Ce-ar fi daca...?
![]() ![]() ![]() |
Ce-ar fi daca...?
bucatzel |
![]()
|
||
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.465 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|||
b64chr |
![]()
|
![]() Moderator incepator Group: Moderatori Posts: 1.004 Joined: 17 December 04 From: Buzias, Timis ![]() |
Solenza a fost un succes, spun asta bazandu-ma pe pretul de piata la revanzare. Sa spui totusi ca e mai buna ca Loganul este totusi exagerat.
Ca sa evitam offtopic pe aria tehnica, se muta la Cafenea. |
--------------------
Dacia Solenza 2003
/ Skoda Octavia
2009
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ramsen @ 11 May 2009, 16:36) corect ca s-a vindut mai multe loganuri decit solenza dar voi nu v-ati gindit cum era pe timpul solenzei si cum se vindea loganul prin programul rabla cind el a aparut???la asta nu v-ati gindit... ![]() Adevarul e ca programul rabla de 15.000 locuri a facut grosul vanzarilor de 200.000 bucati logan pe an... QUOTE(ramsen @ 11 May 2009, 16:36) AAA...o chestie nu imi place pe acest site...si anume este un site de Dacia Solenza si pe aici scrie si cei care nu sint proprietari de Solenza...nu va suparati dar ati uitat de la ce masini ati plecat???acum v-ati ajuns si nu va mai vedeti lungul nasului???RUSINE sa va fie Si ma rog, cei care nu au solenza ce ar trebui sa faca? Eu zic sa-i spanzuram in piata mare, cu tobosari si tot alaiul. Numai posesorii de solenza detin adevarul absolut? Doamne -Dumnezeule! |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine sã mã înºel din prea multã suspiciune decît din prea multã naivitate. - Cristoiu
|
|
andr3y_yoo |
![]()
|
![]() Membru ma Group: Members Posts: 1.060 Joined: 18 November 08 From: Bucuresti ![]() |
haideti ma peste aia de la dacia : VREM SOLENZA !! VREM SOLENZA!!
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 GT Turbo
- B-68-BMD Daca Ai cap Iese Altfel Dacia 4 ever :X |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Da, da, mergeti peste ei!
Nu va lasati intimidati! Luptati pentru drepturile voastre! Solenza, Solenza! La lupta, solenzarii mei! otraviti fantanile, dati foc ogoarelor! |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine sã mã înºel din prea multã suspiciune decît din prea multã naivitate. - Cristoiu
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
QUOTE(b64chr @ 11 May 2009, 15:59) Solenza a fost un succes, spun asta bazandu-ma pe pretul de piata la revanzare. Sa spui totusi ca e mai buna ca Loganul este totusi exagerat. Ca sa evitam offtopic pe aria tehnica, se muta la Cafenea. Cu umilinta intreb si eu...Ce vezi in pretul la revanzare care sa arate ca a fost un succes? Ca eu ma uit pe un site la statistica preturi de ex. Pret mediu :-Logan-5,168 E -Solenza-3,006 E |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Aminteste-ti ca anul trecut se vindeau cu 4.000-5.000. Si erau destui dispusi sa cumpere.
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
george_scala_2004 |
![]() ![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
vad ca umila mea intrebare a nascut pasiuni care mai de care. se pare ca nu s-a inteles ce intrebam eu: ce-ar fi daca ? s-ar relua fabricarea modelului solenza, in diverse variante de caroserie, de motorizare, de ce mai vreti, acum, dupa experienta acumulata de dacia-renault cu modelele logan, sandero si celelalte versiuni. adica ce a fost bun la solenza si ce a a fost/este bun la logan/sandero.
atit. dar vad ca s-au dezlantuit patimile. nu am vrut asa ceva. sigur, fiecare masina, la vremea ei a fost/a adus un plus fata de versiunile anterioare si marile marci auto stau dovada. de ce ar face dacia-renault exceptie ? mai ales ca are know-how-ul necesar. gata, inchei. This post has been edited by george_scala_2004: 11 May 2009, 16:57 |
--------------------
...
...
...
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Acum poate ca n-ar fi o idee rea, ca solutie low-cost. Totusi VW inca produce CitiGolf (aka Golf1) in Africa de Sud, GM vinde simultan Corsa B si C in America de Sud, iar Renault va vinde Clio Campus (Clio 2)...
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
pai eu am spus cam ce s-ar intampla in situatia descrisa de tine. adica o noua solenza, adusa la zi cu solutiile tehnice, motorizari, dotari si la un pret de maxim 6000euro cum s-a spus pe aici, ar face ca loganul sa nu mai existe, sau ma rog sa nu se mai vanda.
|
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
andr3y_yoo |
![]()
|
![]() Membru ma Group: Members Posts: 1.060 Joined: 18 November 08 From: Bucuresti ![]() |
da nu am zis maxim 6000 .. poate minim 6000 (1.4 chel)
si sa zicem un maxim 8500-9000 (1.6 full) |
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 GT Turbo
- B-68-BMD Daca Ai cap Iese Altfel Dacia 4 ever :X |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Klaus, te rog frumos, arata-mi si mie o Slz fabricata-n 2007, nu de alta da' io stiu ca Slz s-a fabricat din 2003 pina prin 2005. Sau, ma rog, poate nu stiu eu si Dacia a scos pe linga clasicele Europa, Prima, Confort, Rapsodie, Clima, Scala si vreo editie limitata numita Dacia Solenza Fat-Frumos, care facea doi ani intr-unul.
This post has been edited by Marty: 11 May 2009, 17:36 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(george_scala_2004 @ 11 May 2009, 17:50) vad ca umila mea intrebare a nascut pasiuni care mai de care. se pare ca nu s-a inteles ce intrebam eu: ce-ar fi daca ? s-ar relua fabricarea modelului solenza, in diverse variante de caroserie, de motorizare, de ce mai vreti, acum, dupa experienta acumulata de dacia-renault cu modelele logan, sandero si celelalte versiuni. adica ce a fost bun la solenza si ce a a fost/este bun la logan/sandero gata, inchei. si care ar fi diferenta majora intre sandero si solenza in caz ca ar relua fabricarea? practic tu vrei un sandero (compara-l ca dimensiuni cu solenza) mai prost calitativ, mai slab insonorizat, cu mai putine dotari, mai putin fiabil, dar mai ieftin? S-or fi gandit ca nu l-ar cumpara nimeni... |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
klaus |
![]()
|
QUOTE(Marty @ 11 May 2009, 18:32) Ce te bagi mai in vorba cu argumente, nu vezi ca aicisea lumea e pe vrajeli? Faceam si eu o smangleala si repede tu sa-mi strici distractia. Asa ie, 3 ani de vanzari (din care doar 2 ani de productie efectiva), in total 80.000 de masini Si ca sa ma citez la chestia cu numarul de masini QUOTE(klaus @ 20 Feb 2009, 11:55) DSN: in 2000 - 2.714 in 2001 - 25.796 in 2002 - 29.248 in 2003 - 2.438 TOTAL - 60.196 Solenza in 2003 - 37.129 in 2004 - 36.371 in 2005 - 5.694 TOTAL 79.194 PS: deci nici macar 100.000 bucati ... ![]() |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Noroc cu topicul asta ca incep sa imi dau seama cum de s-a putut fabrica in Romania o masina timp de 30 de ani.
|
--------------------
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
|
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Marty tocmai ce a varsat o lacrima aducandu`si aminte de Rozalinda.
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
Fygaro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 214 Joined: 11 July 05 ![]() |
Nu inteleg de ce tot laudati solnita aia, era cea mai nereusita masinia estetic vorbind, parca era facuta din topor, numai muchii ascutite, sa nu mai vb de chederele de la geamuri care parca erau niste furtune urate puse ca la dacia 1300.
Oricum si pe vremea aceea preferam un cielo oricand decat conserva aia de solenza. Inafara de motor si cutie de viteze nu avea nimic nou masina aia. This post has been edited by Fygaro: 11 May 2009, 20:31 |
--------------------
Fiat
Punto
2003 1,2 16V 80Bhp
- RMS
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Intreb si eu, nu dau cu parul... motoarele si cutiile de viteze au fost frantuzesti (adica aduse de la "fabrica mama")? Zic asta pentru ca am auzit de la cineva din Mioveni treaba asta acum 5 ani cand a cumparat tata Solenza.
Si acum pe bune, pentru o masina care NOUA a costat ~6000 de euro, ce vreti fratilor? Rolls Royce? Normal ca la banii astia nu o sa fie nici insonorizata nici cu lemn de trandafir in interior, sa fim seriosi... Inainte si eu eram din grupul "Anti-Logan", dar dupa ce am mers cu unu cu vreo 600 de km mi-am schimbat parerea ![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.465 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(BlaueCorsa @ 11 May 2009, 16:53) Acum poate ca n-ar fi o idee rea, ca solutie low-cost. Totusi VW inca produce CitiGolf (aka Golf1) in Africa de Sud, GM vinde simultan Corsa B si C in America de Sud, iar Renault va vinde Clio Campus (Clio 2)... True, dar cam cat costa forta de munca pe acolo pe unde se produc astea? Cam cat costa forta de munca atunci cand produceau solnita (care parca mai era si euro3), si cat costa acum gologanul, care mai si e euro4. Daca Renault-ul putea scoate o chestie pe care s-o cumpere si altcineva in afara de romani, la un pret mic, o facea. Detaliile astea marunte, cum ar fi evolutia ma face sa ma gandesc la toti taranii care si-au scos pamantul din cooperativa, ca sa avanseze de la tractor si combina, la traditionalele cal,plug si secera. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
iuliano_smile |
![]()
|
![]() Dependent de D1300 Group: Members Posts: 1.217 Joined: 5 November 08 From: Ploiesti ![]() |
Dupa mine fiecare masina are avantaje si dezavantaje.
Spre exemplu: Solenza e mica, cilibie, te fofilesti mai usor ca un logan, mai fasneata. Dezavantajele sunt:nu e insonorizata, dar daca dai drumu la muzica nu iti mai trebuie, cam mica pentru o familie mai numeroasa. Loganul:mare, incapator, nu e prea fasnet, dar e si el in stare, e insonorizata. Deci pentru senzatii iti iei o Solenta, pentru comoditate si liniste iti iei un Logan. Cei care spun sa faca Dacia masini ca Passat. Intradevar se ajunge la acelasi pret, dar o sa ii intreaca pe cei de la Renault sinu o sa le convina. |
--------------------
Dacia
Solenza si o Berlina Furioasa
2004 Scala cu 1980 editia de Lux Schimb iluminarea la masini:tablouri de bord, plafoniere.
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.024 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Cred ca nostalgia asta dupa Solenza s-ar fi rezolvat imediat, daca Sandero ar fi fost botezat Solenza II, si gata...... faceau si o economie la nume
![]() Poate nu ar fi sunat la fel de bine in America de Sud, dar macar romanii ar fi avut un demn urmas al Solenzei, best car ever, ever, ever. |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
QUOTE Cred ca nostalgia asta dupa Solenza s-ar fi rezolvat imediat, daca Sandero ar fi fost botezat Solenza II, si gata...... faceau si o economie la nume scuze, dar Sandero, nu stiu de ce, imi aduce aminte de...un ciine cu coada intre picioare ! ![]() ![]() asa mi se pare mie...o fi el bun caperformante dar ce portbagaj are...mai bine solenza |
--------------------
...
...
...
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.024 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
QUOTE(george_scala_2004 @ 11 May 2009, 15:26) am avut un coleg, luna asta ar fi implinit 40 de ani, Dumnezeu sa-l ierte ! iar in luna octombrie anul trecut la o intersectie banala, pe un drum uitat de lume s-a nimerit sa se mai afle cu inca o masina. NU a vazut indicatorul STOP, fiind amplasat undeva sus, acoperit de crengile unor copaci si, cu ochii dupe el, nu a mai fost atent sa vada unde se afla intrind pur si simplu in intersectie unde, fatalitate, circula un Cielo cu ~ 80 km/h care l-a izbit in plin in stilpul stinga, l-a dat peste cap de vreo citeva ori, rezultind accidentarea grava (coma profunda de gradul IV, dupa o saptamina a decedat) a colegului meu. Io inteleg din povestirea ta ca a mai fost cineva in masina care a relatat ulterior ca soferul se uita prin copaci dupa indicator. Ca doar n-ati aflat asta de la ghicitoare. Asta inseamna ca acea persoana a supravietuit pentru a povesti ulterior. In concluzie loganul nu e o masina chiar asa de rea daca dupa rasturnare a supravietuit o persoana. ![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
eu ma gandeam sa-mi iau un subaru forester... dar acum cu relansarea solenzei mi-am retras avansu de la subaru si mai astept
![]() ![]() ![]() |
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Bre sony, din povestire rezulta ca nu ar mai trebui sa ne mai luam masini, ca eu de masini in care nu s-a murit nu am auzit
![]() This post has been edited by ady77: 13 May 2009, 11:37 |
--------------------
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Ba da, bre! In masina de ras n-a murit nimeni.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Asta pânã în momentul în care te sunã cineva pe telefon ºi vezi: 00abfee5_0010000578285_00_100.jpg
|
--------------------
.
.
.
|
|
ady77 |
![]()
|
Adica ce vrei sa spui? Ca personajul are privire ucigatoare?
![]() |
--------------------
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 10:45 |