Ceasul meu, de mana, din seria cu ce ne mandrim
![]() ![]() ![]() |
Ceasul meu, de mana, din seria cu ce ne mandrim
craciun.mihai |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 6 October 08 From: Navodari City ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
1998 Q: Ce masina ai ?
A: Hammer. Q: Pe bune ai Hammer ? A: Eh.. am Dacie, dar tot atat consuma. |
|||
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
[attachmentid=1627550046]
chrono |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Eu va propun ceva. De acuma, cand va mai laudati cu ceasurile, pune-ti poze reale cu el, ca de pe net poate pune oricine.
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
atunci nu se pune
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.543 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
nici acu?
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
taica-meu are un ceas exact ca in primul post. Culmea e ca functioneaza si in ziua de azi, fara nici o problema. Eu nu port ceas la mana dar am vre-o 5. Un Nokia, un HTC, un Mio , un logan si un hp. Se pune?
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
l@u |
![]()
|
Numai daca iti pui HTC-ul la mana.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
il pun IN mana
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
ceasuri.jpg ( Size: 790.54k )
Number of downloads: 785
Casio AQF-102W are ca dotare interesanta termometru (foarte precis, masuratoarea se citeste la 15-20 de minute dupa ce a fost luat de la mana). Al treilea e un Cornavin suflat cu aur (nu l-am purtat, nu functioneaza), iar al patrulea e un OREX, unul dintre primele ceasuri romanesti cu quartz. Asa arata Cornavin-ul cand era nou ![]() This post has been edited by Amedeus: 4 Sep 2009, 17:57 |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
DiMaggio |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 8 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Personal imi trebuie ceasuri de otel, cu mine au multe de suferit. Astea doua inca functioneaza.
prs200bksv2.jpg T-Touch-Expert-0134204720200.jpg This post has been edited by DiMaggio: 4 Sep 2009, 18:59 |
--------------------
Renault
Megane RS
2012
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Si le porti pe amandoua deodata?
Apropo, pune si niste poze cu ele! ![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
DiMaggio |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 8 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Cand l-am cumparat pe al doilea, le-am purtat pe amandoua deodata. In legatura cu poze, un ceas e pe la birou, telefonul n-are camera buna iar acum mi-e lene sa caut camera profi pentru ca nici aia nu stiu exact pe unde am ascuns-o...
![]() This post has been edited by DiMaggio: 4 Sep 2009, 19:04 |
--------------------
Renault
Megane RS
2012
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
Un ceas Q&Q negru, pe baterie, pe care il port in mod uzual (merge impecabil) si un Atlantic WorldMaster, identic cu al lui tzepesch, pe care il port doar la ocazii.
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
l@u |
![]()
|
nu uita sa iei si 6310i-ul la ocazii
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
Esti off-topic!
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
Serpico |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 511 Joined: 10 April 03 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(MAERSK @ 14 May 2009, 07:34) Ciudata decizie din partea celui ce a proiectat ceasul Seiko din imagine. A pus indicator de an bisect, dar ceasul nu indica ziua saptamanii. |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 1.4MPI 2007
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(RZV @ 14 May 2009, 08:32) Ca sa nu mai deschid un topic...Sunt in cautarea unui ceas de mana numai bun pentru diferite activitati sportive. Cerinte ar fi: - cronometru - altimetru - barometru - busola (compass) - termometru N-ar fi rau sa aiba si alte gadget-uri, insa cam astea m-ar interesa. Intentionez sa-l folosesc zilnic pentru partea de alergare, dar m-ar ajuta mult sa-l stiu capabil in a ma ajuta la drumetii. Astept sfaturi. Respecte. PS. Pretul (final, in Romania) ar fi de dorit sa fie pana in 100-150 de $. http://www.suunto.com http://www.polar-watches.com/ Nu exista "bun la toate". Pentru drumetii, un smartphone cu gps e recomandat, dupa parerea mea. Pentru alergare, fitness -> monitor cardio. Eu am luat cu aprox 150 dolari un suunto t4, nu din romania insa. This post has been edited by cristianco2002: 6 Sep 2009, 14:47 |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
lucaeugen2005 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 29 December 08 From: iasi ![]() |
atlantic seabase, saphire, quart
Attached thumbnail(s) IMG_0002.JPG ( Size: 1.45mb ) Number of downloads: 486 |
--------------------
dacia
logan f2
2009 laureate WHO DARES WINS
|
|
l@u |
![]()
|
da il porti in cutie ???
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
lucaeugen2005 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 29 December 08 From: iasi ![]() |
vrei multe posturi asa-i? poza e de cand l-am cumparat; trebuia sa-i fac una proaspata? hai, ia mai baga vreo 2 posturi pe chestia asta...
|
--------------------
dacia
logan f2
2009 laureate WHO DARES WINS
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
lautrec |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 24 February 05 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(hyena @ 27 May 2009, 23:08) imi place foarte mult dar este destul de greu sa dai inapoi afisajul analog (sau poate inca nu am descoperit eu cum) noroc ca nu trebuie decat 1 data pe an cand se scimba ora la noi la cluj se schimba ora de doua ori pe an |
--------------------
Dacia/Seat/Suzuki
Logan/Toledo/GS500E
2007/2008/1993
- Lautrec
|
|
Serpico |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 511 Joined: 10 April 03 From: Timisoara ![]() |
Faina gluma, dar nu ai nimerit.
Desi pare o exprimare gresita, nu e. El (hyena) se plangea ca e greu sa dea ceasul inapoi. Ora se schimba de 2 ori pe an, dar doar o data pe an trebuie sa dai ceasul inapoi. |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 1.4MPI 2007
|
|
lautrec |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 24 February 05 From: Cluj Napoca ![]() |
da, m-am prins dar nu m-am putut abtine
|
--------------------
Dacia/Seat/Suzuki
Logan/Toledo/GS500E
2007/2008/1993
- Lautrec
|
|
l@u |
![]()
|
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.221 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
De cand au aparut telefoanele mobile am renuntat la ceasul de mana, purtam un Casio.
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
l@u |
![]()
|
mai sa stii ca si eu am avut o perioada cand am renuntat la ceas dar imi era incomod sa bag mana in buzunar ca sa vad cat este ora
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 16:09 |