Sectiune "diverse" pentru dsn si solenza..., se poate face asa ceva?
![]() ![]() ![]() |
Sectiune "diverse" pentru dsn si solenza..., se poate face asa ceva?
Maskatu |
![]()
|
||
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
- ---
0.9 TCE - 2019
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Asta deja e instigare la trafic de influență.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Polemizam si noi un pic..ca nu avem pe ce ne certa. Da si tu esti cam grabit maskatule, n-auzi ca distribuie prafurile...
![]() |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
QUOTE(Arhimede @ 21 May 2009, 20:20) Lucrezi undeva si vine un client care are nevoie de ajutor din partea unui coleg, evident ca incerci sa-l ajuti chiar daca nu e treaba ta, macar chemandu-ti coelgu'. Daca il lasi sa-l astepte 2 ore..si apoi ii spui:" si ce treaba am eu?" e fix ca si cu vanzatoarea!Daca faci treaba asta pleci acasa din prima zi de munca. Clientul plateste ![]() |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Arhimede @ 20 May 2009, 23:29) Ba da cat de greu e ma sa spuneti prostimii...ba o sa vorbim cu nena alex...si o sa vedem, sau: ba vorbiti voi cu nena alex? Na uite: am vorbit cu ei. Dormiti linistiti, ca problema se analizeaza. Acu e luma mai relaxata? Chiar daca poate nu am spus adevarul si nu am vorbit cu nimeni... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Klaus ignora rautatile postate mai sus.... nu trebuie sa se ia o decizie negativa pripita din cauza catorva indivizi rau intentionati. Daca reusesti sa rezolvi ceva, anunta-ne si pe noi (cei care am sustinut ideea de la bun inceput) si care ne-am manifestat intentia intr-o maniera civilizata.
multumesc. |
--------------------
Dacia
Logan
- ---
0.9 TCE - 2019
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
![]() |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
Maskatu |
![]()
|
Arhimede, apreciez "sprijinul" tau pentru crearea sectiunii "diverse", dar maniera de a o face este un pic rautacioasa. Daca vrei sa ne ajuti, poti sa dai argumente PRO pentru crearea sectiunii in cauza, in nici un caz sa polemizezi moderatorii sau alte persoane. Daca am incepe toti sa tipam si sa ne jignim, s-ar duce de rapa forumul.
Dupa cum am mai spus, revoltele nu isi au locul aici. Daca va intra un administrator si ii va sari un reply in ochi de genul celor pe care le ai tu..... cred ca ne putem lua adio de la sectiunea "diverse". O zi buna! |
--------------------
Dacia
Logan
- ---
0.9 TCE - 2019
|
|
Maskatu |
![]()
|
Nici un raspuns dupa 3 zile.... se pare ca se pierde orice urma de speranta. Nici da.... nici nu. Ma asteptam la mai multa promptitudine din partea domnilor administratori dar se pare ca nici macar dupa 10 zile,de cand topicul este urcat, nimeni nu este in masura sa dea un verdict sau macar o parere.
In orice caz, le multumesc celor care au sprijinit ideea, si o sprijina in continuare, si le multumesc moderatorilor pentru ca au avut bunavointa de a nu sterge topicul si de a lasa membrii forumului sa isi exprime opinia legata de acest subiect, fie ca a fost una pozitiva, fie ca a fost una negativa. bafta la toti si....... asteptam in continuare o pozitie din partea administratorilor. This post has been edited by Maskatu: 25 May 2009, 08:20 |
--------------------
Dacia
Logan
- ---
0.9 TCE - 2019
|
|
turturel |
![]()
|
![]() membrisor Group: Members Posts: 1.385 Joined: 2 May 08 From: Braila ![]() |
o sectiune "diverse" si pentru noi?..una mica...mica micamica..micuta de tot?
pleeeeaaasssseeeee!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Supernova
2003 confort
|
|
misu78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 19 May 08 From: voluntari ![]() |
Daca e moca, vreau si eu.
![]() Chiar cred ca ar fi necesara. Succesuri. |
--------------------
Ford
Focus
- IF-44-VOI
2015 Membru cu armă!
Sunt inofensiv dar gandul meu e criminal! |
|
Tince1290 |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
eu tind sa cred ca aceasta modificare ar duce la inchiderea forumului pentru cateva minute/ore....acesta cred ca este motivul principal pentru care nu se face schimbarea....in plus trebuie sa recunoasteam....desi uneori o consideram utila, probabil acea sectiune s-ar umple in scurt timp cu tot felul de discutii care si-ar avea locul la cafenea...ba mai mult...discutii cat se poate de inutile care nu-si au rostul....uita-te la sandero http://www.daciaclub.ro/Diverse-Dacia-Sandero-f134.html citeste doar titlurile si te lamuresti....si uite cate sunt deja inchise!
repet, sunt pro sectiunii diverse...cum de altfel am spus in primul reply la acest topic....dar sunt pro pentru ca vreau sa se "aeriseasca" celelalte 3 dar in acelasi timp cred ca fara putina "curatenie" e tot degeaba....cum spunea cineva mai sus...intai sa se faca curat in cele 3 si apoi daca este nevoie se va face alta....sunt nenumarate topicuri duplicat... in fine...tind sa cred ca ai facut tot ce era posibil Maskatule dar acum trebuie doar sa astepti...eventual mai cauta niste topicuri de diverse si fa o lista completa pe care sa o trimti direct "sus"...la administratori....mult noroc! |
--------------------
-
-
-
|
|
Maskatu |
![]()
|
Am vorbit cu domnul administrator AlexV.
Cererea a fost luata in considerare, si in continuare se vor face demersurile necesare infiintarii rubricii "diverse" pentru super nova si solenza. Multumiri sustinatorilor ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
- ---
0.9 TCE - 2019
|
|
Maskatu |
![]()
|
Dupa cum cred ca ati observat, a "aparut" sectiunea "diverse" pentru SuperNova si Solenza. Multumiri domnului administrator AlexV pentru intelegerea de care a dat dovada si tuturor celor care au fost de acord cu infiintarea sectiunii in cauza.
Se poate inchide ! |
--------------------
Dacia
Logan
- ---
0.9 TCE - 2019
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
atunci se inchide.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th September 2025 - 21:52 |