DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> ce inseamna asta?

clauditu2002
post 13 May 2009, 22:23
Post #1

claudiu

Group: Members

de ceve vreme vreau sa intreb chestia asta: am observat de multe ori ca atunci cand ajung la 100km/h fix incepe sa se auda un tiuit la masina. prima daca nici nu mi am dat seama ce e. am crezut ca e de la casetofon sau altceva pana m-am convins ca nu stiu de la ce e. asa am ajuns la concluzia ca poate vrea sa imi spuna ca merg cam repede sau stiu eu... problema este insa, ca uneori face si la viteze mai mici (60, 80 km/k) dar de obicei la 100km/ fix. ce inseamna asta? sa fie un fel de atentionare? dar de ce imi face si la viteze mici (desi mult mai rar)?

--------------------
Dacia Solenza confort 2005 - CT 33 CLD
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
tataiedaciotul
post 14 May 2009, 07:11
Post #2

Membru autentic

From: Bucuresti

La 100 km/h si turatie, activata functia de atentionare.La viteze mai mici probabil din cauza treptei inferioare de viteza(aceasi turatie).

--------------------
Dacia Solenza Scala - B-31-PGD
Bucuresti,Dacia Solenza, Scala 2004
+
snh
post 14 May 2009, 10:12
Post #3

Membru incepator

radmasa.gif si eu am patit acelasi lucru inebuneam cautand sursa tiuitului si am descoperit ca este de la modul in cate pui tija aia cu circulatia aerului, in masina si din afara masini cand pui sa circule in masina apare tiuitul ala dar este de la o gaurica ceva e ca un fluierat foarte subtire care iti da impresia de un tiuit electronic, avertizare, cand mai apare acel tiuit pur si simplu ajusteaza pozitia tijei .. sper ca m am facut inteles si de folos

This post has been edited by snh: 14 May 2009, 10:15

--------------------
Solenza 1.4 2003
+
i96nds
post 14 May 2009, 10:38
Post #4

Stefan

Group: Moderatori
From: Bucuresti

Scoate recircularea si nu vei mai auzi acel sunet.

Te rog sa dai un titlu sugestiv la subiecte. Acest subiect a mai fost discutat si nu trebuia sa deschizi unul nou.

--------------------
Dacia SLZ Scala 1.4/2003 - B-77-XXX
Stefan
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 15th May 2025 - 22:52
Forum Renault