Solenza Bad Boy Look
![]() ![]() ![]() |
Solenza Bad Boy Look
andr3y_yoo |
![]()
|
![]() Membru ma Group: Members Posts: 1.060 Joined: 18 November 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 GT Turbo
- B-68-BMD Daca Ai cap Iese Altfel Dacia 4 ever :X |
|
gabitzu' |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 347 Joined: 5 September 09 From: Bucuresti ![]() |
salut tuturor posesorilor de solenza. eu sunt nou pe aici..si am si eu un proiect pe solenza mea dar deocamdata doar una mod in gimp 2.6
Attached thumbnail(s) solenza.jpg ( Size: 47.92k ) Number of downloads: 2400 |
--------------------
dacia / vw
solenza confort / Golf 6
2004 1.4 mpi / 2011 1.4 TSI
|
|
veryvalentinno |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 3 June 08 ![]() |
Arata bine,dar la dimensunile masini pare cam mare bara,si la gropile noastre ma mir daca rezista
|
--------------------
solentza
solentza
2004 1.4
- b70wal
|
|
AdiZ |
![]()
|
![]() Membru' Citit Group: Members Posts: 313 Joined: 2 November 06 From: Zalau ![]() |
Cu bara si faruri de VXR mi-ar fi rushine de ce e sub capota
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Rapsodie
- TBR La inceput de drum. (in a face din Solenza masina)
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Distanta dintre far si asfalt este nereala , deci incearca sa te incadrezi in marimile naturale si vezi ce-ti iese . Incearca sa te folosesti de niste faruri de logan cu facelift , macar alea pot fi gasite pe piata si vezi cam la ce aratare ajungi .
Nu ai de ce sa bagi atatea proiectoare in far , NU mai mult de 2 si un singur proiector de genul Octavia 2 ar fi ok . Nu o mai face in atatea colturi si masiva ca nu da bine pe o masina cu o caroserie destul de mica . Gandeste-te la aerodinamica inainte de a o incarca cu repere si plastice ! |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
andr3y_yoo |
![]()
|
![]() Membru ma Group: Members Posts: 1.060 Joined: 18 November 08 From: Bucuresti ![]() |
din tot ce ai pus tu acolo pe ea imi plac oglinzile si aripile umflate
|
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 GT Turbo
|
ROMIAU59 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 5 October 07 From: Iasi ![]() |
Aripile umflate la SLZ nu prea le recomand.
1 se fac foarte greu si neegale 2 SLZ deja are aripile frumos conturate 3 la aripi umflate trebe oleaca de janta, nu poti lasa latime standard --> distantiere sau jante late da mai mult ca sigur amandoua, suspensie tare , suprasolicitare la directie, cutie, TOT Asta vorbind de o prelungire de 3-5-7 cm, ca sa se vada macar. Parerea mea: costuri enorme ( revopsit caroserie, sudat, chituit, etc ) Da ar fii foarte tare sa o faca cineva. Ar fii o Solenza unicat. Spor !!! |
--------------------
Dacia
Solenza
Clima 2004 1,4Mpi
- B 88 ZUA
|
|
andr3y_yoo |
![]()
|
am vazut la cineva aripile "prelungite" cu un fel de plastic..nu stiu exact ce material era dar arata destul de bine
normal ca omu avea jante aliaj pe 13 sau 14 (foarte inguste) logic ca trebuie distantiere sau jante late ca doar dasta umflam aripile, sa intre jantele |
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 GT Turbo
|
gabitzu' |
![]() ![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 347 Joined: 5 September 09 From: Bucuresti ![]() |
am vazut intr-o zi o slz cu niste jante uriase
![]() ![]() ![]() |
--------------------
dacia / vw
solenza confort / Golf 6
2004 1.4 mpi / 2011 1.4 TSI
|
|
cristian_valentino2002 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 4 November 08 From: Bucuresti ![]() |
SAlut tuturor ... am vazut cateva solenze facute in photoshop si ma gandeam sa o pun si eu pe asta
![]() ![]() Attached thumbnail(s) Solenza.jpg ( Size: 778.52k ) Number of downloads: 2707 |
--------------------
Dacia
Solenza 1.4
2003 Rapsodia
- B 33 pwy
|
|
adimao |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 17 September 09 ![]() |
Salut. Doar ce m-am procopsit cu o solenta pe care sotia mea refuza sa o conduca. ajutati-ma cu niste idei sa o pot aranja frumos si ieftin. multumesc
This post has been edited by adimao: 17 Sep 2009, 17:48 |
--------------------
dacia
solenza1.4
2004
|
|
andr3y_yoo |
![]()
|
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 GT Turbo
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Fao rosie
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
adimao
Refuza sa mai fi sotul ei. Scapa de ea. Figuranta rau.... |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
andr3y_yoo |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 GT Turbo
|
abc |
![]()
|
old school kid Group: Members Posts: 651 Joined: 28 November 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(cristian_valentino2002 @ 16 Sep 2009, 10:55) SAlut tuturor ... am vazut cateva solenze facute in photoshop si ma gandeam sa o pun si eu pe asta ![]() ![]() sa stii imi plac liniile ,asa da..da un pic mai ridicata pe spate ...portierele fara manere dau super bine... driver ![]() ![]() This post has been edited by abc: 21 Sep 2009, 18:54 |
--------------------
solenza
scala
2003
|
|
ROMIAU59 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 5 October 07 From: Iasi ![]() |
Ati luat-o pe aratura !!!
Se apropie momentul final. Urmeaza o curatare a interiorului, implantarea unui sist. audio si polish-ul final la care, by the way, deja se lucreaza de 20 ore si ar ai fii tot cam atatea. Apoi urmeaza o sedinta de foto profesionala pentru punerea in valoare a look-ului unic !!! Masina va fii pt prima data scoasa pe strazi cu ocazia tunning days Suceava de duminica !!! No more photos. Surprise surprise. |
--------------------
Dacia
Solenza
Clima 2004 1,4Mpi
- B 88 ZUA
|
|
andr3y_yoo |
![]()
|
ne ti in suspans aaaaaa??
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 GT Turbo
|
Banu1974 |
![]()
|
![]() COSTIN Group: Members Posts: 1.155 Joined: 5 October 08 From: BUCURESTI-CHITILA ![]() |
Sunt tare curios ce a iesit....
|
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
- B-33-SAC Voi radeti de mine ca sunt diferit,dar eu rad de voi ca sunteti toti la fel!!!
|
|
andr3y_yoo |
![]()
|
sper ca nu sunt jantele alea care le-am vazut intr-o poza (alea de aliaj) ca arata urat
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 GT Turbo
|
ROMIAU59 |
![]()
|
Well,
Se pare ca dureaza mai mult decat s-a cresut initial. Masina tocmai primeste o infuzie de sunet: spate:PIONEER TSA-2003I fata: MTX XT502 Sub: MTX XT12-44 Polish-ul a facut masina sa arate ca oglinda, din pacate camera mea de pe tel nu face vizibila diferenta asa ca deocamdata no pics. In schimb, Dacia saraca, tot Dacie, spoilerele tot se deformeaza la caldura si-mi futizeaza mie tot visu !!! |
--------------------
Dacia
Solenza
Clima 2004 1,4Mpi
- B 88 ZUA
|
|
inamicu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 59 Joined: 20 August 08 ![]() |
am si eu o problema stiu ca nu e aici locu dar va rog sa ma ajutati in seara asta mi sa luat certificatu deinamtriculare pt ca aveam folie aplicata pe stopuri in fine..am refuzat semnarea procesului verbal dar si dovada fara sa imi dau seama ideea e ca acum cum imi recapat certificatu inapoi daca eu nu am dovada .
|
--------------------
dacia
solenza
2004
|
|
kudutzu |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 23 November 04 ![]() |
asa cum vi se pare ? cu jante de Porsche GTR
![]() ![]() Attached thumbnail(s) dsc00072jq912.jpg ( Size: 395.88k ) Number of downloads: 2049 |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Confort 1.4MPi
|
|
akz0r |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 94 Joined: 12 October 09 ![]() |
gabi cred ca eu eram:))
|
--------------------
Dacia
Solenza
2005/ EUROPA
- b74ksm
|
|
Vladd |
![]()
|
![]() Membru Banatean Group: Members Posts: 1.453 Joined: 19 May 09 From: Resita, Caras-Severin ![]() |
|
--------------------
Dacia/Bmw
Solenza/320
Europa cu A/C si DA/ E90
|
|
A539 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 228 Joined: 22 April 09 ![]() |
romiau vrem si noi niste detalii cat te-a dus operatiunea etc ...poze si iar poze
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- B-97-LFG
|
|
aysmen89 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 241 Joined: 26 April 08 ![]() |
Salut ROMIAU59 am vazut Bad Boy Look-ul tau facut la SOlenza si e ceva frumos ,finut.
O intrebare ,tabla care vine prelungita peste faruri ,e tabla normala sau e o bucata taiata din alta capota de Solenza pentru ca nu inteleg cum sunt facute nervurile alea care se prelungeste de sus de la capota pana jos unde se termina tabla aplicata. Iti atasez o poza pentru a ma intelege mai bine...Apropo cat te-a costat? This post has been edited by aysmen89: 16 Jun 2010, 21:50 Attached thumbnail(s) index.php11.jpg ( Size: 345.38k ) Number of downloads: 1466 |
--------------------
dacia
dacia
Solenza Scala
|
|
Cosmin_SNR |
![]() ![]()
|
![]() Membru Daciot Group: Members Posts: 93 Joined: 28 December 09 From: R A C A R I/Dambovita ![]() |
QUOTE(aysmen89 @ 16 Jun 2010, 22:50) Salut ROMIAU59 am vazut Bad Boy Look-ul tau facut la SOlenza si e ceva frumos ,finut. O intrebare ,tabla care vine prelungita peste faruri ,e tabla normala sau e o bucata taiata din alta capota de Solenza pentru ca nu inteleg cum sunt facute nervurile alea care se prelungeste de sus de la capota pana jos unde se termina tabla aplicata. Iti atasez o poza pentru a ma intelege mai bine...Apropo cat te-a costat? De costat nu prea cred ca conteaza cat a costat... ![]() ![]() ![]() |
--------------------
DACIA
1310
1998/1999
- Db 07 VNF/ AG 83 WRC Dacia 1310 L DB-07-VNF
Dacia 1610 L AG 83 WRC Dacia 1410 Sport B 999 SUK |
|
anggelo0101 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 24 February 10 ![]() |
salut...hmm...akuma vreo 2 luni m-am gandit sa imi schimb si eu cate ceva la solenza...eu am o un hyundai accent cu care circul,dar am si o solenza....am iubit si iubesc acesta masina...si am zis sa ma ocup un pik cu ea...primul lucru care l-am facut ,i-am pus niste jenti pe 15"
..mda..masina este rosie, i-am pus niste jenti prince negre cu buza rosie..asa sunt ele din fabrica,din state...merg bestial cu masina...am cauciucuri sport 195/50/r15 sa nu credeti ca au intrat doar asa,am distantiere pe spate de 2 cm..am avut nevoie de prezoane lungi..dar s-a rezolvat..jentiile au schimbat cu 70% lookul...a urmat niste folii negre pe toate geamurile fata spate..caci ,merg excelent cu jentiile negre..si akuma urmeaza sa imbrac masina de la grilaj pana la portbagaj cu autocolant negru...lasand rosie numai eleronul...asta va urma in 15 august..vom vedea ce a iesit..toata lumea spune ca arata super masina..cu bun gust...voi atasa si niste poze cand va fii imbracata i negru...papa ![]() |
--------------------
dacia
solenza scala
2004
|
|
cFL21 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 8 August 10 From: Bucuresti ![]() |
bafta anggelo!
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2005 Confort
- B-189-CFL i punch the gas,i hit the breakes...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 22:26 |