Nesimtire, Tara noastra..
![]() ![]() ![]() |
Nesimtire, Tara noastra..
Sony |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
||
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|||
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Si zici ca a fost singurul ontopic?
|
--------------------
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Evident! Tu ai avut prea mult bun simt ca sa fii on topic.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Pe taximetristul "de Bucuresti" l-ati vazut cum a furat un presupus orb la stiri?Tare, frate!!Imi aduc si eu aminte cand am fost in capitala de am dat licenta, cum m-au plimbat miticii,pe niste stradute ,pe fiecare de vreo doua ori(sau exista baruri in Bucuresti identice ca nume
![]() |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Te-au vazut mai fraer?
This post has been edited by Arhimede: 8 Jun 2009, 08:17 |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
Dead-Angell |
![]()
|
![]() Sustinator Anarchy Group: Members Posts: 311 Joined: 15 October 08 From: Mangalia ![]() |
Vine vara si statiunile vor fi pline de gunoaie aruncate de asa zisi turisti.
|
--------------------
Dacia1310
Berlina
1998
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
Gratarul la iarba verde si serile petrecute pe banca din fata blocului sau de la poarta casei demonstreaza clar ca indiferent ce casa sau masina avem nu ne putem permite totusi sa frecventam restaurantele barurile sau cafenelele.
Eu locuiesc intr-un cartier muncitoresc plin cu blocuri de 10 etaje si nu mai trebuie sa va spun cum arata cartierul dimineata.Cojile de seminte pungile sticlele si pet-urile sunt in cantitati apocaliptice aruncare pe jos si formeaza un covor atata de gros ca femeile de serviciu nu mai prididesc sa termine curatenia pana spre orele 12. Cine face mizeria?Noi toti! Ce e de facut?Nimic! Bolnavii care au ajuns la metastaza nu mai raspund la nici un fel de tratament ca sa nu mai spun de stimuli. PS:la tata la bloc au ajuns la solutia disperata de a scoate bancile din fata blocului. |
--------------------
a
b
c
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(bulan @ 16 Jun 2009, 03:47) la tata la bloc au ajuns la solutia disperata de a scoate bancile din fata blocului. Cred ca strang lemn pentru la iarna, cand iar o sa faca rusii figuri cu gazul. |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
Mihai 90 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 31 January 08 ![]() |
Mda,avem o tara de tot rasul...azi,calatorind cu autobzul aglomerat ca de obicei,doua colorate cu burtile cat mingia de baschet,deranjate fiind ca era plin autobuzul de''romani'',iar ele nu aveau loc sa stea,mai ales ca erau grase si aveau zeci de plase cu carne,ceapa si alte alimente,s-au gandit ca n-ar fi rau sa injure putin..Un calator vrand sa coboare,deoarece gresise autobuzul,il roaga pe sofer sa franeze,sa il lase sa coboare,dar neavand loc de ele,deoarece stateau chiar in usa,le face semn sa se dea la o parte,si deodata incepe una''Arza-v-ar focu'de romani imputiti si nenorociti...Merita ala sa ii dau un pumn in nas sa il umplu de sange'',iar cealalta tiganca o aproba.Toti din autobuz se uitau,dar nu comentau nimic...
In curand,vom fi REPUBLICA TIGANEASCA RROMANIA,condusi vom fi de Imparatul de la Costesti,mutam PARLAMENTUL la Costesti,la PALATU'DE HARAMA si Parlamentul va fi o adevarata tiganie..ce e acum,dar ce va fi... Se purtau aceste femei ca si cum tara,orasul,autobuzul era al lor..Cum se poate ca niste ciori,apatrizi,sa jigneasca poporul roman chiar pe teritoriul romanesc? E ca si cum eu m-as duce in alta tara sa zicem Germania si as incepe sa injur in gura mare,in centrul Berlinului pe nemti..nu m-ar amenda? Din pacate,tiganii au prea multe drepturi,si si-au laut-o in cap..nu le ajunge cat au,vor mai mult..in curand vor vrea sa conduca si tara? Daca eu as zice acum MOARTE TIGANILOR as fi considerat rasist,antieuropean..dar tiganii cand zic MOARTE ROMANILOR nu mai sunt rasisti? Nu spun ca toti tiganii ar fi rai,dar majoritatea sunt... Nici macar europenii nu ii agreeaza pe tiganii nostri,ii expulzeaza,uni ii ataca e strada in tari ca Italia,iar noua ne tin lectii de rasism si moralitate,sa ne purtam frumos cu ei,sa ii tinem in tara,sa ii spalam si pe picioare eventual,ca sa nu mai invadeze Europa...Sa ramana aici cu tot cu manelele si mertanele lor tunate.... |
--------------------
Dacia
Logan
2007
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Ia baga un ochi pe-aici: http://www.sper.org.ro/
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Au gresit extensia la domeniul ala. Trebuia sa fie www.sper.org.rro
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
Paca |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 559 Joined: 1 August 07 ![]() |
f tare danny
![]() ca veni vorba de etnia rroma...singurul rrom pe care il apreciez si pentru care am tot respectul este Connect'R.imi place foarte mult muzica lui si faptul ca nu'si ascunde deloc originea.e destul de modest in comparatie cu alex velea care desi nu este...e mai "negru" din toate punctele de vedere |
--------------------
Dacia
1310
berlina 1997
- IS 91 VIC
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Paca, daca tot ai adus vorba de artisti apartinand minoritatii rome, te-as intreba daca ai auzit vreodata de Jean Constantin, Dida Dragan, Johnny Raducanu, Florian Pitis, Stefan Banica?
QUOTE(Mihai 90 @ 9 Jul 2009, 13:50) ...Cum se poate ca niste ciori,apatrizi,sa jigneasca poporul roman chiar pe teritoriul romanesc? ... Misule, iti spun un secret, dar sa nu mai zici la nimeni. Alea doua sunt exact la fel de romance ca si tine... Ai gasit un exemplu nefericit (nu zic ca ar fi singurul) si gata, ti-ai gasit pretextul sa-ti reversi frustrarile incarczate de ura si rasisnm. Crezi ca esti cu ceva mai bun ca alea doua? Din punctul meu de vedere nu, alea macar au scuza lipsei de educatie... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
QUOTE(radian @ 9 Jul 2009, 22:12) eu tot gasesc exemple d-astea zilnic de ceva ani incoace. La Dvs. in Petrosani o fi mai linistita zona insa va invit cateva zile prin bucuresti sa vad cat va ia pana va schimbati parerea. Plimbati-va cu un tel mai de firma pe la obor sau in tramvaiul 21 sa vedem cat le ia fie sa va fure telefonul fie sa va "mascareasca" ![]() L.E. Nu exista "alea macar au scuza lipsei de educatie". Atata timp cat lipsa lor de educatie interactioneaza cu mine am dreptul sa imi dau cu parerea, eventual sa iau o anumita atitudine. |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Inainte de '89, cand scoala era obligatorie si nu se acceptau prea multi repetenti, am avut o gramada de colegi tigani care erau trecuti clasa numai fiindca, asa cum am spus, nu se prea lasau repetenti.
Unii dintre ei isi mai dadeau silinta (cu rezultate notabile chiar), dar cei mai multi luau pozitia de bou si treceau clasa cu 5 pe linie. Apoi ne ranjeau in nas, bucurosi ca in fine ne puteau sfida cu ceva. Cam asta era educatia primita de comunitate, de aia de-acasa nu mai vorbesc. Ce pretentii sa mai ai azi de la un adult care a simtit de mic copil slabiciunile si dezbinarile majoritarilor? Iar astia cu ONG-urile lor penibile... nici unul nu recunoaste rasismul extrem care bantuie in randurile etniei tiganesti, nu ai sa vezi niciodata un milionar in euro din tagma lautarilor sa ajute un muritor de foame rudar, nici nu se uita la el. In schimb, cand un majoritar se arata revoltat de diverse chestii, se face repede un ONG, se pune stampila de "rasist" si se mai cer ceva bani de la buget sau de la UE pentru initiative paralele cu realitatea din jur. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(Fratzica @ 10 Jul 2009, 00:43) Radian are dreptate, aici nu se intampla asa ceva, de fapt nu numai aici, in 90 % din tara, ca s-au adunat toate rebuturile umane la Bucuresti, nu stiu a cui e vina dar sa vezi asta in Bucuresti, si generalizezi in toata tara nu merge. QUOTE(Mihai 90 @ 9 Jul 2009, 13:50) |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
vijelie |
![]()
|
Bre, in Deva aveti autobuze cumva?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
de obicei circulam cu masinile sau pe jos, e normal traficul si ai unde lasa masina peste tot, din acest motiv au renuntat la autobuze si au bagat microbuze , in mare, dar sunt si niste autobuze.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
argon |
![]()
|
'mai sunt', szuzemoa.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
vijelie |
![]()
|
Adica mai e loc de furat.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(Fratzica @ 10 Jul 2009, 00:43) Multumesc, nu mersi. Prefer viata linistita dintr-un orasel modest de provincie! QUOTE(Fratzica @ 10 Jul 2009, 00:43) Oricine are dreptul de a-si da cu pararea, problema apare cand aceea parare capata conotatii rasiste. In ceea ce priveste "o anumita atitudine", atunci cand iti manfiesti spiritul civic de la tastatura, pe forum, in umbra anonimatului, mi se pare egal cu zero. Ma refer la initiatorul topicului. Infractionalitatea in randul minoritatii rome est o realitate binecunoscuta. Cum poate fi ea explicata, ma gandesc ca mai putin te intereseaza, iar solutii eficiente presupun o munca sustinuta pe parcursul a cel putin 2, 3 generatii, ceea ce iar nu te incalzeste prea mult cand ai de-a face zilnic cu astfel de fapte. Dar, nici sa-ti faci singur drpetate nu-i solutia cea mai buna. This post has been edited by radian: 10 Jul 2009, 10:22 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(radian @ 10 Jul 2009, 11:20) Am auzit ca la citiva km mai incolo exista un oras mult mai linistit si mai prosper, unde nu mai exista autobuze desi mai sunt citeva si toti locuitorii se plimba cu limuzine de doo mi de euro si au si un esteit in proprietate. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Paca |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 559 Joined: 1 August 07 ![]() |
[quote=radian,9 Jul 2009, 21:12]
Paca, daca tot ai adus vorba de artisti apartinand minoritatii rome, te-as intreba daca ai auzit vreodata de Jean Constantin, Dida Dragan, Johnny Raducanu, Florian Pitis, Stefan Banica? am auzit de toti...insa n-am decat 21 de ani si desi ascult foarte multa muzica veche romaneasca...printre favoritii mei nu se numara niciunul dintre cei amintiti mai sus |
--------------------
Dacia
1310
berlina 1997
- IS 91 VIC
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(vijelie @ 9 Jul 2009, 13:51) Uite unde se duc banii de la buget pe timp de criza! Si sa nu-mi spuneti ca si tiganii contribuie la buget ca n-am auzit de impozit pe hotie sau manelism! @Radian: De unde si pana unde l-ai scos pe Pitis tigan??? This post has been edited by Garett: 10 Jul 2009, 11:38 |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
77licu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.130 Joined: 28 December 07 From: Bacau ![]() |
ca tot vorbiti de tigani
http://videonews.ro/action/viewvideo/18818...up-de-maghiari/ |
--------------------
Dacia
MCV
.
- BC
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
QUOTE(Mihai 90 @ 9 Jul 2009, 14:50) Mda,avem o tara de tot rasul...azi,calatorind cu autobzul aglomerat ca de obicei,doua colorate cu burtile cat mingia de baschet,deranjate fiind ca era plin autobuzul de''romani'',iar ele nu aveau loc sa stea,mai ales ca erau grase si aveau zeci de plase cu carne,ceapa si alte alimente,s-au gandit ca n-ar fi rau sa injure putin..Un calator vrand sa coboare,deoarece gresise autobuzul,il roaga pe sofer sa franeze,sa il lase sa coboare,dar neavand loc de ele,deoarece stateau chiar in usa,le face semn sa se dea la o parte,si deodata incepe una''Arza-v-ar focu'de romani imputiti si nenorociti...Merita ala sa ii dau un pumn in nas sa il umplu de sange'',iar cealalta tiganca o aproba.Toti din autobuz se uitau,dar nu comentau nimic... In curand,vom fi REPUBLICA TIGANEASCA RROMANIA,condusi vom fi de Imparatul de la Costesti,mutam PARLAMENTUL la Costesti,la PALATU'DE HARAMA si Parlamentul va fi o adevarata tiganie..ce e acum,dar ce va fi... Se purtau aceste femei ca si cum tara,orasul,autobuzul era al lor..Cum se poate ca niste ciori,apatrizi,sa jigneasca poporul roman chiar pe teritoriul romanesc? E ca si cum eu m-as duce in alta tara sa zicem Germania si as incepe sa injur in gura mare,in centrul Berlinului pe nemti..nu m-ar amenda? Din pacate,tiganii au prea multe drepturi,si si-au laut-o in cap..nu le ajunge cat au,vor mai mult..in curand vor vrea sa conduca si tara? Daca eu as zice acum MOARTE TIGANILOR as fi considerat rasist,antieuropean..dar tiganii cand zic MOARTE ROMANILOR nu mai sunt rasisti? Nu spun ca toti tiganii ar fi rai,dar majoritatea sunt... Nici macar europenii nu ii agreeaza pe tiganii nostri,ii expulzeaza,uni ii ataca e strada in tari ca Italia,iar noua ne tin lectii de rasism si moralitate,sa ne purtam frumos cu ei,sa ii tinem in tara,sa ii spalam si pe picioare eventual,ca sa nu mai invadeze Europa...Sa ramana aici cu tot cu manelele si mertanele lor tunate.... Auzi mai nea tare in clanta din fata tastaturii daca esti chiar asa cum vrei sa pretinzi i-a povesteste tu ce atitudine ai luat la faza asta ????Zeroooooooooooo adica esti in aceeasi oala cu ei.Ce patrioti sunt cate unii de te doare burta si te apuca cacarea.Stai jos ai -3 la faza asta. EDIT: baiete tu nu faceai parte din aia toti ce se uitau .......si nu comentau ??? LUPU MORALIST !!!!!!!!!!!! This post has been edited by l@u: 10 Jul 2009, 21:48 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(Paca @ 10 Jul 2009, 12:36) QUOTE(radian @ 9 Jul 2009, 21:12) Paca, daca tot ai adus vorba de artisti apartinand minoritatii rome, te-as intreba daca ai auzit vreodata de Jean Constantin, Dida Dragan, Johnny Raducanu, Florian Pitis, Stefan Banica? am auzit de toti...insa n-am decat 21 de ani si desi ascult foarte multa muzica veche romaneasca...printre favoritii mei nu se numara niciunul dintre cei amintiti mai sus ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Mihai 90 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 31 January 08 ![]() |
Eu nu-l inteleg pe l@u..le ia partea la tigani?Poate o face parte din aceasta minoritate mare...sau e el asa de bun samaritean?Nota 10 pentru bagator de seama...
11 Jul 2009, 09:21: Oare ce-as fi putut sa fac,eu,singur?Ciorile erau 2 la numar,impreuna cantareau cat un camion... This post has been edited by Mihai 90: 11 Jul 2009, 09:21 |
--------------------
Dacia
Logan
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 09:22 |