -
1998
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Ce să se audă? Vrei să intrii în rândul penibililor pe care îi depășește sunetul??? Când o să pricepeți că Dacia nu e ce vreți voi? Nu poți să faci dintr-un rahat mașină sport? Ce folos că se aude de la 2 km dacă merge tot ca melcul?
Taie eșapamentul de tot, să te saturi... |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
logan1.5dci |
![]() ![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
QUOTE(AR-18-MOS @ 10 May 2009, 17:41) Nu-i baga-n seama! Sunt invidiosi. EU mi-am luat si chiar merita! Sa vezi mutra fac aia cu Passat-urile cand trec pe langa ei cu Loganu' de 1.4, si ambalez motoru' sa vada ca mi-am facut tuning. QUOTE(engime @ 15 May 2009, 21:57) ![]() De ce sal inchida, lasa cai fain, si io mi-am pus . Astia e-nvidiosi, ca se aude masinile noastre mai bine, ca ale lor. Si eu mi-am pus si cred ca am enervat un politist, ca mi-a luat talonul, ofticosu dracu. Da parca merge mai bine masina de cand am pus dracovenia. ![]() This post has been edited by logan1.5dci: 17 May 2009, 11:54 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
Alungatu |
![]()
|
![]() Ala micu' de respira greu Group: Members Posts: 88 Joined: 22 January 09 From: Perla Moldovei ![]() |
QUOTE(MAERSK @ 17 May 2009, 11:44) Ce să se audă? Vrei să intrii în rândul penibililor pe care îi depășește sunetul??? Când o să pricepeți că Dacia nu e ce vreți voi? Nu poți să faci dintr-un rahat mașină sport? Ce folos că se aude de la 2 km dacă merge tot ca melcul? Taie eșapamentul de tot, să te saturi... SGM a reusit sa faca dintr-o dacie o masina sport ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1998
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Ce motor avea troaca aia? Sau fugea așa din cauza eșapamentului?
Ascultă din când în când imnul României, s-ar putea să-ți facă bine... |
--------------------
-
-
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Cine stie de unde pot sami procur niste soundfonturi mai adevarate? Cred ca merge bagat si un difuzor in portbagaj (cu o gaura cu sita, in dreptul esapamentului, pe unde se poate pune cu un furtun, sunetul din gaura unei boxe de bas)
![]() This post has been edited by logan1.5dci: 17 May 2009, 12:19 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
Alungatu |
![]()
|
Ai spus ca nu se poate obtine o masina sport dintr-un rahat .. eu ti-am dat exemplu ca cineva a obtinut
![]() |
--------------------
Dacia
1998
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
O mașină sport știe să ia viraje...
|
--------------------
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 08:58 |